Keresés

Részletes keresés

Andy Capp Creative Commons License 2002.04.19 0 0 8
Amugy a pelda korrekt, mert a ket ember kb. ugyanazt a szinwonalat kepwiseli:)
Előzmény: Magnat (6)
BTD Creative Commons License 2002.04.19 0 0 7
Illetve amit ő nem mondd, az nincs is úgy... Vagy mi, kezdek belezavarodni :-)
Előzmény: 798081 (5)
Magnat Creative Commons License 2002.04.19 0 0 6
Igazad van, mea culpa ... :-)
Előzmény: Andy Capp (4)
798081 Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5
Ti teljesen elvesztettétek a talajt a lábatok alól.

"Ha csendben maradtak volna, most mindenki a FIDESZ-re szavazna"

Pedig bizonyára az MSZP-nek is ez lett volna az érdeke.

"lásd KIRE SZAVAZNÁL c. topicot, amiben a 2000-ben nyilatkozó emberek szinte kivétel nélkül a FIDESZ-re szavaztak volna"

Ami ugye reprezentatív minta. :)

"Érdekes megfigyelni, hogy Orbán Viktor sosem beszél megosztottságról! "

...és amit ő mond, az úgy is van! :)

Előzmény: Ujoncka (-)
Andy Capp Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4
George Bushna is sikerült, pedig ott is iszonyatosan nagy volt a megosztottság.
Jawiccs ki, de nekem ugy tunik, hogy az nem a George, hanem az Oszama wolt...:)
Előzmény: Magnat (1)
BTD Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
Ja és gratula ujonckának a 23 hozzászólás/6 topicnyitás csodálatos arányhoz. Gondolom csak másodnick, fröcsögéshez... :-)
Magnat Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
Mellesleg honnan veszed, hogy az általad említett topic reprezentálja Magyarország szavazóit? Ezzel az erővel, ha a Pannon Rádiót hallgatnád, akkor azt is mond6nád, hogy Magyarországon csak Miép szavazók vannak ... mellesleg az előző cilkusban is többen szavaztak az Mszp-re, mint a Fideszre, csak a visszaléptetéseknek, meg a választási rendszernek köszönhető, hogy a Fidesz lett a kormányzó párt. (ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy törvénytelenül jutottak hatalomra)
Magnat Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1
George Bushna is sikerült, pedig ott is iszonyatosan nagy volt a megosztottság.

Neked szerintem nincs fogalmad a demokráciáról. Mi az, hogy ha csendben maradtak volna? Ha meg a Fidesz csendben maradt volna, a kokárda most is 10 millió magyar jelképe lenn.

És attól, hogy valaki nem beszél a megosztottságról, az még nem zárja ki azt, hogy nem ő osztotta meg az országot. Ha én valamit ellopok, de utána nem beszélek róla, akkor nem én voltam?

BTD Creative Commons License 2002.04.19 0 0 0
Ilyen alapon, 00rbán annak idején 10+5 millió magyar miniszterelnöke akart lenni, ha az 5+5-be belekötsz, mit szólsz ehhez?
Ujoncka Creative Commons License 2002.04.19 0 0 topiknyitó
Medgyessy állandóan azt hangoztatja, hogy ő nem 5+5 millió, hanem 10 millió magyar miniszterelnöke AKAR lenni.

Ezt mégis hogyan szeretné elérni? Szeressék őt a FIDESZ-esek is? Ez nem fog menni, haver...

Másrészt szerintem pontosan az MSZP az a párt, aki megosztotta az országot. Ha csendben maradtak volna, most mindenki a FIDESZ-re szavazna (lásd KIRE SZAVAZNÁL c. topicot, amiben a 2000-ben nyilatkozó emberek szinte kivétel nélkül a FIDESZ-re szavaztak volna), és nem lenne ilyen háborúskodás!

Pontosan azzal érték el a megosztottságot, hogy ANNYIRA hangoztatták. Érdekes megfigyelni, hogy Orbán Viktor sosem beszél megosztottságról!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!