"pár hasonló fazon"-
A Miép-esek között van olyan ostoba ember, aki elhiszi ezeket a képtelenségeket, akiknek mindent be lehet mesélni. Nyilvánvaló, a 2.5,- 300 ezer ember, jelentős része azért nem ostoba.
az intelligencia egyik fokmérője, hogy tudsz-e magadon nevetni
Ha valaki magyar akkor csurka az és én tudok rajta nevetni, mert ha komolyan vennénk, tudod, akkor nagyon nagy baj lenne. Nem kell felvállalni egy ilyen gondolkodást, amit ő, és nincs ennyi topik.
érezd a humort, megszépíti az életed! de tényleg!
Egyébként menniyért lehet őt véfelembe venni névtelenül? Mert pont most kell pénz repjegyre, egy hétre el kell utaznom fontos ügyben...
Kb száz topik van Csurka fikázására.Nem elég?!
Kellett mégegy.
De nem baj,engem nem zavar,mert legalább lejáratják magukat a cuclibek még ennél is jobban.
Azért én nem neveznék többszázezer embert "pár hasonló fazon"-nak!
Köztük hazám miniszterelnökét. Oh, bocs! Igaz, ő nem veszi be, tudja, hogy hazugság, agyrém az összes választási csalásról hisztiző mondat, ezért még borzalmasabb, hogy fölhasználja.
Csurka a partvonalról óbégat. Ez a pali egy
fas(z)ista balfácán. Szerencsére már nem rúghat labdába. A hülye dumáját már csak pár hasonló fazon veszi be.
egy normális szervezetű ember már megótt volna, ha annyit inna össze, mint a zsírtáltos. De ő erős! Hosszú, boldog életet kívánok neki a kastélya kertjében, remélem senki sem fogja bántani, pocskondiázni. Kell valaki nekünk, most hogy Torgyán és valamelyik legtörténelmibb kisgazdapárt kiírta magát a könyvből...
Szegény Pistánknak meg ki ne derüljön a származása, hetekre elvenné az itvágyát.
A MIÉP elnöke utalt arra, hogy szerinte az első fordulóra charter-gépeken érkeztek turisták Izraelből, a második fordulóra pedig húszezer turista van bejelentve Budapesten és Hévízen. Ezek nem megfigyelők, ezek szavazók - jelentette ki.