Keresés

Részletes keresés

GameBoy Creative Commons License 2002.04.24 0 0 43
Ha azert aggodtok, mert nem ert az MSZP a kormanyzashoz, akkor a FIDESZ, mint eros ellenzek tehet az ugy elleneben. De, hogy a szavazok egy reszenek haragja itt egyeni/partallasi polgarhaborut kezdemenyezzen az igen rossz hir a magyarsag jelentos hanyadanak.

Egyebkent az MSZP az elso ujravalasztott part ujkeletu demokraciankban. Sot elso megvalasztasukkor is megvolt a tortenelmi "hatranyuk", megis nagyobb bizalmat szavaztak meg nekik a magyar allampolgarok most, mint FIDESZ-nek.

En ugy emlekszem, hogy mar nincs meg a SZU kenyszeru befolyasa, tehat en hiszem, hogy senki sem Oroszorszag beveteleit apolja az adofizetok penzebool. Az mas kerdes, hogy vagy latjuk az itthon maradt penz utjat, vagy nem. Vagy visszaforgatodik az allamba, vagy elmerul nagy oltonyzsebek melyen kis dokuumentumook formajaban...

Remelem a leendo ellenzek celja az allam es a tarsadaloom epitese lesz, es nem az, ami volt, a tarsadalom iranyitasa...

Ja, es en ki tudom irni a partok neveit...
(Ugyanakkor nekem arra sem volt szuksegem, hogy plakatokat szaggassak.)

ivanpeti Creative Commons License 2002.04.24 0 0 42
Ne haragudj, de csekéjértelmű vagyok, mint Micimackó. Mit akartál ezzel mondani?
És vajon miért vonod kétségbe az átlagos műveltségüket?
Tényleg nem értem.
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 40
Szerintetek Medgyessy tudja pl. hogy mi Bosznia Hercegovina fővárosa? (Szarajevó) Nehezen tudom elképzelni. Vagy hogy mondjuk mikor uralkodott mondjuk Mátyás király?

Vagy Szili Kati fel tudná sorolni a szomszédos országokat? (tehát tudná, hogy Oroszország és Csehország nem, viszont Ukrajna, Jugoszlávia, Horvátország, és Szlovénia a szomszédunk)

Nagy összeget mernék rá tenni, hogy nem.

