Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2006.11.24 0 0 37
Ugyanugy MINT itthon a Fidesz. Az a leghangosabb csalasrol aki maga kovette el (eddig Fideszes cvalasztasi csalasrol van itelet ugye)

Csalt az olasz választáson Berlusconi pártja?
MTI / 2006. november 23., csütörtök 17:50

Egy baloldali hetilap pénteki számában jelenik meg az a dokumentumfilm, amelynek nyomán választási csalás gyanújával indult nyomozás a tavaszi országgyűlési választással kapcsolatban. Az alkotók azt állítják, gyanúsan kevés üres szavazólap volt az urnákban, s nem kizárt, a hiányzó üres szavazólapok Berlusconi pártjának támogatását szolgálhatták.

Nyomozást rendelt el a római főügyészség csütörtökön a tavaszi olaszországi parlamenti választásokon elkövetett állítólagos csalásokkal kapcsolatban.

Az ügyészség egy dokumentumfilm premier előtti vetítése nyomán indított eljárást. A film alkotói azzal vádolják Silvio Berlusconi volt miniszterelnök jobbközép pártszövetségét, a Szabadságjogok Házát, hogy manipulálták a szavazatszámlálás eredményét. A film a baloldali Diario hetilap pénteki számának DVD-mellékleteként fog megjelenni.

A készítők szerint egy számítógépes program segítségével több százezer üresen leadott szavazócédulát a Szabadságjogok Házára leadott szavazatként könyveltek el. Ennek alátámasztására mindenekelőtt azzal érvelnek, hogy míg a 2001-es választások után 1,6 millió üres szavazócédulát számláltak össze, az idei választásokon csak mintegy 450 ezret találtak.

A Romano Prodi vezette balközép pártszövetség szoros versenyben, mindössze 25 ezer szavazattal nyerte meg az április közepén tartott választásokat. Berlusconi nem ismerte el a választási eredményt, és választási csalással vádolta az ellenfelet. Berlusconi szóvivője, Paolo Bonaiuti a napokban élesen bírálta a filmet. Az alkotás "a nyomok eltüntetésére tett kísérlet, mert ha volt törvénysértés a választásokon, az nem a mi oldalunkon történt" - fogalmazott.
Előzmény: geszthi (35)
PeTyUs Creative Commons License 2006.04.20 0 0 36
Látjátok, az európai jobboldal Viktort a példaképének tekinti. Akkor miért nem európai? :) Kár, hogy neki nincs itt Bp.-en egy olyan focicsapata, mint a Milan. :)
Előzmény: geszthi (35)
geszthi Creative Commons License 2006.04.20 0 0 35
Szoszerint az ami itt tortent 2002-ben !

Berlusconi nem hajlandó elismerni a bukást
Index / 2006. április 20., csütörtök 11:23

Mindent megtesz a választásokon győztes baloldal ellehetetlenítéséért Silvio Berlusconi. Az olasz kormányfő a bíróság határozata ellenére sem ismeri el vereségét, elemzők szerint a választás mihamarabbi megismétlése a célja.

Bár az olasz Legfelsőbb Bíróság szerdai ítélete szerint Romano Prodi baloldali koalíciója mintegy 24 000 szavazattal megnyerte a választást, Silvio Berlusconi a hivatalos eredmények ellenére sem hajlandó beismerni vereségét, írja a BBC. A (volt) olasz kormányfő újabb jogi lehetőségeket keres a választás eredményének megtámadására, érvei között a külföldi szavazáson tapasztalt visszásságok szerepelnek. Csalásvádjait gyengíti, hogy a választást az általa felügyelt minisztériumok bonyolították.
Előzmény: geszthi (34)
geszthi Creative Commons License 2006.04.12 0 0 34
Madarat tollarol....

újraszámlálást akar Berlusconi

Index/MTI 2006. április 12., szerda 0:28

Az olasz belügyminisztérium szerint győzött a Romano Prodi vezette balközép szövetség az itáliai választásokon, ám a hivatalban lévő kormányfő, a vesztes pártokat irányító Silvio Berlusconi vitatja az eredményeket, újraszámlálást javasol, ám egyúttal - német mintára - nagykoalíciót ajánl. A baloldal visszautasította Berlusconi ötleteit.

