Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Marklar T ie Creative Commons License 2007.01.02 0 0 64

A topicot át lehet kereztelni ...Thökölyre...  ;)))

Vagy Andor utcára...

Előzmény: CBA (63)
CBA Creative Commons License 2006.10.31 0 0 63
Csak a Thököly után!!!!
Marklar T ie Creative Commons License 2006.09.21 0 0 62

jééé

Már 3 és fél éve nem írtam ide!!!

;)))

De azóta legalább fullra megcsinálták!

Hurrá!!!

Igaz sok helyen a csatorna fedelekkel még így is vannak problémáik....

Előzmény: Marklar T ie (61)
Marklar T ie Creative Commons License 2003.03.13 0 0 61
Hy
Megy a fene arra!!!
Már tavaly is Sz.. volt.
:-)))
Előzmény: vwandal (60)
vwandal Creative Commons License 2003.03.10 0 0 60
Ez semmi!
Gyere végig a Tétényi út és az Etele tér közötti Bartók Béla részen!
Tuti gömbfej csere! Én erre lakom és már közlekedni végképp nem lehet rajta!

Állítólag tavasszal megcsinálják ezt a részt is!
Kiváncsi leszek...

Péter

murray Creative Commons License 2003.03.10 0 0 59
lánymányosi hid budáról pestre csak szigorúan belső sávban a csatornafedelek miatt!
Marklar T ie Creative Commons License 2003.03.09 0 0 58
Jól elbeszélgetek magammal!
:-)))
Jelenteném, hogy a csatornafedelek~ fél év után
már sülyednek! Van ahol már javították is.
Ez NÓRMÁLIS dolog????
Előzmény: Marklar T ie (57)
Marklar T ie Creative Commons License 2002.12.10 0 0 57
A cstornafedelet azért rakják így,mert:
B@lf@szok,
v.a tervező életében nem ült autóban,
v. az a jó bolt, hogy állandóan lehet majd javítani.
Egyébként az egész városra igaz ez a csatorna fedeles mizéria.
Ui: nemszoktam 50nel feltartani a forgalmat.
:)))
Kálmánka Creative Commons License 2002.12.10 0 0 56
Pontosan! A faszért nem lehetett a csatornafedeleket a sávok KÖZEPÉRE helyezni? Miért kell hogy mindig a bal vagy a jobb kerék rajta menjen, mire ráállok hogy ne ott menjek, egyből jön az új ritmus és már megint ott megy a kerék. (Lágymányosi hid from Buda to Pest...bazz) :))))
Előzmény: TudatLan (55)
TudatLan Creative Commons License 2002.12.10 0 0 55
Üdv mindenkinek.

Ami nekem feltűnt: ki volt az a hüjje b@lf@sz, aki a sáv SZÉLÉRE (a 2 sáv közé) tette a csatornafedeleket a B.B-n? Móricz Zsiga tér felől közelítve meg a K.D. teret, egy rakás van így 'elhelyezve'. Alig pár hónap és szépen lesüllyednek, szana-széjjel verve a felni/futómű/gumi társulatot. Új az út, de már lehet érezni ezeket a remek megoldásokat. 195/50 gumi szerintem még nem kellene, hogy az a kategória legyen, ahol 'egy úttesten lévő 10forintoson áthajtva, megérzed, hogy fej vagy írás' volt-e, amikor áthajtottál rajta.

