Megdönthetetlen bizonyítékaim vannak arról, hogy az oroszok - itt a népről van szó - több mint száz évvel ezelőtt már használták a WC-papírt. Alább olvasható Lőwy Árpád 1903. május 19-én írt verse.
Nagyapám éppen Magyarországon zsákmányolt 61 évvel ezelött két csomag toalettpapírt (úgy tudom, hogy ez is WC-papír), most is a vitrinben van, nagy becsben tartjuk. Sajnos 19-ben nem tudtunk a magyar vörösök segítségére jönni, pedig akkor lehetne múzeális értékü WC-papírunk is.
Ha már itt tartunk, az a szokás nálunk is ismeretes volt, hogy a lányok-asszonyok a mosástól kivörösödött-kirepedezett kezüket lepisálták, hogy gyógyuljon a bőrük, és lám, a mai orvostudomány sem ajánl mást az efféle bajokra, mint szteroidokat, amik mint tudjuk, bőségesen találhatók a női vizeletben.
Száz éves a WC-papír? És ezt a Zindex adta le? Nahát.
Csak úgy tájékoztatásul: az japánok már akkor papírral törölgették az seggiket, amikor a karoling dinasztia még épp ősatyailag sem létezett; sokszor lebecsült, és megtagadott nyelvi elődeink az Urál folyótól nyugatra pedig jó négyezer éve megfelelően puhított faháncsot használtak eme nemes feladatra.
Puszta kézzel az valagát csupán az barbár nép kotorgatta Európában jó ideig, míg el nem jött ámérikábul az kánaánnak gyükere, a kamillás, ámde azonnal lyukadós klotyópapír.
bocs. vasárnap hajnali 10 órakor nem a tökéletes kivitelezésre törekedtem (meg 2 percnél többet amúgy sem szántam volna rá). a lényeg a felirat a papíron.
Ez így nem jó.A G betű sarka rácsúszik az alatta lévő lapra. Ráadásul a felirat körüli mezőből látszik, hogy valamit átírtál. Az ű betűd meg kalapos. Próbáld meg újra, mert így hiteltelen.