Plane ahogy tolakodnak a szakemberek mind mind abba a porig alazott televizioba, ahol csopog a falrol a mocsok, regi elavult csoves eszkozokkel dolgoznak es honapokig varjak a betevo falatjukra a minimalbert...
"Szerintem nem tiltatta le senki, a Magyar ATV csak a fair play szabályai szerint járt el."
Igazad van. Fair play, kedves barátom, igen, FAIR play. Tudod mit mégegyszer igazad van! Ez a valódi fair play. Nyomuljon csak Juszt, Mészáros, mocskolódjanak csak, a többieket, akik alá tudják támasztani állításaikat, akik még jobban felnyitják szemeiteket, meg tünjenek el a süllyesztőben, ugye? Már várom a sok nyallert a médiából, ha soha-soha Ne adj' Isten a maszop nyerne... Érdekes, az előbb említett párt mocskosságait csak 20-ad rangú hírként kezelik, de ha egy Fidesz-szimpatizáns kutyája meg mer harapni egy ellenzéki szavazó kutyáját, azt főhírként bemondják, s hónapokig csámcsognak rajta...
ha igaz, ha nem amit irsz, eppen ideje volt. szerintem psichiatriai eset a sajtoklub minden szereploje. sikertelen es irigy emberek. es most mindegy, h ki ellen beszelnek, vagy ki mellett foglalnak allast, egyszeruen nem kepernyore valok es kesz.
Galadriel, elolvastam a topiknyitót , de nem volt egyértelmű.
Elolvastam most is, oszt mosse az. Ha van erre utsalás, jelezzed már, továbbképzem magam.
A legközelebbi adás 2002. 04. 26-án. Ez pl. hol volt.
amúgy mindegy.
offtopic
Szia rezsö,
Látod vagyok olyan rendes, hogy feldobom a te szemétdombodat is a Gondolán.
Az még jobban büzlik mint ez, de az még nagyobb baj, hogy kong az ürességtöl.
Én szívből sajnálom.
Tényleg nagyon mulatságos műsor volt, kár érte.
Asszondom, hogy szervezzetek tüntetést, a kossuttéren.Szerintem másfél-két millió hithű néző látváénya biztosan megrendíti a Kovácsot.
Az ATV meg elgondolkodik: huhuuuuu!Eszt nem gondoltuk volna, hogy illyen sok nézője van ennek a műsornak.
Szóval kár, ha tényleg megszűnik, mer jó kis náci műsor volt, én is mindéng néztem.Ha megszervezitek a tiltakozást, akkor erre én is kimegyek.Erre még a kokárdát is fölveszem.
11 millioan neztek? :) Az lenne az elkepzelhetetlen rekord megdontese. :)
Az utolso adas kiemelkedoen jo is volt. Amit ott osszeagyaltak az elmult 4 ev szappanopera stilusu dramaturgiajarol, Orban rocksztar stilusarol, elmeny volt hallgatni. Komolyan. Nem ironizalni probalok.
Eszembe is jutott, hogy hogy az Orban(-Torgyan) kormany egy 4 eves epizod volt, "Baratok kozt" cimmel. :)) :(
Az utolsó két hétfői Újságíróklub nézettsége minden elképzelhető rekordot megdöntött, mit megdöntött: csúcsokat állított be. Lehet, hogy neked unalmas volt, de a többségnek nem.
"Orbánék sosem ostottak ketté, mindig is a magyar polgárokról beszéltek"
MoJo JoJo, ebből a kijelentésedből az következik, hogy a magyar polgárok kiteszik a magyar lakosság 100%-át, a polgár az állampolgár szinonimája. A Fidesz tehát a teljes magyarországi lakosságot képviseli.
Kit képvisel akkor az ellenzék? Egyáltalán, mi szükség van itt ellenzékre? Hiszen van egy Párt, amely mindannyiunkat képvisel.
Honnan ismerős ez a mentalitás? Honnan ismerős az ütemes taps, a Vezér nevének ütemes kiáltozása?
Sajnos ezek olyan témák, hogy nem írhatom oda: ez, meg ez nyilatkozott, és X. és Y. ezt állította. Én a Medgyessy műsort láttam, aztán beszéltem a Szőkével és a Czikóval is. Mindketten mást mondtak. Furcsa, nem? Az ismerősöm barátnője pedig megerősítette, hogy Medgyessy nem akart telefonokat. A letiltást pedig a Sajtóklub négy szereplője közül mesélte egy személyesen. Nem úgy tűnt, mint ha be akart volna csapni. Meg minek is.