Na most kaptam a hírt holnap lesz az RTL-nél tüntetés most már engedélyt is kaptak! Én erre a tüntetősdire csak annyit tudok mondani "kedvenc" Orbán Viktor idézeteim közül, hogy : "A kutya ugat a karaván halad...!"
Ja és akinek ne inge ne vegye magára! A Fidesz-nek ügye semmi köze a MIEP-hez csak együtt járnak nemzetgyűlésre meg az RTL elé tüntetni....
No lám?!:))
Én sem vagyok TV elnök (NB nem is szeretnék az lenni) Leginkább attól lennék boldog, ha nézhető lenne az M1-2 és kevésbé lennének gagyik a ker. TV-k.
Mégis: a ker.TV más kategória mint a királyi. A királyi TV-k sajnos a mi pénzünkből nézhetetlenek és a politika hibájából ilyenek.
Ez a szomorú tény:(
Nana! A kettőt, a kertévék hazugságának megállítását, és az m1 kétségkívül erős válságát PÁRHUZAMOSAN is lehet, és kell megoldani. Szóval neked is igazad van, de a lázadással nem függ össze. Tényleg csúcs lenne, ha jó kis m1-et hoztak volna össze a fijúk, de én nem tehetek az elbaltázásról. És tv-elnök se vagyok, de még portás se az m1-en. De amin talán segíthetek, az a kertévék aljasságának köztudatba vitele. Nem függ össze az m1 gagyiságával.
Arany kis Barátom Anthony!
Édes maffiózóm, miért nem voltatok képesek akirályit olyan nézettségűvé tenni mint az RTL vagy a Csiga? Na?
Tetszettek volna jó Tivut csinálni, ha már egyszer rá tetszettek emelni a mancsokat:)))
Ha meg nem tetszettek, akkor tessék szives lenni nem irigykedni:)))
Tüntetni meg pláne...:)))
Mai jobboldal és sajtoszabadsag?... Hm. Egy kis kiegeszites, hatha valaki nem lenne tisztaban vele, hogy pontosan mire is gondolnak, ime egy cikk a mai Nepszavaban:
Erről a Kossuth teres-számos-dologról csak annyit szeretnék közbevetni, hogy.
Ha azt nem képesek felfogni (számomra érthetetlen okok miatt) hogy fizikai képtelenség a Kossuth téren és környékén összezsúfolni 2 000 000 (kettő millió) embert, mert ha az összes házat elvinnék, akkor lenne ennyinek elég hely Lipótvárosban (én értem, hogy ott állva soknak tűnik, én is soknak láttam a hazajövőket, de ha az ember nem láttot milliós tömeget, nem tudja, az mekkora), akkor az miért nem elég nekik, hogy Bp.-n kb. 400 000en szavaztak a FIDESZre. Mind elhoz még egy embert, az 800 000. Így is több, mint 1 millió embernek kell feljönnie vidékről. Indult kb. 100 vonat, 1000 busz (ezt találomra mondtam, nem hiszem, hogy sokkal több jöhetett.) Feljött még 10 000 (!!!) autó. Erre felfér több, mint egy millió ember? Auschwitzban nem nyomták ennyire durván!
Azt sem értem, minek tüntetnek az RTL előtt. Tudomásom szerint a királyi TV-k erős kormánypropagandát nyomnak, miközben vidáman sugároz a Pannon Rádió és a VAU. Van a MN, van a Demokrata, stb aki akarja halgatja, nézi, olvassa. Miért baj, ha van ennek ellentéte is?
Én pl. mindegyiket szoktam olvasni is, nézni is.
Ez így látszólag rendben is van, de hadd ajánljak egy matematikai képletet: nekem az jutott eszembe, hogy ez mind jó és szép, amit írtál, de ne keverjük a tévéket az újságokkal, a rádiót a tévével. Ezenkívül ne gúnyolódjunk POLITIKAI szempontból a m1 nézettségén, mert az nem attól van, mert Fideszes a hírek. Ha így lenne, annyi szavazna a jobboldalra, ahány ember az m1-et nézi, és annyi balra, amennyi a retket (én is azt nézem, pl. forma1, Vágó-műsor, mégse vagyok coclib). Tehát itt nincs összefüggés. Amit mondani akarok viszont, hogy egy tévé, mint az rtl hatalmas nézettsége folytán (ráadásul ez a nézettség főleg az apolitikus, bizonytalan szavazók "érzékeny" köre, a nem utánanéző százezreké. Akik a baloldalnak most nyertek, tudod...Szóval nem érdemes értetlenkedni, ha mi, jobboldaliak, szarunk arra, hogy de az m1 így, de az m1 úgy...Engem az érdekel, hogy a csigának és a reteknek hatalmas a nézettsége, és 4 vagy 5 éve álnok, ÁL-OBJEKTíV hírműsorokat adnak. Véget kell vetni a hazugságaiknak. Nem Fidesz-imádatra, pusztán realitásra van szükség. Ha neked az m1 nem tetszik, tüntess Te azellen, jelentsd fel azt, ha nem látod biztosítva a sajtó objektivitását a törvények ellenére sem. Én az rtl esetében nem látom biztosítottnak, ezért jó ötlet a polgári engedetlenség, tüntetés.
