Én nem írtam le sehol, hogy a Fidesz készül valamire. Legfeljebb annyit, hogy majd heteken keresztül rágják a szart és sejtetnek ezerrel. Mint ahogy most történik is. De mindegy, mára kiléptem, mert látom, hogy megjött a fórumra a verhetetlen MEPE-Verescsillag páros és mindjárt indul az ámokfutás.
Nyugi, lesz, sőt őt van, és ha jól tudom, Deutsch is megmondta, hogy ez a töredékszavazatosdi úccsem változtat semmit. Csak valami túllelkesült pécsi joghallgató már megint híres akart lenni, ilyenek mindig vannak...
(Ne félj, a Fidesznek sem érdeke 1-2 fős többséggel kormányt alakítani. Ez a mostani eredmény talán a legjobb, ami születhetett. Megengedhetik maguknak, hogy 4 éven keresztül megvédhessék a vívmányaikat - és úriemberként még csak a kormányt sem fogják megbuktatni, hiszen az ország stabilitása fontos, és nem is lennének nagy többségben...)
Miért lennél hülye? De jobb, ha nem kezdetek el összesküvés elméleteket gyártani, hanem aszerint cselekdtek, amit ténylegesen láttok és amit ténylegesen akartok tenni. Mert a nemzeti oldal nem egy álságos ellenzék lesz, ha ellenzék lesz (tartok tőle, hogy ellenzék leszünk). Hanem egy tisztességes ellenzék. Szóval nem olyan, mint a balliberális volt. 1000-szer jobb ellenzék leszünk, mit ti kormány.
Szóval a sutba az összesküvés elémletekkel. Intő példa legyen neked e tekintetben a miép kudarca. (már ha ugye kudarc volt és nem választási csalás. Persze alighanem csalás volt...)
Bevallom, most igazad van. Én is több értelmet néztem ki magamból. Egyetértek veled abban is, hogy nagy valószínűségel nem volt igazam a felvetésemben. Alaptalanul tartok ettől.
Csak tudod, azért alakult ki bennem ez a félelem, mert láttam a péntek esti m1 műsort. Az totális személyi kultuszra emlékeztetett, sajnálom, de így volt. Akkor ijedtem meg.
Nagyon remélem, hogy neked van igazad, én vagyok a hülye és semmi alapja nem volt az egésznek. Nagyon boldog lennék tőle, ha most utólagosan elküldhetném magam a faszba, hogy mekkora barom voltam.
Ne haragudj Nyomkereső, de belőled több értelmet néztem ki. Komolyan, abba kellene már hagynotok az összeesküvéselméletek gyártását. Még ha győztök is, hülyét csináltok magatokból. És hogy fogtok úgy kormányozni, hogy minden akció mögött azt sejtitek, hogy a mögött egy álakció van? Netán egy ál álakció. Vagyegy ál ál álakció.
Fiuk már napok óta győzelmi mámorban úsztok mi ez a nagy fosás.Csak nem messzire vetettétek a súlykot és a fenyegetözést,és ha valami oknál fogva mégsem jön be a mámor,akor beleszartak a ventilátorba.de veletek ellentétben a Fidesz 98-ban semés most sem fenyegetett meg senkit.
Csalás nem valószinü,ti technikailag nehezen kivitelezhető.Viszont csalásra való hivatkozás egészen biztos lesz. Lehetséges, hogy megismétlődik az USA beli cirkusz,de ez csak elodáhatja akormány válltást, megakadályozni nem tudja.
Csak annyit állítok, hogy meg fogják kísérelni csalásra kenni a dologt, ha az eredmény nem kedvező. A többit én is nehezen képzelem el a srácokról. Bár az elmúlt egy hónapban sokmiondent tettek, amit korábban még róluk is elképzelhetetlennek tartottam.
Ha csalas tortenik azt az OVB mondja ki, a valasztasokat pedig a koztarsasagi elnok irja ki.
Kar erolkodnod, a Fidesz is nem tudja megtenni, amit ra akarsz kenni. Egyik part sem tudja megtenni.
Unatkozol? Vasaroljal mosomedvet! :))