Ok, akkor eddig jon OldEngland, Zsuzsa, Nyomi, en. Polites es csiszcsosz visszaleptek, mindenki legnagyobb sajnalatara :) Venyerin, Alice ?
(Nyomi te meg szervezkedjel)
Egyebkent aki a sor miatt nem jon, az jojjon, majd meghivom valamire)
Én felajánlom MoYának a sörömet, ő fiatal (20 év körüli), intellligens, baloldali, szimpatikus nettársunk ....olyan helyre menjetek, ahol van magyar kechup.:)
Latom senki sem szereti a sort... Ez elkeserito.
Venyerin, Old England, polites, csiszcsosz, AliceCsodaországban irjatok. Ketten menjunk Nyomkeresovel ?
Mivel 75, ezert benne vagyok a sorozesben, jo lenne, ha kozosen mennenk, kivancsi vagyok kik lehetnek a tippelok... Idopont, hely ?
Nemigaz, hogy ennyien kihagynak az ingyensort :)
Megvan a hivatalos végeredmény. Aki +/- 3 -ra volt a második fordulós Fideszes egyéni jelöltek tekintetében a tippjátékban, azt arra kérem, hogy jelentkezzen nálam a jól megérdemelt söréért. Lehet közös sörözés is, lehet külön-külön is.
Jelentkezni e-mailben (itt megadott cím) vagy telefonon lehet:
Bár (sajnos) minden jelenlegi lebegtetés ellenére teljességgel valószínűtlen a befutás nyerő poziszióba, örök optimizmusom és egy tisztességesebb, jobb, a tényeket jobban tisztelő világrend iránti vágyam mégis kimondatja velem, hogy...
...vazz, a 68-at DrClaw (88) helyett megiscsak leon al khamel tette meg először a (30)-ban.
Ugye zsuzs'??? Sérelem ért - ezt tényleg elb@szikáztad... ;)))
Ez a hála jarlaxe helyretételéért, hogy a 66-ot pont te (zsuzs') már megjátszottad?!?!? ;)))
Szerintetek normalis, hogy 4,5 nappal a valsztas utan meg mindig szamolgatnak? miert nem digitalizaljak valahogy. Itt allunk a kommunikacios vilagforradalomban vagy mi es egy hetig ujraszamolgatnak.Talan strigulakat kene huzni a falra vagy golyos szamologepet venni.
Semmi gond Zsuzs, igy is koszi, hogy szerveztel! :) Mindenesetre Nyomkereso topicgazdai jogoddal dontsd el, hogy hova menjunk, lehetoleg jovo heten, esetleg ezen a hetvegen szombat/vasarnap lenne igazan jo.
Valami klasszikus sorozot kene keresni.
Átnyálazva a napisajtót megszámoltam kétszer is. Tényleg 78 . Mikor véglgesitik? Kedd este ? 1-1 mandátum még változhat, nem? Mindenestre a itt vannak a vélhetőleg közeli találatok. Ha nem változik a végeredmény, akkor Alice nicket változtathat Nostradamusra, illetve Nostradamára :-)))
A valami szárazat kifejthetné bővebben.Száraztészta, száraz pezsgő, szárazdokk ?
Megtisztelésnek veszem a meghivást a sörözésre !
74 Old England
75 polites / Köstritzer
76
77 csiszcsosz
78 AliceCsodaországban / valami szárazat kér
79 Dubois / Pilsner Urquell
80
81
82 magyarpolgar2002
Nyomkereso, Zsuzsa, mint szervezok :)
Polites, mint nyertes.
Venyerin, Old England, csiszcsosz, AliceCsodaországban, Rephyx, mint turesen beluliek.
ControlDenied, vigaszdijas (ide barki jelentkezhet)
Menjunk am el, kulonben pusztaba kialtott szo volt a topic maga. :)