Keresés

Részletes keresés

Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.29 0 0 43
Tévedtem, mert szombat este már megint nemzetgyűlés lesz. Buli...
Előzmény: Nyomkereső (42)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.26 0 0 42
Szombat este buli lez, ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz. Ha nem lesz, lesz.
kétpé Creative Commons License 2002.04.25 0 0 41
Lesz!

De ezt nem jósolom meg, mert a sörös topicodban is csúfosan elbuktam :)

Amúgy bánatügyileg és csak azért is vendégem leszel egy sörre :)

Előzmény: Nyomkereső (30)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 39
Én nem írtam le sehol, hogy a Fidesz készül valamire. Legfeljebb annyit, hogy majd heteken keresztül rágják a szart és sejtetnek ezerrel. Mint ahogy most történik is. De mindegy, mára kiléptem, mert látom, hogy megjött a fórumra a verhetetlen MEPE-Verescsillag páros és mindjárt indul az ámokfutás.
Előzmény: ptiszai (37)
III. Nagyapó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 36
Nyugi, lesz, sőt őt van, és ha jól tudom, Deutsch is megmondta, hogy ez a töredékszavazatosdi úccsem változtat semmit. Csak valami túllelkesült pécsi joghallgató már megint híres akart lenni, ilyenek mindig vannak...

(Ne félj, a Fidesznek sem érdeke 1-2 fős többséggel kormányt alakítani. Ez a mostani eredmény talán a legjobb, ami születhetett. Megengedhetik maguknak, hogy 4 éven keresztül megvédhessék a vívmányaikat - és úriemberként még csak a kormányt sem fogják megbuktatni, hiszen az ország stabilitása fontos, és nem is lennének nagy többségben...)

Előzmény: Nyomkereső (30)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 35
A gyenge az, hogy össze-vissza alaptalanul vádaskodsz, de ha neked ez örömet okoz...
Előzmény: ptiszai (34)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 33
Forrás természetesen www.valasztas.hu
Előzmény: morbiczer (32)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 32
1990 1. forduló: Érvénytelen szavazatok 172138

1994 1. forduló: Érvénytelen szavazatok 80191

1998 1. forduló: Érvénytelen szavazatok 48401 (1,06 %)

2002 1. forduló: Érvénytelen szavazatok 66000 (Szerinted, nem találom az adatot a honlapon és lusta vagyok keresni)(1,1 %)

Következtetés: Vegyél vissza egy kicsit, mert ez már egy kicsit kínos.

Előzmény: ptiszai (31)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.25 0 0 30
Akkor ezt most felhozom, mert már megint aktuális.

Lesz itt eredmény?

Perillustris Creative Commons License 2002.04.23 0 0 29
Ha lesz bírósági ítélet, akkor lehet folytatni ezt a vonalat is, addig csitu!
Előzmény: visszafogott (17)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.23 0 0 28
Beismerem a tévedésemet.

Orbán úriember volt, én pedig bedőltem az m1-nek és az azt követő hisztinek.

Mea culpa.

Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.21 0 0 27
Kívánom, hogy ebben is igazad legyen. Tisztességes kormányt, tisztességes ellenzéket.
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.21 0 0 26
Miért lennél hülye? De jobb, ha nem kezdetek el összesküvés elméleteket gyártani, hanem aszerint cselekdtek, amit ténylegesen láttok és amit ténylegesen akartok tenni. Mert a nemzeti oldal nem egy álságos ellenzék lesz, ha ellenzék lesz (tartok tőle, hogy ellenzék leszünk). Hanem egy tisztességes ellenzék. Szóval nem olyan, mint a balliberális volt. 1000-szer jobb ellenzék leszünk, mit ti kormány.

Szóval a sutba az összesküvés elémletekkel. Intő példa legyen neked e tekintetben a miép kudarca. (már ha ugye kudarc volt és nem választási csalás. Persze alighanem csalás volt...)

Előzmény: Nyomkereső (23)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.21 0 0 25
Neked is.
Előzmény: bummm (20)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.21 0 0 24
Neked is csak azt tudom mondani: remélem neked van igazad, és ebben a kérdésben nagy fasz voltam. Bár úgy lenne.
Előzmény: visszafogott (17)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.21 0 0 23
Bevallom, most igazad van. Én is több értelmet néztem ki magamból. Egyetértek veled abban is, hogy nagy valószínűségel nem volt igazam a felvetésemben. Alaptalanul tartok ettől.

