Keresés

Részletes keresés

fromme Creative Commons License 2002.04.17 0 0 54
A választások bebizonyították, hogy a Békejobbnak lett volna esélye a választásokon. Csak meg kell nézni a FIDESZ-MDF jelöltek közül az MDF-esek sikereit a FIDESZ-esekkel szemben és összevetni a Centrum párt támogatottságával. 7-10 % biztosan lett volna, önállóan.
Nem kellett volna megijedni a FIDESZ-től.

Így megmaradt volna az MDF. Ezekután nem tudom mi lesz belőle.

Néhány képviselő megmarad a Parlamentben, buta lojalitásból nem akarnak majd szakítani a FIDESZ-szel. És végül nem MDF lesz, hanem MDSZ - a kereszténydemokraták és a kisgazdák mintájára.
Egy egyesület, egy baráti kör, valami ami önmagában lehet fontos, csak nem lesz politikai tényező.

Kár érte, Ibolya.

A fiúk (Balsai, Gémesi) erősebbek voltak.

Kár, igazán kár.

dornröschen Creative Commons License 2002.04.17 0 0 53
Nana, gyanús vagy nekem.. F.P-re izgulsz, de titinő kell? :O))
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 52
"Fekete Péter" felizgatott. Hozzon össze a titkárnővel.
Előzmény: dornröschen (51)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.17 0 0 51
Miért nem inkább D.I-vel? :O)
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 50
3 diplomám van. Most váltam el. Szeretnék megismerkedni a D.I. titkárnőjével.
Előzmény: Fekete_Péter (46)
Küklopsz Béla Creative Commons License 2002.04.16 0 0 49
Ibinek csak a Fidesz hátán való beevickélésig volt érdekes a dolog...

pont fordítva.

Előzmény: MZ per X (2)
fcukme Creative Commons License 2002.04.16 0 0 48
guiscardo, a baj ott is van, hogy automatikusan azt gondolod, hogy nő vagyok - szexizmus???

a másik bibi az az, hogy obolyka az igazság szent szolgáltatója szerepében (alliterációnak hívjuk az ilyesmit, persze te magyarból felvételiztél talán) az efféle törvény-idiotizmusokat kellett volna kigyomlálja. de nem, mert obolyka ideológiai elkötelezettsége azt követeli, hogy a "bűnözőket" jól megszívassuk a börtönökben, majd az életben is. nem az a fontos, hogy mióta gyakorlat ez, hanem, hogy milyen ideológia találja meg benne hejre kis alkalmazását.

Előzmény: Igneous (47)
Igneous Creative Commons License 2002.04.16 0 0 47
"találkoztam egy most szabadulttal. mondta, hogy két évig nem szavazhat. hát ennyit obolyka tárcájáról."
Azt hiszem ez nem Ibolyka hibája. Emberünket ezek szerint két év közügyektől eltiltásra ítélte mellékbüntetésként a bíróság. Ez teljesen normális, és még csak nem is mostanában került bele a Btk.-ba, hanem mindig is benne volt (1978 óta).

Mindazonáltal ennek szerencsétlen ostoba tyúknak ajánlanám, hogy végezze el a jogi egyetemet. Ugyanis 4. éves joghallgató létemre többet értek a büntetőjoghoz és a Be-hez mint ő...

Előzmény: fcukme (41)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.16 0 0 46
Kösz, hogy megkímélsz. Épp most akartam megmagyarázni, hogy mitől volt népszerű, de letöröltem a képernyőt:-))))))))

Pedig olyan aranyos a titkárnője. Olyan üde színfolt volt a sok hülye liba között......

Előzmény: FatMo (44)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.16 0 0 45
Bocs, nem Te vagy a férje? :O)
Előzmény: Fekete_Péter (43)
FatMo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 44
Kösz ne!
Előzmény: Fekete_Péter (43)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.16 0 0 43
Párdon, én nem azt mondtam, hogy okos, hanem azt, hogy "nem egy buta majom". Én csak a tényekről beszéltem, amikor azt írtam, hogy baromi okos a titkárnője. Elég sok embert ismerek, de aki buta majom, az nem vesz maga mellé egy nagyon okos, fiatal, szép, csinos stb. Folytassam??????
Előzmény: FatMo (26)
fcukme Creative Commons License 2002.04.16 0 0 42
a számból vetted ki a szót. a burda és a 80-as évek - abszolút a helyén vagy.
Előzmény: honolulu (40)
fcukme Creative Commons License 2002.04.16 0 0 41
obolya majd átússza a balcsit civilben, és másokat cikiz, hogy nem értenek semmihez.

ps: találkoztam egy most szabadulttal. mondta, hogy két évig nem szavazhat. hát ennyit obolyka tárcájáról. nem elég, hogy bezárnak, megaláznak, lehetetlenné teszik a re-integrálódásodat, még nem is szavazhatsz. mint egy állat.

