valoban. az igazi hazafi lepjen tul elegansan azon a tenyen, hogy a soproni sor fogyasztasaval a holland karvalytokeseket gazdagitja. igyon ok sopronit, hadd hizzon a Heineken birodalom tulajdonosa :-)
Aki hajlandó a szájába venni ezt a gabonafajtákra öntött poshadt folyadékot - amit lehűtés és szénsavval dúsítás által kísérelnek meg ihatóvá tenni, és olyannyira nincs tartalma, hogy reklámozni sem tudják másként, csak viccekkel - tehát aki sört iszik, és hazafi, az olyan sört igyon, amit hazafias lapokban reklámoznak. A soproni ászok egy ilyen sör (néhány hete átfutottam egy Heti Választ, ez volt az egyetlen valódi fizetett hirdetésük).
Már megint sérült a nemzeti identitás-tudatom. ((( Képtelen vagyok olyan szomjasnak lenni, hogy soproni sört igyak. Pedig szeretem a sört. Borban persze, a magyar a legjobb a földön! De sörben... brrrrr...
hallottam véresen komolyan egy jobboldali barátomtól(sic!), Amelyik kutya ugat az nem harap, nézd meg az előző történetemet. Szerintem nem lehet tudni, hogy kitől kell félni. De leginkább senkitől, ha már üt az mondjuk bajos, de futni köll.
Ez a váléasztás olyan, mint egy jó meccs (bár a tétje tán nagyobb, meg az elvek is magasztosabbak), az ember gondol ezt-azt meccs közben meccs alatt. Én pl baromira bírom utállni a dánokat, norvégokat, olaszokat bárkit kétszer fél órára 3x7 percre stb. De ezen csak röhögni szoktam, már nem szégyen számomra, mert tudom, hogy veszélytelen...
Látod, itt a másik oldalon pont azt látjuk, hogy a legnagyobb tolvajoknak nem sikerült elhitetni a sokkal kisebb tolvajokról, hogy ők a fő tolvajok, bár a második fordulóban már a legnagyobb tolvajokra szavaztak többen. Ez csak nézőpont kérdése. Gyanítom, hogy a politikus annyit lop, amennyire lehetősége van és legkevésbé a pártállása, vagy a lelkiismerete gátolja ebben. Kösz a megnyugtató szavakat,bár félni azért sosem félek, sajnos a topic - ezek szerint tréfás - témáját személyesen hallottam véresen komolyan egy jobboldali barátomtól(sic!), aki szerint a balos szavazókat meg kell büntetni árulásukért. Csak ezért bénázom itt, de ennyit az OFF-ról, vissza az igaz magyar sörökhöz!
Ja még valami. Nem hiszem, hogy vannak, akik ezt halál komolyan gondolják, mármint a kommunisták kinyörását, nácik vízbefolytását. Ilyet mond az ember, de nem csinál. Illetve a kettő között nincs semmi összefüggés, előre nem jósolható. Egyszer láttam valami Panorám különkiadásban a "szörnyeteg emlékiratai" vagy mit. Nos ott egy huszonéves gyilkos, nemierőszakoló, tarkónlövő faszi beszélt. Ez a gyerek olyan volt, mint te vagy én. elmondta, hogy ő csak a Szarajevói (elloenfél) rádiót hallgatta, mert ott jobb a zene és idegesítik a szerb csasztuskák stb. De ettől még, bár külsőleg tök normális volt, valami történt vele, ami szerintem nem volt belekódolva sem a génjeibe, sem a neveltetésébe. Egyszóval szerintem nem kell aggódni a radikális megnyilvánulásoktól, csak a tettektől.
A magyar sörök közül az Arany Ászok az ami iható.
De én azt javaslom,hogy igyatok házi sört.Hála Istennek újra kezd divatba jönni és nagyon jókat csinálnak.A jellegük hasonló a Zlaty Bazant-hoz,olyan sűrű,vastag sörök.Dunántúlon is főznek jópár helyen,de a nagykátai is nagyon jó.
Én a kenyeret a pék haveromtól,a Takács Lacitól veszem,a tejet tanyáról hordja be minden reggel egy 80 éves néni.A kolbász,a szalámi,a sonka,a szalonna mind saját.