krike Creative Commons License 2002.12.10 0 0 54
Azért ezzel a sok lámpával kicsit vitatkoznék.Nekem még nem volt bajom a mennyiséggel, csak azoknak, akik nem igazán a megengedett sebességgel mennek.Ha 50-el végigcsorogsz rajta, akkor már lényegesen egyenletesebben lehet haladni, és az első problémám is csak a Feneketlen tónál akad, mikor átmegyek a Bocskai úton, és a kereszteződés utáni lámpa megfog.Utána semmi gondom nincsen.De akik engem mindíg nyughatatlanul elhagynak, mert gyorsulgatni akarnak, azok szépen fékeznek ezerrel.Én is szeretek gyorsan menni, de a Bartók Béla nem erre való.A parkolóval egyet is értek, meg nem is, annak mindenképpen örülök, hogy lassan mind a két sávot a folyamatos haladásnak lehet szentelni, reggelenként egész gyorsan végig lehet menni rajta, kivéve a Gellért tér előtti szakaszt, ahol egy-két autós, vagy furgon tuti hogy leparkol valamiért a külső sávban :(((A gyalogos átkelőknél az esetleges kétfázisos átkelés kifejezetten jó ötlet, a franciáknál nagyon sok helyen csak ilyet látni, biztonságosabb, gondoljunk csak a nyugdíjasokra, akik lassabban érnek át, és így a kettőt külön vezérelve jobban megoldható az átkelés.Apropó, hiba, a már említett megfogó lámpánál a Feneketlen tónál mikor nemem sárgára vált a lámpa, és indulnék, akkor a gyalogosoké éppen zöld még egy pillanatra, elég gáz :((
Előzmény: Marklar T ie (52)
Kálmánka Creative Commons License 2002.12.10 0 0 53
Elnézést mindenkitől, de lusta voltam végigolvasni minden hozzászólást, igy lehet valakit ismételek, de a következőt kell mondanom:

Hogy megszopatták azt a rengeteg környéken lakó autóst akik most nem tudnak rendesen parkolni! Eddig több helyen volt "fésűs" parkolási rendszer, most ott sincsen. Miért nem lehetett ezt az alapötletet mindenhova átültetni? Mindenki örült volna! (fákat sem kellett volna kivágni, mivel alig van, babakocsik is bőven elfértek volna, 3-4 gyalogos is elfért volna egymás mellett...) Nem értem! Akik eddig a BB úton parkoltak most bekényszerültek a belső utcákba, az ott eddig "nyugodtan" parkolók (fizetőövezetre most nem térnék ki, csupán röviden a kurva anyjukat) most velük együtt nyomorognak.

Nem mondok olyanokat hogy ki meg hogy rakta zsebre a lét, mert nem vagyok benne biztos hogy igy volt, de akik készitették a rendezési tervet azoknak nem tűnt föl hogy kb 100 autónak nincsen helye, és ez a szám csak növekedni fog az idővel. Persze biztos mondják hogy metró meg stb., de nem hiszem, hogy emmiatt mind a kb 100 ember el fogja adni a kocsiját.

Na azthiszem minden mérgem kiadtam, apró dolgokra majd ha eszembejutnak visszatérek. :))))

Marklar T ie Creative Commons License 2002.12.10 0 0 52
HI
A lámpa akkor is sok!
De legalább sikerülne már rendessen összehangolni.
Pl a vili a Koszti és a M Zs kőrtér közt 3x állt meg. Az út meletti parkolókat is csinálhatták volna 45 fokosra, min 2x annyi autó tudna parkolni. S a gyalogosoknak is maradt volna még 2m. De. az út 1000x jobb, mint a macsek kő, a járda igényes lesz hamár befejeznék. A vilany oszlopok dögössek. (nem csak sírok) :)))
Remélem jövőre folyt köv.
BLASIUS Creative Commons License 2002.11.27 0 0 51
Ja, szerintem pl. jobb a Feneketlen tónál (Fadrusz u.) lámpával keresztezni a Bartókot, mint korábban. Tököm tele volt, hogy állandóan az autók mellett 5 villamos és 10 busz rongyol keresztbe.
Előzmény: Traubi (50)
Traubi Creative Commons License 2002.11.27 0 0 50
Szerintem egy kisiskolás már jócskán tudja, hogy ha piros akkor tilos és ha zöld akkor mehetünk. Gondolom neked nem okoz gondot, hogy lámpák hiányában is átkelj egy meglehetősen forgalmas úttesten (mellesleg nekem sem). De vannak egy csomóan, akiknek ez segítség a biztonságos átkeléshez, mert egyelőre Budapesten az autósok jelentős része leszarja a festett zebrát. Egyébként ha jól emlékszem a Gellérten eddig is volt lámpa, bár ez tulajdonképpen mindegy.

