A választások bebizonyították, hogy a Békejobbnak lett volna esélye a választásokon. Csak meg kell nézni a FIDESZ-MDF jelöltek közül az MDF-esek sikereit a FIDESZ-esekkel szemben és összevetni a Centrum párt támogatottságával. 7-10 % biztosan lett volna, önállóan.
Nem kellett volna megijedni a FIDESZ-től.
Így megmaradt volna az MDF. Ezekután nem tudom mi lesz belőle.
Néhány képviselő megmarad a Parlamentben, buta lojalitásból nem akarnak majd szakítani a FIDESZ-szel. És végül nem MDF lesz, hanem MDSZ - a kereszténydemokraták és a kisgazdák mintájára.
Egy egyesület, egy baráti kör, valami ami önmagában lehet fontos, csak nem lesz politikai tényező.
guiscardo, a baj ott is van, hogy automatikusan azt gondolod, hogy nő vagyok - szexizmus???
a másik bibi az az, hogy obolyka az igazság szent szolgáltatója szerepében (alliterációnak hívjuk az ilyesmit, persze te magyarból felvételiztél talán) az efféle törvény-idiotizmusokat kellett volna kigyomlálja. de nem, mert obolyka ideológiai elkötelezettsége azt követeli, hogy a "bűnözőket" jól megszívassuk a börtönökben, majd az életben is. nem az a fontos, hogy mióta gyakorlat ez, hanem, hogy milyen ideológia találja meg benne hejre kis alkalmazását.
"találkoztam egy most szabadulttal. mondta, hogy két évig nem szavazhat. hát ennyit obolyka tárcájáról."
Azt hiszem ez nem Ibolyka hibája. Emberünket ezek szerint két év közügyektől eltiltásra ítélte mellékbüntetésként a bíróság. Ez teljesen normális, és még csak nem is mostanában került bele a Btk.-ba, hanem mindig is benne volt (1978 óta).
Mindazonáltal ennek szerencsétlen ostoba tyúknak ajánlanám, hogy végezze el a jogi egyetemet. Ugyanis 4. éves joghallgató létemre többet értek a büntetőjoghoz és a Be-hez mint ő...
Párdon, én nem azt mondtam, hogy okos, hanem azt, hogy "nem egy buta majom". Én csak a tényekről beszéltem, amikor azt írtam, hogy baromi okos a titkárnője. Elég sok embert ismerek, de aki buta majom, az nem vesz maga mellé egy nagyon okos, fiatal, szép, csinos stb. Folytassam??????
obolya majd átússza a balcsit civilben, és másokat cikiz, hogy nem értenek semmihez.
ps: találkoztam egy most szabadulttal. mondta, hogy két évig nem szavazhat. hát ennyit obolyka tárcájáról. nem elég, hogy bezárnak, megaláznak, lehetetlenné teszik a re-integrálódásodat, még nem is szavazhatsz. mint egy állat.
én nem szeretem a kegyetlen férfiakat sem, de egy nőtől még kevésbé tudom tolerálni. obolyka egyszerűen nem humán. csont, bőr, szolárium pigment, de nem ember.
egyetértünk... igaz, én kivülröl nézem, de nekem soha nem volt világos, mitöl volt olyan népszerü ez a nö?
mert nincs egyénisége... de se nem okos, se nem kellemes jelenség, se nem kedves... s elbújik a porcelánkosztümjeibe, a la Burda-mode... leragadt a 80-as éveknél, mindeféle szempontból.
csupa hamis méz-máz. hallatlan, hogy annyi esze legyen csak, hogy napszemüvegben mond beszédet egy templomban, s ugyancsak napszemüvegben ad interjut utána.
le dávid obolyával. obolyka egy kegyetlen tekintetű gremlin. és soha nem értettem, hogy miért olyan népszerű. emlékeztek, amikor a sziget kapcsán a bibliát idézgette, ahelyett, hogy posztjánál fogva a melegeket védte volna? anorexiás picsa, szolária barnára égetve, rossz bézs kosztümkékbe csomagolva. nekem nem hiányzik.
"Nálunk az szóba sem jöhetett, hogy kiegyezzünk a balodallal." - na, ez a baj. Mert akkor hol marad a keresztényi megbocsátás, meg felebarátiság? Hol van az összefogás?
16-20 fős lesz az MDF frakció, hehe, a FIDESZ meg majd kitépi a haját?
Dávid Ibolya nem egy buta majom. Ismerem a titkárnőjét, hát az kérlekszépen olyan okos kis csaj, hogy más 3 diplomával se tud többet. Ha D.I. egy buta majom lenne, akkor egy hülye p@ titkárnője lenne.