Csak tudod, azért alakult ki bennem ez a félelem, mert láttam a péntek esti m1 műsort. Az totális személyi kultuszra emlékeztetett, sajnálom, de így volt. Akkor ijedtem meg.

Nagyon remélem, hogy neked van igazad, én vagyok a hülye és semmi alapja nem volt az egésznek. Nagyon boldog lennék tőle, ha most utólagosan elküldhetném magam a faszba, hogy mekkora barom voltam.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.21 0 0 22
Persze biztosak tényleg soha, semmiben nem lehettek majd akkor... >:O>>
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.21 0 0 21
Ne haragudj Nyomkereső, de belőled több értelmet néztem ki. Komolyan, abba kellene már hagynotok az összeesküvéselméletek gyártását. Még ha győztök is, hülyét csináltok magatokból. És hogy fogtok úgy kormányozni, hogy minden akció mögött azt sejtitek, hogy a mögött egy álakció van? Netán egy ál álakció. Vagyegy ál ál álakció.
Előzmény: Nyomkereső (-)
bummm Creative Commons License 2002.04.21 0 0 20
Fiuk már napok óta győzelmi mámorban úsztok mi ez a nagy fosás.Csak nem messzire vetettétek a súlykot és a fenyegetözést,és ha valami oknál fogva mégsem jön be a mámor,akor beleszartak a ventilátorba.de veletek ellentétben a Fidesz 98-ban semés most sem fenyegetett meg senkit.
Rephyx Creative Commons License 2002.04.21 0 0 19
Szerintem csak a szokasos mocskolodasfelesegek lesznek, de nagyon meglepne, ha a komolysag utjara lepne az egesz. De varjuk ki a veget....
agresszor Creative Commons License 2002.04.21 0 0 18
Csalás nem valószinü,ti technikailag nehezen kivitelezhető.Viszont csalásra való hivatkozás egészen biztos lesz. Lehetséges, hogy megismétlődik az USA beli cirkusz,de ez csak elodáhatja akormány válltást, megakadályozni nem tudja.
Előzmény: Nyomkereső (16)
visszafogott Creative Commons License 2002.04.21 0 0 17
Hova lett a józan ítélőképességed? :)))

Bevetted Kovács dumáját? Hol van az a rengeteg maszopos szórólap? Kikről derültek ki idáig (vallomásokkal is alátámasztott) csalások?

Előzmény: Nyomkereső (16)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.21 0 0 16
Csak annyit állítok, hogy meg fogják kísérelni csalásra kenni a dologt, ha az eredmény nem kedvező. A többit én is nehezen képzelem el a srácokról. Bár az elmúlt egy hónapban sokmiondent tettek, amit korábban még róluk is elképzelhetetlennek tartottam.
Előzmény: Törölt nick (14)
azzo Creative Commons License 2002.04.21 0 0 15
ket csendes nap utan, az a talan hamis illuziom tamadt, ha veszit a fidesz, a fiuk csendben tavoznak.(max kis kiabalassal: csalas, csalas) Igy legyen.
Előzmény: azzo (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.20 0 0 14
Ha csalas tortenik azt az OVB mondja ki, a valasztasokat pedig a koztarsasagi elnok irja ki.
Kar erolkodnod, a Fidesz is nem tudja megtenni, amit ra akarsz kenni. Egyik part sem tudja megtenni.
Unatkozol? Vasaroljal mosomedvet! :))
sashimi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 13
Mindenesetre nem jo jel, hogy az OVB nem foglalt allast a Fidelitas tervezett "segitsegnyujtasa" ugyeben.

sashimi

VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.20 0 0 12
Ha lesz eredmeny, ha nem, szoros lesz szerintem.
Csak attol tartok, barki is gyoz, nagy lesz a betartas. Mindenben ellenszavaznak majd.
Hettie Creative Commons License 2002.04.20 0 0 11
Tudom, ezert nagyitottam ki amit baluuu irt. Hat nem kapitalis szedites??? Hogya afenebe dolhetnek be emberek, ennek?
Előzmény: Nyomkereső (8)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.20 0 0 10
Ezt már én is írtam egy topikban: Hétfőtől lehet utálni az MSZP-t vagy valami hasonló címmel nyitottam. Olvasd el, érdemes.
Előzmény: pindiy (9)
pindiy Creative Commons License 2002.04.20 0 0 9
Nincs nekem ollan szerencsém, ha nyer az MSZP sajna hétfőtől Fideszesnek kell lennem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!