Én naponta közlekedem a Bartókon, és tettem ezt akkor a felújítás alatt meg amikor még a kockakő volt. Nyilván ezért is tudnék én is olyat mondani, ami kevésbé tetszik vagy máshogy is lehetett volna. Csak éppen azt nem kéne elfelejteni, hogy a régi és a mostani kialakítás között azért jókora minőségi különbség van, ezért nekem elég furcsa, hogy senki nem a jót veszi észre, hanem azt amit okkal vagy oknélkül fikázni lehet.

Előzmény: sjesz (49)
sjesz Creative Commons License 2002.11.27 0 0 49
"Feltünt valakinek, hogy szétlámpázták a Bartók
Bélát?"

Igen, feltűnt!

Ez
a gellért téri zebra, dfe ugyan ilyen van az iskola előtt is....

Képzeld, majd amikor a kisiskolás gyerek nézi a 3 lámpát.... most meddig mehetek és meddig nem???

Előzmény: Marklar T ie (37)
kgejza Creative Commons License 2002.11.27 0 0 48
Viszont a gyorsforgalmin volt ket nagy dobbanto az egyik hidon, azt eltuntettek :( Pedig azoktol esett egyszer ki alolam a hatso tengely :).

Gejza

Ordas Farkas Creative Commons License 2002.11.27 0 0 47
szia, a metró viszont már nincs meg viszont van helyette favorit
Előzmény: kgejza (46)
kgejza Creative Commons License 2002.11.27 0 0 46
udv Mindenkinek
A legszarabb ut ami van bpesten, szerintem a STRABAG szekhazanal van. Nemtom mit csinalnak, de akkora godrok vannak a szekhaz melletti uton, hogy az hihetetlen. Vazze, a sajat hazuk elott nem kepesek epiteni normalis utat, akkor mit akarnak a gyorsforgalminal keresni. Egyebkent a gyorsforgalmi 2*2 savosnak indult, de tisztelt D****** fobogarmester ur egy tolvonassal keresztulhuzta a tervet. A jelenlegi burkolatot kar volt felrakni.

Gejza
u.i.: Udv Ordas Farkas, hogy megy a geped. A Dacia meg megvan, de nem elado :))) De ha nagyon szeretned :)))))

Marklar T ie Creative Commons License 2002.11.26 0 0 45
És még mindig nincs kész!!!
Viszont van sok lámpa!!!
Gellért téren lesz szép csillag vizsgáló v.mi,király ott a kanyar kombináció is, buszosok biztos imádják.
Viszont pozitív a Kosztolányin a parkoló!
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.28 0 0 44
Ma elkészül a Bartók, láttam reggel a visszaszámlálót!
BLASIUS Creative Commons License 2002.10.28 0 0 43
De vegyük számba, mit fizetünk és mit kapunk:

benzin, gázolaj - itteni viszonylatban kurva drágán moslék

adó az üzemanyagban - lófasz

adó az üzemanyag adóján - még nagyobb lófasz

termékdíj minden anyagon, alkatrészen - talán nem sikkasztják el a környezetvédelmi minisztériumban

autópályadíj - állandó felújítgatás (rendben van, mert szükség van rá, de akkor legyen jó), nem vezetnek sehova

parkolási díj - ha fizeted, hülye vagy, ha nem, mikuláscsomag, kerékbilincs, per, börtön, kivégzés

súlyadó - fél kiló szurok a fél éve mgelevő kátyúba, gyakran látogathatod a futóművest

biztosítás - nem fizetnek, lehúznak (dízelre több, mint sportkocsira)

átírási díj, eredetvizsgálat - csigalassú okmányiroda

Szóval, nem tudom, de valami nagyon nincs rendben. Valaki még mindig úgy gondolja, hogy az autósok a sátánnal egyenlő valamik. És nem az autóval nem rendelkezők az okai ennek, hogy szivassák az autósokat! A felelősök félévente cserélt A6-tal járnak. JQA!