Előzmény: ivanpeti (39)
ivanpeti Creative Commons License 2002.04.24 0 0 39
1 nem, nem vagyok - sajnos - fiatal, ha a jóval negyven felettiek nem fiatalok
2 de, van köze a régiekhez az MSZP-nek, ugyanúgy ahogy a FIDESZnek, SZDSZnek, Kisgizdáknak, MDFnek és még sorolhatnám. Ugyanis kapásból - csak a példa kedvéért - minden pártból tudok egy embert mondani, aki vagy párttitkár volt valahol, vagy az MSZMPben magas pozícióban volt. Tudod, ezt hívják úgy, hogy történelem. Biztos te is tudsz olyant a történelemből, mikor az új hatalomba nem került be egy szem régi tag sem. Mondjuk Tanácsköztársaság, Jakobinus diktatúra, a Szovjetúnió megalakulása, stb. Emlékezetem szerint egyik sem ment vértelenül. Ezt hiányolod?
Előzmény: zsemlemorze (33)
Keveházi János Creative Commons License 2002.04.23 0 0 38
Wolfgang Schüssel ma gúnyosan kijelentette, neki nem okoz problemát a magyarországi kormányváltás, Medgyessyt úgy ismeri, mint a rossz pénzt.
phx Creative Commons License 2002.04.23 0 0 37
Mindenesetre erősödik a "felkelő nap"-os gondondolkodásmód...
Előzmény: kiski (36)
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 36
A franciák, németek és egyéb népségek, akik magukat mint a kultúrember mintaképét képzelik el, s a minden-ember-egyenlő elvrendszere alapján szeretnek állni, most szembesülnek azzal, hogy tömegével érkezik hozzájuk egy vadidegen kultúra, amely ezzel az eszmerendszerrel egyszerűen nem törődik, sőt egyszerűen röhejesnek tartja. Az iszlám kultúrkörre gondolok itt. Az iszlám neveltetésben felnőtt ember erre az ideológiára egyszerűen szocializálhatatlan, hiszen neki sokkal erősebb igazsága és törvénye van Allahtól, mint amilyen nekünk levezetve Jézustól és a nagy francia forradalom eszméitől.
Mindkét nagylétszámú vezető európai nép milliószámra kényszerül befogadni mohamedánokat, akik kizárólag a saját törvényeik szerint hajlandók élni, 100%-ban elvárva azonban az állami törvények nyújtotta védelmet és szociális segítséget. (nem ismerős ez a képlet, valaonnan?)
Az átlagnémet és az átlagfrancia - mint egyébként minden nemzet átlagpolgára zsigerileg ellenkezik a más nemzetiségekkel való együttéléssel.
Most láthatóan választóvonalhoz érkezett az EU. Tudja-e magát magasztos européer eszméihez tartani, vagy sem? Kell-e ilyen eszmékhez tartania magát, vagy sem? A japán vagy az amerikai utat akarja-e követni?
Előzmény: phx (35)
phx Creative Commons License 2002.04.23 0 0 35
Ha elővesszük a maszop-magyar szótárat, akkor a francia és német helyzet (utóbbinál ha érdekel mire gondolok, klikk ide!) alapján ajrópa szélsőjobboldali!!! És ha minden igaz, a maszop visz be minket ebbe a szélsőséges közegbe...
Ha visszaemlékezel, szinte lehülyézték O.V.-t, amikor Ausztriával szóbaállt. Lassan viszont ezen érvek alapján minden nép csőcselék lesz ajrópában.
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 34
A francia választás egyet bizonyít: Európában nem menő már a szoclib maszlag.
Előzmény: phx (30)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.23 0 0 33
Beiktatás nélkül is ismerjük a brancsot. Te most költöztél ebbe az országba, vagy olyan fiatal vagy, hogy nincsenek emlékeid róluk? Mert ugye nem azt akarod mondani, hogy a MASZOP-nak semmi, de semmi köze nincs a régi etásakhoz????
A fél Dózsa György téri dísztribün ott van a frakcióban, MP-től Hornon át Nagy Sanyáig, az egykori főkiszesig. Ugyan már....
Előzmény: ivanpeti (6)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.23 0 0 32
Az eocén programot nem említi ez a neves szakember? Pedig ha jól emléxem ő volt az aki a nyolcvanas években keményen fejlesztette a szénbányászatot....:) Szakértelem, óh....
Előzmény: patexman (5)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.23 0 0 31
"verhetetlenek lesznek bármiféle választásokon."

Hát tudod, ha rajtuk múlna, most is 99,8%-ot kaptak volna, mint a régi szép időkben...:)

Előzmény: kiski (3)
phx Creative Commons License 2002.04.23 0 0 30
Megkérem Medgyessy Pétert, ha már itthon olyan nagy volt a szája neki és párttársainak a magyar "szélsőjobboldal" ellen, fejezze ki félelmét, ossza meg velünk gondolatait a francia helyzettel kapcsolatban...
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 29
Nem használtam trokárt, mondom, csak segéderő voltam - 25-30 éve.
Előzmény: Andy Capp (28)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 28
de a gumikesztyűt sokkal nehezebb ám megkeresni a tehénben
Igen, de soha nem lattam, hogy szakkepzett allatorwos kesztyu nelkul nyullyon be...

Amugy, hamar (mi dilettansok) ugyis egymas kozott wagyunk: trokart hasznaltal mar?

Előzmény: kiski (27)
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 27
Nekem sem szakmám, én is csak segéderőként szolgáltam, de a gumikesztyűt sokkal nehezebb ám megkeresni a tehénben, mint a bocit :-)
Előzmény: Andy Capp (25)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 26
Nem tudom ki vagy és mit csinálsz, de az én személyes tapasztalatom az, hogy a tapasztalat általában többet ér mint a fiatalos dinamizmus és a három diploma. (Az én seggemen még ott a tojáshéj)
Ok, maradjunk ennyiben, remelem az eskudtek is hallottak:).... (BTW, biztos, hogy wan harom diplomad?)
Előzmény: bndrs (24)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 25
Nincs is annál jobb szőrtelenítő :-))
Talan ha a gumikesztyube tobb hintoport applikaltal wolna:))