én nem szeretem a kegyetlen férfiakat sem, de egy nőtől még kevésbé tudom tolerálni. obolyka egyszerűen nem humán. csont, bőr, szolárium pigment, de nem ember.

Előzmény: dornröschen (39)
honolulu Creative Commons License 2002.04.16 0 0 40
egyetértünk... igaz, én kivülröl nézem, de nekem soha nem volt világos, mitöl volt olyan népszerü ez a nö?

mert nincs egyénisége... de se nem okos, se nem kellemes jelenség, se nem kedves... s elbújik a porcelánkosztümjeibe, a la Burda-mode... leragadt a 80-as éveknél, mindeféle szempontból.

csupa hamis méz-máz. hallatlan, hogy annyi esze legyen csak, hogy napszemüvegben mond beszédet egy templomban, s ugyancsak napszemüvegben ad interjut utána.

Előzmény: fcukme (38)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.16 0 0 39
És akkor ki fogja azt mondani( egyedül ebebn a qrwa kormányban), hogy nem értek valamihez, mi?
És ki fogja átúszni a Balatont?
Előzmény: fcukme (38)
fcukme Creative Commons License 2002.04.16 0 0 38
le dávid obolyával. obolyka egy kegyetlen tekintetű gremlin. és soha nem értettem, hogy miért olyan népszerű. emlékeztek, amikor a sziget kapcsán a bibliát idézgette, ahelyett, hogy posztjánál fogva a melegeket védte volna? anorexiás picsa, szolária barnára égetve, rossz bézs kosztümkékbe csomagolva. nekem nem hiányzik.
dornröschen Creative Commons License 2002.04.16 0 0 37
Igazad van népnemzetisen esztet úgy monnyggyák: alúrú... bocs, kösz a kigazítást.. :O)
Előzmény: Original Ganjaman (34)
FatMo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 36
:-)
Előzmény: dornröschen (33)
sz Creative Commons License 2002.04.16 0 0 35
mindkettő helyes, ez nem hiba!
Előzmény: Törölt nick (32)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.04.16 0 0 34
Dedurva :-))))
Előzmény: dornröschen (33)
dornröschen Creative Commons License 2002.04.16 0 0 33
Szvsz Kövér "Kötélverő" László most éppen alulról szagújja... :O)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.16 0 0 32
tartozom. bocs:-))
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.16 0 0 31
Milyen kellemes kis nőegyletbeli csevely volt ez:-) ( én is a női nemhez tartozok)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.04.16 0 0 30
16..20 ok. már megijedtem
Előzmény: Original Ganjaman (27)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.04.16 0 0 29
hm, akkor tehetségét miért titkolja, miért rejti el előlünk?

A BTK szigorítása, vagy Kunos kegyelmi kérvényének nem ellenjegyzése kevés szakmaiságről és sok demagógiáról tanúskodik, számomra.

Előzmény: Fekete_Péter (25)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.04.16 0 0 28
"Nálunk az szóba sem jöhetett, hogy kiegyezzünk a balodallal." - na, ez a baj. Mert akkor hol marad a keresztényi megbocsátás, meg felebarátiság? Hol van az összefogás?

16-20 fős lesz az MDF frakció, hehe, a FIDESZ meg majd kitépi a haját?

Original Ganjaman Creative Commons License 2002.04.16 0 0 27
Hűha!

Most próbálja megalapozni a jövőjét ellenzékben.
Azt mondta: fele-fele.

FatMo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 26
Talán akkor figyeld, hogy milyen ostobaságokat beszél a TV-ben. Nehogymá' azért legyen okos mert a titkárnője okos. Nanehogymá'!
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.16 0 0 25
Dávid Ibolya nem egy buta majom. Ismerem a titkárnőjét, hát az kérlekszépen olyan okos kis csaj, hogy más 3 diplomával se tud többet. Ha D.I. egy buta majom lenne, akkor egy hülye p@ titkárnője lenne.

Előzmény: FatMo (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!