Lehet, hogy kicsit elragadtattam magam, de kicsit fáradt vagyok és indulatos.

BLASIUS Creative Commons License 2002.10.28 0 0 42
kopiteki, hogy lenne a Te autóddal baj? Egy olyannal?;-)
Előzmény: kopiteki (38)
kopiteki Creative Commons License 2002.10.27 0 0 41
Újpesten láttam valamikor nyáron, hogy lépésben ment egy kis batár( valami előmelegített szutykot köpködött ki a csövén) meg-megállt a lukak felett és szórt egy keveset a gödrökbe, tömítés gyanánt.
Még meg sem szilárdult, már az autók és buszok kerekei szedték ki!Apró kis kövekkel kevert aszfaltot vertek ki a kerekek a járókelők arcába, lábára. Aki ezt kitalálta( New Technik!) annak kéne a lábára vasat verni, hogy egész nap foltozgassa a lukakat!
Előzmény: Ordas Farkas (40)
Ordas Farkas Creative Commons License 2002.10.27 0 0 40
nekem a legjobban a gyorsforgalmi tetszik amit a ferihegy fele megy. Most csinálták újra hatalmas dugók árán, és gyárilag szar, úgy ahogy van. Ahogy megyek rajta olyan érzés minta két csoport gyerek ugrálna felvátva a kocsin, az egyik csoport elől, a másik hátul.... szorint előre-hátra libeg a kocsi, elsőre nem akartam elhinni.... hogy ennyire szarul legyen valami megcsinálva.... mert nem elromlott, felgyűrődött!!! az első naptól fogva ilyen... csak azt nem tudom, ki vesz át ilyen munkát....
CapriFun Creative Commons License 2002.10.27 0 0 39
nem foltozgatni kellene, mert az első télen úgyis szétfagy, és lehet előröl kezdni... :(((( egyszer kellene normálisan megcsinálni, de az itt Mo-on nem divat >:(
kopiteki Creative Commons License 2002.10.27 0 0 38
Az egész város szar! Néha azt hiszem, hogy az autóval van baj, aztán egy kis síma aszfalton kiderül, hogy nem. Tele a tököm a magyar utakkal! Egyszerűen nem is lehet felsorolni, annyi helyen szar az út! Az alsó rakparton a csatornafedelek vannak mélyebben mint az aszfalt, a belvárosban folt folt hátán. Az a számomra érthetetlen, hogy az útdíj benne foglaltatik ugyebár a benzin árában. A benzin pedig drágább, mint nyugaton.(VISZONT A MINŐSÉGE SZARABB!!!) Akkor viszont nem értem, hogy az utak miért ilyen kifejezhetetlen minőségüek! ÉS ITT MEGINT VISSZATÉRTÜNK A NAGY KÉRDÉSHEZ:MIT TESZNEK A PÉNZÜNKÉRT??? Az önkormányzat foltozgat, de, hogy mikor lesz vége...Szerintem soha!
Bocs egy kicsit hosszú lett, de vérlázító ami itt folyik!
kopiteki
Marklar T ie Creative Commons License 2002.10.27 0 0 37
üdv
Feltünt valakinek, hogy szétlámpázták a Bartók
Bélát? A SIEMENS-en kivül nemtom kinek jó ez!
Gondolom a +bízó is kap valamit "vissza"!
BLASIUS Creative Commons License 2002.10.27 0 0 36
Igen, én is mentem már rajta. Egyébként a Dózsa is elkészült.
Előzmény: Traubi (32)
BLASIUS Creative Commons License 2002.10.27 0 0 35
Fido Dido, köszi, hogy beírtad a Jókai kereszteződést, most idejében lelassítottam, az út széli kurva meg biztos azt hitte, hogy miatta.:-D

De tényleg nagyon durva az ott. És most hogy újra felmarták, ráadásul most csak a sín után, mindenki azt hiszi, hogy megcsinálták, aztán zakkan egy nagyot.:-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!