Keresés

Részletes keresés

királyvíz Creative Commons License 2002.04.29 0 0 15
Kedves Mindannyian!

Arról nem szabad elfeledkezni, hogy a királyi tv ellen egyelég szerteágazó bűnügy kapcsán nyomozás folyik. Persze akkor még a háromnevű volt az elnök, de a jelenlegi gazdasági vezetői funkcióban volt. Gondolom, hogy lassan ez az eljárás is eljut a vádemelési szakasz közelébe. Akkor pedig a fidesznek lesz a legkényelmetlenebb a jelenlegi elnök.

egeresz Creative Commons License 2002.04.29 0 0 14
Kedves Vitázók!

Szerintem nem fog a két párt ilyen kreatív jogértelmezést végezni, ugyanis a pártok belső tagságai háborodnának (nagyon) fel, s ugyan országos választások csak 4 év mulva lesznek, azonban párton belüli választások lehetnek még bőven.

Másrészt, az MSZP+SZDSZ nem akar a közszolgálati TV-vel kezdeni semmit. Abszolult semmit. Kolonc a nyakon: sokba kerül eltartani, és mindig nagy a kisértés, hogy az aktuális kormány személyes szócsőnek használja.

Ez adja a megoldást is: a kormány egyszerűen elzárja a csapot. (a pénz odaitése fele shatározat, meghozható). Jelenleg a királyi tv nem képes megélni a ktg törvényben megadott pénzből, ha a többi csapot elzárják, akkor a tv szimplán 3 hónap alatt tönkremegy. Totál. Nem lesz vele több gond. Bár, ezt a megoldást sem fogják végigvinni, mert hm.. nekik is kell egy szócső. Sajnos.

egeresz

ZR Creative Commons License 2002.04.29 0 0 13
Szerintem emg kell szüntetni a köztévét...csak a Duna maradjon...a többi sajátos versenyt fut a kereskedelmiekkel, de nem értem minek...pártatlan hrműsorok meg nincsenek, akkor milyen értékes része marad?
Nargile Creative Commons License 2002.04.29 0 0 11
De a médiakuratóriumokat csak meg lehet változtatni, nem? És azért nekik lesz beleszólásuk abba ami a királyi tévén folyik.
Előzmény: öregúr (8)
békörmen Creative Commons License 2002.04.29 0 0 10
ez igaz, de mégsem tehetik meg, hogy ugyanolyan mocskos eszközökhöz nyúlnak, mint a Fiép. a köztévé közpénzből működik, a költségvetése és a rendszeres konszolidálások pedig a parlamenttől ill. a kormánytól függenek.
tehát nem igazán célszerű nekik kiszolgálni a Fiépet.
szilva Creative Commons License 2002.04.29 0 0 9
Naoszt? Eddig sem néztem a királyit, ezután sem fogom... csak azt a tetves TV-adót (tudod, üzembentartási díj, vagy mi a fene) szüntessék meg (azt is ígérték!), a többi nem érdekel, legfeljebb majd szépen szétrohad az egész bagázs nézettség híján...
öregúr Creative Commons License 2002.04.29 0 0 8
Kedves békörmen és MzperYpsz!
Teljesen igazatok van, én is hasonló okokból szavaztam az MSZP-re és az SZDSZ-re. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy a TV vezetőit csak 2/3-os többséggel lehet leváltani. Vagyis minden marad a régiek szerint. Tehát a Medgyessy kormányt nem csak az ellenzék fogja támadni, hanem a Királyi TV is, mely marad továbbra is a FIDESZ gátlástalan szócsöve.
békörmen Creative Commons License 2002.04.28 0 0 7
nálam is. osztogatni bárki tud, ráadásul nem a sajátjukból adják, hanem a mienkből. a saját hatalmukat korlátozni, a közpénzek elosztását átláthatóvá tenni önszántukból, na erre szavaztam én is (sok más egyéb mellett).
Előzmény: MZ/Y (6)
MZ/Y Creative Commons License 2002.04.28 0 0 6
Megelőztél!
Én is az ellenzékre szavaztam, de NEM ezért! Vissza a hetenkénti ülést, vissza a napirend előttit az ellenzéknek, normális elosztást a médiakuratóriumban (bár a maszop a politikai kuratórium megszüntetését ígérte), legyen jegyzőkönyv a kormányüléseken. Nálam itt kezdődik az ígéretek betartása.
Előzmény: békörmen (5)
békörmen Creative Commons License 2002.04.28 0 0 5
ugyanilyen logikával a 3 hetenkénti ülésezésből csinálhatnának 6 hetenkéntit, egy csomó problémájuk megoldódna. a Fidesz kapálózna? ja kérem, ahogy a "hetente" lehet 3 hetente, ugyanúgy lehet 6 hetente is.

csakhogy a választók többsége pont ezek ellen a szemét húzások ellen szavazott. ha a győztesek is ugyanezt csinálnák, akkor semmivel se jobbak , mint a Fidesz-MDF

és akkor 4 év múlva tuti nem rájuk szavazok

Előzmény: öregúr (-)
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.28 0 0 4
Rossz a memóriád. Persze nem csoda, hiszen MSZP-re szavaztál... :)
Előzmény: öregúr (2)
promike Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3
Furcsa látásmódra vall,hogy az itt leírtakból ezt a következtetést vonod le,bizonyára ezt akarod érteni azért hogy háboroghass.
Előzmény: MacPhisto (1)
öregúr Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2
Én nem így emlékszem, de kívánom, hogy most legyen igazad.
Előzmény: mmormota (0)
MacPhisto Creative Commons License 2002.04.28 0 0 1
Kezdődik.

A demokráciára ugyanúgy szartok, mint a FIDESZ. Persze ezen nem lepődünk meg.

mmormota Creative Commons License 2002.04.28 0 0 0
Legutóbb, mikor hatalomra kerültek, minden trükközés nélkül kirúgtak mindenkit, aki nem tetszett nekik. Most miért intéznék ilyen bonyolultan?
Előzmény: öregúr (-)
öregúr Creative Commons License 2002.04.28 0 0 topiknyitó
Ha az MSZP és az SZDSZ tudna ugyanolyan görény lenni, mint volt a FIDESZ, akkor könnyedén megoldhatná a Királyi TV-k átalakítását. Kellene egy titkos alku a Maszop és a Szadesz között, hogy az SZDSZ menjen látszólag ellenzékbe, mint annakidején a MIÉP. Ezután az ellenzéknek járó 4 médiakurátori helyből kérjen, mondjuk hármat. Ezt a Fidesz és az MDF persze nem fogadja el, az MSZP meg széttárja a kezét, hogy mivel az ellenzéki pártok nem tudtak megegyezni, így sajnos kénytelen a kuratórium csak a 4 Maszopos emberel működni. Az MSZP ezután szépen rendbe teszi a TV társaságokat a kedve szerint, mint annak idején a FIDESZ, és utána már nyugodtan koalícióra léphet a Szadesz a Maszoppal. Az SZDSZ megkaphatja a beígért minisztériumokat és egyebeket.
Tudnám értékelni, ha megtennék, mert nagyon megérdemelnék a FIÚK és ez a hányadék Királyi TV is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!