Drágám, olvasd vissza a hozzászólásodat! A személyes érintettségről. Egyébként abból a szempontból is érintett vagyok, hogy ugyanolyan "zöld szemüvegünk" van.
Fordítsuk meg a kérdést! Mindenkit meg lehet Mo-n lükni/verni? Ha ez mondjuk Nemcsókkal történik, akkor síkítoztok, mi?!
Hát most, illetve a következő ciklusban még egy darab sincs, de a búcsuzók közt volt vagy 20 a ciklus végére. /Indulóra csak a Kupa volt, aztán jött a sok kisgazda:-)/ Gondolon kiderült, hogy a független képviselőkről beszélek.
Ennyit ő is csinálhatott a pártért:-))) Nem volt elég jó teljesítmény, amit az elmúlt 4 évben végzett a környezetvédelem terén. Egyébként nem verték meg, csak valaki belekötött. De neki megbocsátjuk ezt a kis hazugságot. Azon se csodálkoznék, ha ő lenne az első, aki átülne a függetlenek közé.
A sajtó szerint ifju kormánypártiak nyüzsögtek a szavazóhelységnél. Elzavarták őket, nem mentek, rendőrt hivtak, Illés megjelent, ott járkált ahol akkor képviselőjelöltnek választás napján nem illik, le akarták fényképezni, nem hagyta , arra járó sánta vénember 1. mellbelökte 2. eltángálta ( a hátán )a gyógyászati segédeszközével.
Én nem égetném magam ennek a szellőztetésével.... elképzelem ahogy a papa üldözi a botjával :-) még szerencse, hogy nem járókerettel csapták nyakon :-))))))
Tudom, már nem aktuális, mégis, senki nem tartotta említésre méltónak. Csak úgy el lehet menni egy ilyen eset mellett? Megvertek egy embert. Egyszer említették meg a híradóban...Ennyit érünk? Vagy nekem is csak a személyes érintettség miatt fontos?