Keresés

Részletes keresés

Subiaco Creative Commons License 2002.04.17 0 0 7
Kedves szp,

nem kerülte el.
Viszont 14 évig laktam Érden, és már akkor sem nagyon lapozgattam az ojságot...

Finoman csak arra céloztam, hogy ez gyenge cikk, szvsz nem is érdemes vitatkozni róla.

Sajnálom, ha félreértettél... :-)

Előzmény: szp (6)
szp Creative Commons License 2002.04.17 0 0 6
mellesleg könnyen ellenőrizhető a dolog , hiszen az Érdi Újság-ra hivatkozik a cikk.

Ja és elkerülte a figyelmedet a 'ha igaz' kitétel!

Előzmény: Subiaco (5)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.17 0 0 5
Cáfolni nem tudsz... helyes... :-))))
Előzmény: szp (3)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2002.04.17 0 0 4
Ha vannak tanuk, többen is látták és hallották, akkor mi a baj?
Előzmény: Subiaco (1)
szp Creative Commons License 2002.04.17 0 0 3
Ha én idéznék ilyen gyenge dolgot a másik oldalról, akkor hazudok, ugye? :-)

Na ja, tőled nem is vártam értelmesebb hozzászólást.

Előzmény: Subiaco (1)
szp Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2
ime:
(forrás: korridor)
"Mintha hideg vízzel zúdítottak volna nyakon bennünket" - az ingyenes önkormányzati lap, az Érdi Újság beszámolója szerint Baranyi Károly ezzel kezdte mondandóját a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége érdi szervezetének rendezvényén az első választási forduló másnapján. Az április 12-én megjelent tudósításból megtudható, hogy az előadó furcsa, irracionális jelenségként írta le az első forduló eredményét, amelynek transzcendentális vonatkozása is van. Ezután latolgatni kezdte, mit mulasztott el megtenni a fölényes győzelemért az általa kiválónak minősített kormánykoalíció: miképp fékezhette volna meg a sajtót és a médiát, amely Baranyi szerint sok hazugságot hitetett el az emberekkel.

Az Érdi Újságban a tanácsról ez olvasható: "Baranyi Károly nyíltan kijelentette: elegendőnek bizonyult volna például, ha 5-6 embert letartóztat és elhurcol az adórendőrség, hiszen az APEH, ha nagyon akar, úgyis talál 'valamit', ami miatt büntethetőséget állapít meg. Ha ezt egy szerkesztőségben hatan megszenvedik, a többiek biztosan azonnal megesküsznek rá, hogy mindig keresztények és konzervatívak voltak. ! Lám, ilyen 'emberi', taktikus megoldással is könnyű lett volna eredményt elérni. Ráadásul a külföld sem szólhatna semmit, az adótörvényt ugyanis mindenütt szigorúan betartatják!"

Előzmény: Korhatár (0)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.17 0 0 1
Ha én idéznék ilyen gyenge dolgot a másik oldalról, akkor hazudok, ugye? :-)

ugyan, menj már...

Előzmény: szp (-)
Korhatár Creative Commons License 2002.04.17 0 0 0
Bemásolnád ide ha megkérhetlek?
Előzmény: szp (-)
szp Creative Commons License 2002.04.17 0 0 topiknyitó
egy újabb botránygyanús eset itt(ha igaz)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!