Amugy nekem se a szakmam (ahogy -- ugy tunik, hogy neked se igazan), de fiatalabb koromban (rohadt regen, salyna) par ewig reszben allatorwosokbol allt az iwokorom:), aztan, ha riasztas jott, neha en is mentem weluk (mert a tehen nem tud rola, hogy halynali ketto wan es mar ot oralya iszol egyfolytaban:)

Előzmény: kiski (23)
bndrs Creative Commons License 2002.04.23 0 0 24
Az Indul a bakterház "Ez tök süket" analógiájára: Ez tök hülye!
Nem tudom ki vagy és mit csinálsz, de az én személyes tapasztalatom az, hogy a tapasztalat általában többet ér mint a fiatalos dinamizmus és a három diploma. (Az én seggemen még ott a tojáshéj)
Azért mert némelyikük egy kicsit "koros" (általában a vén szar kifejezést szoktam használni (persze nem pejoratív értelemben)), azért a szakértelmüket nem lehet összevetni a Rogán féle nyikhajokéval.
Azonkívül pedig azt nem veszed észre, hogy a Te szánalmas életednek tök mindegy ki van kormányon, a különbség csak annyi, hogy amikor kapsz valamit(mert lassan abba a helyzetbe kerül az ország, hogy lehet osztani is) akkor az egyik úgy adja, hogy:
-Nesztek mocskok, byxcyxtok az anyátok!, a másik meg úgy, hogy:
-Tessék.
Csak a stílus változik (előnyére) a lényeg változatlan marad.
Előzmény: patexman (-)
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 23
Tudom, hogy nem CSAK fizikai munka (bár kifejezetten az az alapja - próbáltál már benyúlni egy tehénbe, és tolás közben benne maradni, hogy megállapítsd a boci fekvését?) Nincs is annál jobb szőrtelenítő :-))
Előzmény: Andy Capp (22)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 22
Irgalmatlan fizikai munka, erre céloztam.
De NEM csak az. (Lehet mas welemenyed, de akkor rad fogok kuldeni egy feltucat trokar wielding markos allatorwost, aztan megnezheted magad, mert secpec az asztal ala fognak inni:))))
Előzmény: kiski (20)
korgu Creative Commons License 2002.04.23 0 0 21
Nézzétek! Megjöttek az új fizetett forradalmárok.
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 20
El kell keserítselek. Volt benne részem. Irgalmatlan fizikai munka, erre céloztam.
Előzmény: Andy Capp (19)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 19
Menj tehenet elletni, ahhoz inkább csak izom kell, mint ész.
Probaltad walaha? Mert ha igen, akkor nem csak azt tudod, hogy hulyeseget beszelsz, de azt is, hogy rajtad mar csak a trokar segithet...
Előzmény: kiski (14)
szalonképes Creative Commons License 2002.04.23 0 0 18
Mivel fizetnek? Ez jo kerdes. Netan ujabb "felszabaditas"?
Előzmény: martona (11)
waxxablaze Creative Commons License 2002.04.23 0 0 17
"Menj tehenet elletni, ahhoz inkább csak izom kell, mint ész."
az állatorvosoknak ehhez lenne 1-2 szava
nem egyszerű egyetem az embör.....
Előzmény: kiski (14)
árja Creative Commons License 2002.04.23 0 0 16
KIS(Z)pajtás, azért nagyon megszívattak mi! Ne keseredj el lehetett volna rosszabb is.
napá
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.23 0 0 15
Nem értem a problémádat. Komolyan nem értem.
Gondolkodas? Hidd el, hogy nagyot dobna az eleteden:))
Előzmény: ivanpeti (10)
kiski Creative Commons License 2002.04.23 0 0 14
Ha valaki megver valakit, akkor azt garázdaságért/testi sértésért felelősségre vonják, semmi köze a témához.

Amúgy pedig Lódoktor, nem vagy vitapartner. Menj tehenet elletni, ahhoz inkább csak izom kell, mint ész.

Előzmény: Törölt nick (12)
ivanpeti Creative Commons License 2002.04.23 0 0 13
Ahogy a kiokádott szövegedet nézem, te valószínüleg nem patikus vagy, hanem őket veszélyezteted. Maradj a szipuzásnál a jövőben is.
Előzmény: Törölt nick (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!