Kocsmárosként kénytelen vagyok Unicumot és társait is árulni,de én csak a saját házi készítésű törköly és baravk pálinkámat iszom meg,melyet eperfa hordóban érlelek.A barátaimnak is csak ezt adom.Szóval nekem nem fognak a Tesco-ban eladni rohadt húst,meg romlott tejet.
patextől se félj, ő sem bántana. Nehogy bedőlj a kettéosztott ország dumának...
Egyszerűen arról van szó hogy sokan érzik, érezzük azt, hogy méltánytalan az, ami történt. Nem kérdés, hogy ezt elfogadjuk, nem hisszük, hogy itt a nemzethalál, nem félünk (ez sosem volt ezen az oldalon jellemző, mert minket nem riogattak olyanok, akiknekl elhittük volna (ez tipikusan balos dolog)).
Egyszerűen sokan látjuk, úgy, hogy a legnagyobb tolvajoknak sikerrel sikerült elhitetni a náluk jelentősen kisebb tolvajokról, hogy ők a főtolvajok. Úgy látjuk, hogy azok hitették el OVi-ról, hogy diktátor (még velem is 20 órára kb. ví Bocsánatot kérek tévedtem topikom), akiket egy cseppet sem zavart ezelőtt 12 évvel a diktatúra, sőt haszonélvezői voltak. Egyszóval nem a nemzethalál vagy ilyesmi, csak szerintünk méltánytalanság, nem nagy méltaánytalanság, de az.
Az, hogy erre az ember szeretne valami választ adni az jó. Jobb ha hülyeségeket gondolsz, jobb ha hülyeségeket csinálsz, mintha nem gondolsz semmit....
A topicnyitonak : nem igen erdemes raszoknod arra a szar soproni sörre, mert a labancok gyartjak.
Sopron varosarol, meg a benne lako fideszes diszmagyarokrol se legyenek illuzioid : regen lattam mar egykupacon ennyi gerinctelen embert,mint Sopronban : szabadidejükben magyarkodnak, nagy "nemzeti hüseges fidesz-varos"
munkaidöben meg a legutolso burgenlandi paraszt segget is kinyaljak egy par euroert, es nagy ivben leszarjak csoro szittya honfitarsaikat.
Te viccelsz, nem Rád vonatkozott a dolog... Sajnos akad, aki ezt halál komolyan gondolja. Én sem gondolom komolyan, mert az utóbbi 4 évben azért félnem nem kellett, még ha nem is éreztem mindig jól magam.
Ez valóban jó ötlet;-)
A lényeg, hogy mi nácik is csak mondjuk rólatok, hogy kinyírunk benneteket és ti kommunisták is csak mondjátok, akkor nagy baj nincs. Ha valaki tenni is próbálja akkor én náci, majd jövök segítek neked kommunistának. Remélem, ha engem bántanak (nem verbálisan) a nácizmusom miatt, akkor számíthatok a kommunisták védelmére. Ha így van, akkor virágozzon minden virág;-)
Ú, ez tök jó ötlet. Lécci, lécci, állítsátok össze a bizonyíthatóan "náci" (jobbos, jobbolsi, fityiszközeli, Viktorkommunista) termékeket, és akkor már a közértben is el lehet különülni. Mi lenne, ha Ti kokárdát hordanátok, mi pedig sárga csillagot, aztán, ha hatalomra kerültök, gyorsan deportálhattok minket? Tök jó, nem? Vagy legyen inkább polgárháború? Vigyázzatok, csak jobbos fegyvereket vegyetek, igaz magyar (jobboldali magyar! - hisz csak az a magyar) fegyvert.
Ez a Ti demokráciátok? Gratula!!!
Persze, hogy ihatsz, mindenki ihat mindent...
De a viszonylagos tudatosság a vásárlásnál szerintem jó dolog. Ez nem csak a termék készítési helyére vonatkozik, de az adalékok elolvasására stb.
Egyszerű! Fogj ásót, kapát, gazdálkodj, termeld meg a búzádat, csinálj belőle jobboldali kenyeret magadnak és edd azt. Ugyanígy olyan jobboldali sört, vagy bármi mást is készíthetsz, amit csak tetszik, a lehetőségeid kimeríthetetlenek! Legalább kiszellőzik a fejed is a jó levegőn.