Keresés

Részletes keresés

kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.20 0 0 36
Nem értelek...
Előzmény: Che Gonzo (31)
lerr Creative Commons License 2002.04.19 0 0 35
:))
Bocs, igazad van...
Előzmény: Esik (34)
Esik Creative Commons License 2002.04.19 0 0 34
Lendvai Ildikó volt az a Lamperth Mónika:-))))
Előzmény: lerr (18)
lerr Creative Commons License 2002.04.19 0 0 33
"Beket es egyenloseget akar, nem szabad ember-ember kozott olyan tisztessegtelen megkulonboztetest tenni, hogy az egyik tobbet es jobban dolgozik, akkor annak tobb jut,"

Ezt a munkahelyek majd elsöntik. Nem az állam. Neki mindenki ugyanolyan állampolgár kell, hogy legyen.

"A jovo heten nyugodtan ott lehet hagyni a munkahelyet, hazamenni, dugni az asszonyt,"

Ha néha Te is megdugnád az asszonyodat, sokkal kevesebb agresszió maradna benned.

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 32
Medgyessy azt mondta, hogy mindent megtartanak, sot kiterjesztenek olyan csaladokra is, akik az alacson jovedelmuk miatt nem tudjak igenybe venni, vagy csak alacsony szinten.
A GYED-et is megtartjak, sot kiterjesztik azokra is, akiknek alacsony a jovedelmuk, vagy nincsen jovedelmuk.
Ezutan azok a nok is kapnak magas GYED-et, akik meg most indulnak dugni, mert turhetetlen, hogy ezek ki vannak zarva ebbol a juttatasbol, pedig van nemi szervuk, es fogamzokepesek.
Beket es egyenloseget akar, nem szabad ember-ember kozott olyan tisztessegtelen megkulonboztetest tenni, hogy az egyik tobbet es jobban dolgozik, akkor annak tobb jut, hanem igenis jusson annak is ugyanannyi, aki kevesebbre kepes, mert annak is van huvelye es gyermeket is tud szulni.
Medgyessy megmondta, hogy mar nem is kell dolgozni, az is 100%-os adokedvezmenyt kap, aki egyebkent adot sem fizet, annak majd mi fizetunk adot. Azert mert nem dolgozik. Az, aki dolgozik. Igy igazsagos.
Szep, uj vilag lesz, mindenki kap GYES-t, GYED-et, munkanelkuli segelyt es adocsokkentest, akinek ez sem eleg, az adovisszateritest, es nekunk az egvilagon semmi mast nem kell csinalnunk, csak dugni a csajokat, hogy minel tobb juttatast kapjunk, amit ugye, megmondta Medgyessy, nemcsak, hogy megtart, hanem a szegenyekre is kiterjeszt, mert nem az a fontos, hogy dolgozzunk, hanem, hogy amit masok megtermelnek, azt egyenloen osszuk el, mert a szegenyeket tamogatni kell, aki pedig dolgozik, az milyen alapon kapna tobbet, amikor a szavazata semmivel sem tobb a masikenal?
A jovo heten nyugodtan ott lehet hagyni a munkahelyet, hazamenni, dugni az asszonyt, kapjuk a juttatasokat, jon az adovisszaterites, a tobbit egy heti feketemunkaval ossze lehet szedni, tiszta okorseg teljes napokat munkaval tolteni.

Előzmény: kilgoretrout (-)
Che Gonzo Creative Commons License 2002.04.19 0 0 31
Kilgore!
Az a szerencséd, hogy - a álnevedből ítélve - olvastál már Kurt Vonnegut könyveket. Olvassál többet, hátha a sok betű segít kinyitni a szemedet.
Előzmény: kilgoretrout (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 30
Teljesen mindegy, mit mond most Medgyessy. 96-ban Surján interpellációjára világosan megmondta, hogy a párt és a kormány két külön dolog.

Medgyessy Péter mint kommunista párti miniszterelnök jelölt bármit megígérhet, bármikor kijavíthatja-letagadhatja, ami a féldebil Kökény száján véletlen őszinteséggel kicsúszott,

de

Medgyessy Péter mint miniszterelnök majd _megint_ közli, hogy amit ő párt jelöltként mondott, az nem kérheő számon a kormányon. A párt és a kormány külön dolog és a kormánya az ígéretekkel 180 fokban ellentétes intézkedéseket hozhat, de ahhoz se a képviselőknek, se a lakosságnak nincs semmit köze.

lerr Creative Commons License 2002.04.19 0 0 29
de, ha mégse, akkor Orbán legyen becsületes és vonja le a megfelelő következtetéseket.....
Előzmény: tajfuto (27)
lerr Creative Commons License 2002.04.19 0 0 28
Medgyessy meg az aktuálisban kijelentette, hogy nem szüntetik meg......
Előzmény: kilgoretrout (22)
tajfuto Creative Commons License 2002.04.19 0 0 27
Ha tényleg megszüntetik, akkor ugye nem a magyarázatokat fogjátok meghallgatni, hanem kipipáljátok, hogy hazudtak. Tehát: "én a hazudós pártra szavaztam pedig Orbánék előre megmondták". Remélem nem kerültök szembe magatokkal, de ha mégis, akkor annyit kérek: legyetek becsületesek.
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.19 0 0 26
Nem én találtam ki, KM mondta. Ez tény.
Előzmény: AliceCsodaországban (24)
KrinyO Creative Commons License 2002.04.18 0 0 25
Egy ujabb remhir.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.18 0 0 24
Az MSZP nem csak hogy megszünteti a GYED-et, hanem megöleti az elsőszülötteket!