Silvio Berlusconi azonban nem ismerte el ezeket az adatokat, pontosabban azt, hogy vereséget szenvedett volna. Berlusconi a tengerentúli szavazatok körüli szabálytalanságokra hivatkozott. Berlusconiék felvetették 38 millió voks újraszámlálását is. Korábban egyébként az 500-600 ezer érvénytelen szavazat újraellenőrzését követelték a jobboldaliak.

"Senki sem állíthatja, hogy győzött" - mondta az MTI szerint kedden a jobbközép Szabadságjogok Háza szövetség élén álló Berlusconi, azt állítva, hogy "sok szabálytalanság" volt a külföldön leadott voksok körül, s a helyzet végleges jogi tisztázását még meg kell várni.

Állítását Romano Prodi, az ellenzéki balközép Unió vezetője visszautasította. Közleményében az Unió "súlyosnak" nevezte a kormányfő állításait, amellyel a politikus célja - mint írták - "megkísérelni szétzilálni a valós tényeket: a balközép tagadhatatlan győzelmét".

Prodi szerint Berlusconi kifogásai megalapozatlanok, s az új választási törvényt is a kormányfő akarta - mondta ellenfelének arra a megnyilatkozására, amellyel a választások rendjét kifogásolta. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, már hétfő éjjel győztesnek nyilvánította táborát.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 33
Logopédiás "képzés" eredményeként!:-)

Engem inkább az zavar, hogy a vezérkara is átvette.

Előzmény: scenic6 (28)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 32
Bauhaus stílusa miatt!
Épen maradt, működik, teljes.

Az autók, meg a mélygarázsban parkoltak volna, én is úgy tudom.

Előzmény: Vámpír (25)
dr. Watson Creative Commons License 2002.04.17 0 0 31
A színházról: 1. a színház az Erzsébet-téren is már rég elkészült volna (kampány nélkül is!). 2. Ott készült volna parkoló, az építkezést a mélyépítkezés befejezése előtt állították le.

De ez mind off. A topic témája Berlusconi. Nem is értem, hogy az MSzP és az SzDSz miért nem reagál a dologra.

Az ellen a Berlusconi ellen tüntetett tegnap Olaszország, aki hangsúlyozta magyarországi látogatása során, hogy milyen közel állnak elveik egymáshoz Orbán Viktorral. (elvtársak)

Előzmény: Vámpír (29)
Waldi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 30
Mert most mar a 6 eves gyerekek szintjen megragadtakhoz is el akarjak jutattni az uzenetuket, hogy szelesitsek a szavazobazisukat.
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 29
Régen meg az volt a baj, hogy hadar! :)
Amúgy szerintem szebben beszél, mint Kádár vagy Horn, és nem papírról olvassa fel a saját véleményét, mint Medgyessy.
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 28
Had' intézzek mar egy komoly kerdest hozzád ! :))

Miert beszel veletek Orban szótagolva ?

Előzmény: Vámpír (22)
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 27
Egy kicsit talán igen, de ilyen sokat, ilyen pofátlanul?
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 26
14 MM forintot orszagimédzsre ...
Ennyi pénzbol elértuk hogy jelenleg egy szelsojobboldalhoz tartozo kormányunk van es ezzel azonositanak bennunket ...
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 25
Az az okádék épület állítólag műemlék... Hogy mér', azt nem tudom.
Előzmény: agresszor (20)
Waldi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 24
A melygarazsban, amit epitettek volna a szinhaz ala.
Gyujtsunk alairast, hogy az MSZP-SZDSZ kormany nevezze at a felnemzeti Szinhazat, a Terror Hazava, es epitsek fel a Nemzeti Szinhazat az Erzsebet teren.
Előzmény: Vámpír (14)
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 23
Nomen est omen? Nem hiszem, ne vonj le ebből messzemenő következtetést. Egyébként nagyon nem érdekel mit mondott Bayer. Őaz én szememben egy "0"
Előzmény: stones (19)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 22
Asszem, hogy az elmúlt száz évben nem nagyon lehetett olyan állami beruházás, ahol a benne résztvevők nem próbáltak volna maguknak is csipegetni egy kicsit... De ha már így beszélgetünk, akkor ki baszott el sok milliárdot a vízlépcsőre, a világháborúhoz is túl nagy Honvédkórházra, a Dorogi erőműre?
Előzmény: agresszor (17)
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 21
A zsoltigyerek ilyen ertelmeset nem tudjat ....

