Csak az a baj hogy ezt a feljelentősdit egy olyan párt folytatja amelyik úgy emlékszem hogy ez ellen is harcolt. Ne hogy már vissza esünk abba a hibába mint a régi időkben amikor sajnos a spiclik országának neveztek minket. Ha valakit feljelentenek mert bűnöző azt elfogadom de mert valaki csak más eszméket vall és nem ért egyet az aktuális párttal, azért már ne szopassák. Sajnos a FIDESZ beleeset abba a hibába amibe a többi párt is amelyik a hatalomra jut , mégpedig a foggal-körömmel való kapaszkodásba a hatalomba és ezért ugyanazokat az undorító dolgokat csinálja mint a komcsik (Nekem a MSZP is az.)
Tudod nem akarlak meggyőzni mert tiszteletben tartom mindenki álláspontját.De egy kis adalék:Nyitottam egy topicot melyben felhívtam a szavazók és a pártok figyelmét,hogy az oly ohajtott társadalmi béke és a választások tisztasága miatt a választókörzetekben a szavazókörök szavazatszámlálását vegyék fel videókamerára,úgy,hogy az ott résztvevők személyiségi jogai ne sérűljenek.Ezt elküldtem több illetékes helyre mindkét PÓLUS részére.A megdöbbentő,hogy csak az egyik társaság látott benne jó és érdemes ötletet,ami egyébként egy másodszori szavazatszámlálást is megtakarítana ami nem kis idő és összeg.Szóval az a kedves szociálérzékeny népimádó a demokráciát foggal körömmel védő,és a nemzeti megosztottságot feloldani akaró társaságnak nem áll érdekében,hogy a DUMA netán meg is valósúljon.
Ez a feljelentősdi mszp-s divat. Még szegény Ádert is feljelentették, pedig egy 1990-ban kelt alkotmánybírósági döntésből mindenki tudja, hogya szavazókörök szavazási adatainak nyilvánosságra hozatala (konkrét személyek szavazatinak megnevezése nélkül) teljesen törvényes. Mégis ketten is feljelentették.
ma az mszp-sek a kisgyerekeket jelentették fel röpcédulázásért, izgatásért. Ez már tényleg paranoia.
Ami azonban a választási csalásokat illeti, (pénzen, pálinkán, gulyáson vett szavazatok, az erdemények meghamisítása) azok sokkal komolyabb ügyek lennének, de már mind lejárt ügy, amit nem követhet felelősségre vonás.
A FIDESZ csak azért indította mai telefonos zöld számait, ahol az ilyen törvénytelenségeket szóvá tehetik, megismertethetik a közzel a megrökönyödött emberek, hogy felkészítse őket az ilyesmire. Nincs szomorúbb ugyanis a döbbenettől megkövülten álló demokratikus jogaival élő választónál, akivel a politikai bűnözők azt tehetnek, amit csak akarnak.
És ez nem feljelentősdi.
Először is leszeretném szögezni hogy mindig utáltam az MSZMP-t és hordalék pártjait(MSZP) ezért a FIDESZ-re szavaztam eddig. De amit a mostani FIDESZ-esek művelnek az a legvadabb komcsi időket juttatja eszembe. Mert ez a jelentsünk föl mindenkit szemlélet a legundorítóbb viselkedési forma ami valaha is volt a földön. Nekem az a véleményem hogy most bárki nyeri a választást a dolgozó az szopni fog. Úgyhogy tőlem leszophat az összes szemétláda politikus.