Éjszaka a nyitva hagyott ablakon beröpül hozzád személyesen Meggyesy Péter és kiszívja a gyermekeid vérét, mert - nem tudtad? - eddig is csak a friss csecsemővér tartotta életben!

Minden éjszakára új szüzet akar! Fel fogja újítani a jus primea noctis jogát!

Visszaállítja a pallosjogot!

Azonkívül - jobb ha tőlem tudod - azért visel olyan elegáns cipőt, mert van egy tuti cipésze Madridban, aki képes arra, hogy olyan cipőt csináljon neki, amelyik elfedi a patái nyomát! Pont ezen okokból visel elegáns öltönyt is - nem látszik az ördögfarka!

Micsoda hülye topic.

Triumphator Creative Commons License 2002.04.18 0 0 23
...is...
Előzmény: kilgoretrout (-)
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 22
Azért az elgondolkodtató, hogy ezt a többi hírek nem mondta be...
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 21
Akkor KM. hüjeségeket beszél?
Előzmény: lerr (15)
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 20
Azt remélem tényleg nem fogják...
Előzmény: lerr (18)
La Koma Creative Commons License 2002.04.18 0 0 19
No igen, kenyér is lesz, meg cirkusz is:

Hogyan?

Ne akarj gyereket, beígérjük az adócsökkentést, ami a magasjövedelműeknek("a gazdagoknak") jó leginkább, költsd a pénzed magadra !Jókedvűen szidd a polgári pártokat, esetleg nyavajogj kedvedre!

Cirkusz? Lesz az is, ha a nép "végre" rájön a becsapásra!

lerr Creative Commons License 2002.04.18 0 0 18
Jajj, hagyd már ezt a suttogó propagandát Te is!

Csak Lampert mónikát tudom idézni (nem szó szerint):

- NEM FOGJUK FELSZEDNI A SINEKET
- NEM FOGJUK FELROBBANTANI A HIDAKAT....

:))

Előzmény: kilgoretrout (17)
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 17
nemfogják.
Előzmény: dez1 (13)
Wic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 16
Béki Gabriella, Kökény úr stb sajnos ilyeneket nyilatkozik.
Jó lenne, ha követnéd az eseményeket.

Majd jól rájönnél, mi van.

Wic

Előzmény: Tgyta (10)
lerr Creative Commons License 2002.04.18 0 0 15
Nem örülök, mert most áprilisban jár le a feleségemnek a GYES:)
Engem nem érint.
Az viszont biiztos, hogy jó lenne, ha emelnék. Meg a családi pótlékot is! Ezekről a jelenlegi kormányzat kocsit elfeledkezett (A családi pótlékról teljesen).
Hogy megszüntetik a GYED-et, vagy sem, azt nem tudom. Szerintem nem. A programjukban sincs benne. CSupán az, hogy csökkenteni kívánják a GYES és a GYED közötti szakadékot a GYES emelésével.
Ez szerintem támogatandó ötlet.
Előzmény: kilgoretrout (7)
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 14
Jólérted
Előzmény: iudex (11)
dez1 Creative Commons License 2002.04.18 0 0 13
Sebaj. ha ezt bevezetik, akkor megyünk az alkotmánybíróságra. A nejem most van a 4. hónapban, úgyhogy nekünk már perkálniuk köll a 70 ezres gyedet, bármit is pampognak most.
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 12
Nem én találtam ki. Kökény Mihály mondta a déli krónikában. Neves rajta, megérdemli, de én ezen sajnos nem nevetek, hanem szomorkodom.
Előzmény: Tgyta (10)
iudex Creative Commons License 2002.04.18 0 0 11
Ha jól értem, ez annyit jelentene, hogy az alacsonyabb GYES és az elvileg jóval magasabb GYED közti különbség megszűnik. Viszont alacsonyabb nominálszinten stabilizálódna az összeg. Ez nem jó hír.
Előzmény: kilgoretrout (5)
Tgyta Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
-O))))))))))))))

Elhatároztam, hogy egy jó darabig nem veszek részt a pol. topik hülyeségeibe. Be is tartottam, de ezen a marhaságon akkorát röhögtem, hogy a hasam is megfájdult.
-O)))))))))

A következőre kellene koncentrálnotok, mert:
Az MSZP:
– megeszi a három gyerekes családok gyerekeit,
– minden nap felgyújt három szobát,
– négyszögesíti a négy kereket,
– megerőszakolja a nyolcvan éven felülieket,
– felszedi a villamos és vasuti síneket,
– megszünteti a kék eget, mert azt vörösre meszeli, és a felhőket piros szegfűvel fogja diszíteni,
– bevezeti a füstadót, kéményadót, levegőadót,
– létrehozzák a kommunista nagytőkét, és pénztőkét.
Egyelőre ennyi.
-O))))

kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
A családi adókedvezmény és a GYED megszüntetésével az mszp tehát évente kb. 300 ezer forintot vesz el a gyerekeimtől. előre is köszönettel: egy hálás apa
Wic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
>> Hát, ha a GYES a minuimálbér 60%-a lesz, akkor az kb 11-12 ezerrel lesz több, mint most:)

Persze. Annak az 50.000.- Ft-os minimálbérnek köszönhetően, amit tudodkik vezettek be, az ellenzék heves tiltakozása ellenére.
Viszont a GYED akár 70.000.- Ft is lehet, nnek megvonását sokan nem fogják örömmel venni

Wic

Előzmény: lerr (6)
kilgoretrout Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
örüjj akkor, de a feleségem pl. nem fog kapni gyedet. én pedig ennek örülök
Előzmény: lerr (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!