mi abban a rossz, ha egy aktualis problema, amirol a vilagsajtoban terjedelmes cikkek jelennek meg, fel lesz dobva az indexen?
most mond, mi ebben a rosz?
talan a topicnyito szemelye kovetett el pedofiliat?
esetleg pedofiliara buzdit?
torvenyellenes dolgokat irt?
uszitott?
kirekesztett?
nem
csak kozolte, nem erti, miert bocsanatos egy papnak, ha gyermekeket ront meg (csak athelyezgettek oket, azaz megusztak), es miert bun az egy "buzeransnak" ha epp ugy nem "szaporodik'" mint a coliblatusban elo papok!
Ez már a huszonötezredik nickje a topicnyitó mesternek. Tegnap épp a szemem láttára rugták ki innen. Nemtom, állítólag megerőszakolta egy pap kiskorában, azért hözöng itt már napok óta. Szar lehetett.
"ITT AZ IDEJE A STÍLUSVÁLTÁSNAK ITT IS!, OLCSÓ MODERÁTORI TRÜKK!!! VIGYÁZZ!!!! topikokat az MM 1.5. alapján töröltem a politika fórumból. Felkérem a topiknyitókat, hogy a moderálással kapcsolatos kérdésekkel a T.Szerk! fórumba szíveskedjenek átfáradni!"
mijepata moderak? valasz nuku? ugye nem lehet megmagyarazni, hogy miert nem szabad egyes temakrol beszelni?
lekaszabolt palesztin csecsemorol ezer a topic, de olyan temarol, amivel a Szentatya is foglalkozik (most volt egy delegacio Romaban ez ugyben), arrol kussoljunk mi? Az mar nem vet jo fenyt a mijepre, es a keresztyen ertekek bajnokaira?
(mellesleg ugyanebben a topicban egyik mijepata azonnal egy zsido rabbi kepevel "vagott vissza" - ehe ehe - amelyik kepet masik topicba is bemasolta, es azt bennhagytatok....)
Jut eszembe ezzel kapcsolatban. Amikor hittanra jártam, az volt ott a szokás, hogy aki engedély nélkül beszélt, ki kellett nyújtania a nyelvét, és a tisztelendő jelképesen levágta a két ujjával. Ezt én akkor még egy nem túl jó öregbácsis poénnak tartottam. Aztán felcseperedtem és volt, hogy nekem is nyalogatta valaki az ujjaimat. Akkor már másképp gondolkodtam a poénról. De tényleg. Szerintem az nem normális, hogy egy felnőtt a kezével hozzáérjen egy gyerek nyelvéhez...
Amúgy nem fontos, ennél komolyabb dolgokról nem tudok ezzel kapcsolatban. Sose sül ki jó abból, hogy az ember magasztos, kitalált erkölcsi elvek miatt elfojtja a természetes ösztöneit.
Alkotmanyba, torvenybe, avagy MM-be utkozo az, ha bunos katolikus papok undorito cselekedeteirol topic nyilik az indexen? Kerem, azonnal foglaljak bele az MM-be, hogy katolikus papokrol csak szepeket lehet irni ezentul, es hogy minden hozzaszolast kotelezoen AMENnel kel befelyezni!
AMEN!
Javaslom ezen kivul a zsidozas, buzizas, komcsizas engedelyezeset, mert ugye a szabad velemenynyilvanitas nem csorbulhat!