Keresés

Részletes keresés

Platon Creative Commons License 2002.04.22 0 0 18
Nem nem kell elturnod. Nyugodtan ki is vandorolhatsz. Nem nagyon fogsz senkinek sem hianyozni.

Tudod errol szol a demokracia. Ha valami bajod van vele, tudok ajanlani par helyet ahol nincsen. Biztosan jobban erezned magad modjuk Eszak Koreaban.

Amugy meg vedd eszre hogy bar az MSZP nem kepes kormanyozni az SZDSZ nelkul, ez forditva is igaz!

A ket partnak meg kell egyeznie, es egyik sem dirigalhat a masiknak, mert egymasra vannak utalva.

A jelzoid pedig csak tenmagadat minositenek.

Előzmény: cucu (16)
főpincér Creative Commons License 2002.04.22 0 0 17
hm. ez érdekes én is egy 3 gyermekes polgári családbol való vagyok, mindenféle kisebbségi hátrány nélkül. A családban sem zsidó sem cigáncs sem meleg...ráadásul a felemelkedő polgári rétegből, aki teljesitette már hazafias kötelességét. :-)(de jó dolog is az általánositás)
Mellesleg nézzük csak meg például Siklóst. Ott tiszta Fidesz győzelem van. (nem tudom lakik-e ott egyáltalán "fehér ember"?
Előzmény: Korhatár (14)
cucu Creative Commons License 2002.04.22 0 0 16
Nekem nem volt kedvem mosolyogni rajta...
Kuncze úgy tesz az 5,4 %-ával, -ennyit sikerült összelopniuk- mintha ő lenne az ország első embere. Dirigál, fenyegetődzik, kijelent ezt-azt, hogy ők semmi szín alatt nem fognak a fidesszel együttműködni. Elszomorító, hogy egy törpe minoritás ezt meg meri engedni magának. Felmerül bennem; el kell nekünk ezt tűrni?
Egy ilyen szaros kis párt, mint az szdsz, akar dirigálni egy 50 %-os pártnak?
cucu
Előzmény: Millenniumbetyár (1)
mormot Creative Commons License 2002.04.22 0 0 15
Ahelyett, hogy "megszokod" és röhögsz rajta, inkább gondolkozz el, hogy nincs-e benne valami.

u.i.: cigányok? (és a Lungo Drom?)
szcientológusok? (Veér pártjára?)

Előzmény: Korhatár (14)
Korhatár Creative Commons License 2002.04.22 0 0 14
A különbség számomra csupán annyi, hogy kik adják az szdsz és kik az mdf szavazóit.

Az mdf-re valószínűleg nem a melegek, a zsidók, a cigányok , szcientológusok, hitgyülekezetesek és a többi valamilyen szempotból "kisebbség" szavazott akik persze természetesen magyarok még mielőtt félreértenétek.

Hisz tudnivaló, hogy kik állnak az szdsz mögött.

Ezzel van a gond.

Most lehet engem antiszemitázni, cigánygyűlölőnek hívni nem érdekel, már megszoktam:-))

Előzmény: főpincér (12)
Siculus Creative Commons License 2002.04.22 0 0 13
Miértne kormányozhatna?
Az MDF is 4,4%-al kormányozott 1998-2002 között, ugyhogy mint párt be sem jutott a parlamentbe.
Előzmény: Björn N. Frantz (-)
főpincér Creative Commons License 2002.04.22 0 0 12
CSak a politikai tisztesség kedvéért és, hogy az amnéziád ie meggyógyulhasson: 4 évvel ezelőtt olyan párt került kormányzati pozicioba, akik be sem jutottak a parlamentbe, mert nem érték el az 5%-os küszöböt. CSakis és kizárólag azért tudtak rakciót alakitani, mert egyéni képviselőjelöltjeik bejutottak. Ezt a pártot MDF-nek hivták
Előzmény: Korhatár (0)
Kenderes Creative Commons License 2002.04.22 0 0 11
Szdsz-kunzce bejelentette tegnap, hogy a választás megmutatta hogy igény van az ő (szerintem kábszeres, nem egy helyen buzis, szélsőségesen liberális) nézetükre, és e nézet végre Magyarországon is a helyére kerülhet (sajna nema szemétdombra) blablablablabla..
Az van, hogy a szadi fogja uralni a 20 mandátumával az országot, mert a Medgyó minden kérésüket lesni fogja, különben lőttek a hatalomnak.
Az Mdf 17-18 mandátummal kapott 1, azaz egy minisztériumot. ezzel szemben a szadi erőszakossága és fontossága miatt akár 3-at is kaphat. a madöf a szépemlékű igazságügyet kapta, míg ezek akár egy belügyi-oktatásügyi tárcapárost is kaszálhatnak.
sajnos az szdsz fogja csóválni a kormányt.
andrej11 Creative Commons License 2002.04.22 0 0 10
Na a Hit Gyülekezet sem járt rosszul...
Előzmény: asszír (4)
taki bá Creative Commons License 2002.04.22 0 0 7
Az egér és az elefánt esete: dübörgünk, mi? :)
Clean Ear Creative Commons License 2002.04.22 0 0 5
0
asszír Creative Commons License 2002.04.22 0 0 4
Megint a zsidók jártak jól!:-)
Előzmény: andrej11 (2)
Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3
Hat en szavaztam = Hat en nem szavaztam :)
Előzmény: Millenniumbetyár (1)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2
És tedd hozzá azt is, hogy szinte csak Budapesten érte el az 5 %-ot... Magyarul az ország nem kért a szadeszből, mégis kormányozni és zsarolni fognak egy országot.
Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.04.22 0 0 1
A legpoenosabb megis az volt, amikor Kuncze az 5,4%-val kiallt es aszonta, hogy levaltottuk a kormanyt. Hat en szavaztam a Fideszre, de azert ezt megiscsak megmosolyogtatonak tartom.
Korhatár Creative Commons License 2002.04.22 0 0 0
És ami a legszomorúbb számomra az az , hogy egy 5% körüli támogatottsággal rendelkező párt csupán egy szűk kisebbség érdekeit képviseli és nem a többségét. Ez a magyar valóság.
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.22 0 0 topiknyitó
20 tagú frakcióval.
Jó mi? Abszolút zsaroló helyzetben vannak. Ha belegondolunk, hogy 94-98-ban is soxor a farok csóválta a kutyát pedig akkor a maszopnak abszolút többsége volt, kimondhatjuk: SZDSZ-MSZP kormány lesz. Ebben a sorrendben!
Kedves maszoposok! Milyen érzés? (Tudom, hogy sokan kettős MSZP-SZDSZ kötődésűek vagytok itt, de azért az MSZP-tábor többsége nem rajong annyira az SZDSZ-ért)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!