Ilyenkor mindig kibujik a szog a zsagbol hogy fidesz vezetok mutatott enjok mogott mekkora budos paraszt rejtőzik ...

Előzmény: stones (19)
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 20
Nem vagyok Budapet fő építésze, de mondjuk az autóbusz pályaudvar helyén.
Előzmény: Vámpír (14)
stones Creative Commons License 2002.04.17 0 0 19
agresszor!

bayerzsolti rád gondolt, amikor vízfejű lumpenprolizott: amnéziás, manipulálható és demagóg vagy.[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] ninckneved tükrözi hozzáállásod a tényekhez is?

Előzmény: agresszor (-)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.04.17 0 0 18
A gödör is.
Előzmény: Vámpír (6)
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 17
HOL ÉLSZ? Ki volt aki leállítatta az Erzsébet-téri építkezést? Megmondom! ORBÁN! Miért? Hogy ő tetszeleghessen a nagy építtető szerepében és legyen miből lenyúlni. A költségek legalább 20% át zsebrevágták!!!
Előzmény: Vámpír (12)
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16
Vedd mar eszre ezt nem azert elitettek a libalegelore hogy neked nekem jo legyen hanem azert mert most jol mutat a sok korrupcio elott.

Remelem a kamara meg kirugja a picsaba siklos mariat es mehet kárászni ...

Előzmény: Vámpír (12)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 15
Tehát ezek szerint az amerikai nagykövet és az izraeli nagykövetet leszámítva mindenki szar?
Előzmény: scenic6 (13)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 14
Ha ott voltál, akkor igaz és sajnálom, hogy nem lett jobb... Azt viszont áruld el nekem, hogy (a barátnőm a Hercegprímás utcában lakik, így ismerem a környéket), hogy az Erzsébet téren hol fért volna el az előadásra érkező 3-400 gépkocsi, amikor van hogy én fél óra alatt találok egy helyet magamnak?
Előzmény: agresszor (9)
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 13
A nagyagyu talalkozott a zsebtolvajjal ....
Előzmény: Vámpír (7)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 12
Bocs, de ne legyen már érv, hogy az a beszédhibás, mocskos patkány mit mondott, két trágár vicce között... Nem voltam még a színházban, lehet hogy igaz, de akkor is: Az elvtársaknak 64 óta még egy ilyenre sem tellett...
Előzmény: scenic6 (10)
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 11
Ezzel inkább nem dicsekednék:-((((
Előzmény: Vámpír (7)
scenic6 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 10
Mit is mondott ra Fábry ? Csak hallani latni nem lehet benne es mar a masodik bemutato elmaradt mert szar. Egyebkent abbol a 300MM forintbol tellett is egy szinhazra de a nagyjat eloptak maguknak ...
agresszor Creative Commons License 2002.04.17 0 0 9
Már rég készen lett volna, ha nem állítják le az épitkezést az Erzsébet - téren és nem adják versenytárgyalások nélkül egy FIDESZ közelinek, a tervezés és építés jogát. Nem beszélve róla, hogy úgy selejt, ahogy van. Kiloptak abból mindent. Az akusztikája meg olyan, mint egy pincének. Ott voltam.
Vámpír Creative Commons License 2002.04.17 0 0 7
Amúgy a ma reggeli hiradóban láttam, hogy Helmut Kohl nagyon meleg szavakkal méltatta Orbán Viktort, Európa egyik nagy politikusreménységének mondva őt. Ez is semmi?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!