hm. ez érdekes én is egy 3 gyermekes polgári családbol való vagyok, mindenféle kisebbségi hátrány nélkül. A családban sem zsidó sem cigáncs sem meleg...ráadásul a felemelkedő polgári rétegből, aki teljesitette már hazafias kötelességét. :-)(de jó dolog is az általánositás)
Mellesleg nézzük csak meg például Siklóst. Ott tiszta Fidesz győzelem van. (nem tudom lakik-e ott egyáltalán "fehér ember"?
Nekem nem volt kedvem mosolyogni rajta...
Kuncze úgy tesz az 5,4 %-ával, -ennyit sikerült összelopniuk- mintha ő lenne az ország első embere. Dirigál, fenyegetődzik, kijelent ezt-azt, hogy ők semmi szín alatt nem fognak a fidesszel együttműködni. Elszomorító, hogy egy törpe minoritás ezt meg meri engedni magának. Felmerül bennem; el kell nekünk ezt tűrni?
Egy ilyen szaros kis párt, mint az szdsz, akar dirigálni egy 50 %-os pártnak?
cucu
A különbség számomra csupán annyi, hogy kik adják az szdsz és kik az mdf szavazóit.
Az mdf-re valószínűleg nem a melegek, a zsidók, a cigányok , szcientológusok, hitgyülekezetesek és a többi valamilyen szempotból "kisebbség" szavazott akik persze természetesen magyarok még mielőtt félreértenétek.
Hisz tudnivaló, hogy kik állnak az szdsz mögött.
Ezzel van a gond.
Most lehet engem antiszemitázni, cigánygyűlölőnek hívni nem érdekel, már megszoktam:-))
CSak a politikai tisztesség kedvéért és, hogy az amnéziád ie meggyógyulhasson: 4 évvel ezelőtt olyan párt került kormányzati pozicioba, akik be sem jutottak a parlamentbe, mert nem érték el az 5%-os küszöböt. CSakis és kizárólag azért tudtak rakciót alakitani, mert egyéni képviselőjelöltjeik bejutottak. Ezt a pártot MDF-nek hivták
Szdsz-kunzce bejelentette tegnap, hogy a választás megmutatta hogy igény van az ő (szerintem kábszeres, nem egy helyen buzis, szélsőségesen liberális) nézetükre, és e nézet végre Magyarországon is a helyére kerülhet (sajna nema szemétdombra) blablablablabla..
Az van, hogy a szadi fogja uralni a 20 mandátumával az országot, mert a Medgyó minden kérésüket lesni fogja, különben lőttek a hatalomnak.
Az Mdf 17-18 mandátummal kapott 1, azaz egy minisztériumot. ezzel szemben a szadi erőszakossága és fontossága miatt akár 3-at is kaphat. a madöf a szépemlékű igazságügyet kapta, míg ezek akár egy belügyi-oktatásügyi tárcapárost is kaszálhatnak.
sajnos az szdsz fogja csóválni a kormányt.
És tedd hozzá azt is, hogy szinte csak Budapesten érte el az 5 %-ot... Magyarul az ország nem kért a szadeszből, mégis kormányozni és zsarolni fognak egy országot.
A legpoenosabb megis az volt, amikor Kuncze az 5,4%-val kiallt es aszonta, hogy levaltottuk a kormanyt. Hat en szavaztam a Fideszre, de azert ezt megiscsak megmosolyogtatonak tartom.
És ami a legszomorúbb számomra az az , hogy egy 5% körüli támogatottsággal rendelkező párt csupán egy szűk kisebbség érdekeit képviseli és nem a többségét. Ez a magyar valóság.
20 tagú frakcióval.
Jó mi? Abszolút zsaroló helyzetben vannak. Ha belegondolunk, hogy 94-98-ban is soxor a farok csóválta a kutyát pedig akkor a maszopnak abszolút többsége volt, kimondhatjuk: SZDSZ-MSZP kormány lesz. Ebben a sorrendben!
Kedves maszoposok! Milyen érzés? (Tudom, hogy sokan kettős MSZP-SZDSZ kötődésűek vagytok itt, de azért az MSZP-tábor többsége nem rajong annyira az SZDSZ-ért)