Nem kell azt lenézni....
Remélem az "elfogulatlan" és "közszolgálati" m1 és duna tv a fityesz vasárnapi bukását is megismétli majd.
Természetesen "közkívánatra", ahogy eddig is tette orsósviki beszédeivel...
Rég nemlátott barátom, Lego:))!
Nem csalódtam benned. Micsoda hülye számháború? Mintha nem lenne mindegy.
A lányom is kinn volt, ő is kb. fél milliót becsült. A takaritók által számlán igazolt terület nagyságából is erre lehet következtetni. Az RtL és a Csiga kb. 3-400.000-ről beszélt. Abban pedig tényleg igazad van, hogy a MIÉP-esekre fókuszáltak.
Én csak egyet nem értek: minek ez a nagy felhajtás?
Ha valakinek úgy tetszik, menjen a Kossuth térre Viktort éltetni, akinek pedig úgy, menjen a Gerbaudba.
Azt sem értem, minek tüntetnek az RTL előtt. Tudomásom szerint a királyi TV-k erős kormánypropagandát nyomnak, miközben vidáman sugároz a Pannon Rádió és a VAU. Van a MN, van a Demokrata, stb aki akarja halgatja, nézi, olvassa. Miért baj, ha van ennek ellentéte is?
Én pl. mindegyiket szoktam olvasni is, nézni is.
Sajnálnám, ha bármelyiket elhallgattatnák, bárkik.
Számomra ez lenne a demokrácia - egyik eleme. (Van persze sok más)
Valahogy ez a nagy "egységesítési" törekvés aggaszt.
Remélem vége lesz egy hét múlva, és mindenki újra normális lesz:))
Azt javaslom számolj és szálj magadba .
A területet cca,100 ezer négyzetméter szorozd be 3-5 emberrel ekkor kapod meg a két szélső értéket.
ps: csak akkor tedd ha a tények számítanak ,különben csak maradjon a lila köd.....
Én azt gondolom mind az elektronikus mind az írott médiáról, hogy egyik média sem független. Az M1 hírműsorain inkább kormánypárti befolyás van, a TV2 és az RTL Klub pedig vagy ellenzéki ráhatással vagy önszántából csúsztat, hazudik, mellébeszél.
Egy médiumnál ez csak akkor "bűn", ha mindeközben magáról párttatlanságot állít.
Aranyközépnek üzenem hogy lehet hogy jobban ismertem Hofit mint te úgyhogy megmondanád mivel mondtam valótlant, amit idéztem az az általa kiadott "1400." c. albumon van erről ennyit. Heti Hetesen kívül ki tudna még hasonló "balos" műsort mondani, mert én tudok pl. Sajtóklubb, Vasárnapi újság, Pannon-rádió úgy ahogy van. Tudjátok nekem az a véleményem a Heti Hetes bírálóknak és főleg a fiúknak iszonyatosan rosszul esik az igazság és ezt egyszerűen nem tudják elviselni. Ha jól emlékszem burkoltan bár, de mindent megtettek hogy ellehetetlenítsék a műsort ezért volt egy időszak hogy csak 10 után lehetett nyomni. Bolgár Győrgy évtizedes műsorát mondvacsinált műsorokkal megszüntették és a legdúrvább azt a Rádió Kabarét amibe még az átkos kommunizmus alatt is engedték működni (még ha szabályozott módon is) a fiúk egyszerűen kirúgták a Hofit mert trágárul beszélt
: "Pénzért mindent: Szopok, Nyalok, Gombot Varrok" ilyen mondvacsinált okokkal tettek ki embereket Farkasházy (ha jól emlékszem ebben nem vagyok biztos) önként fogta a kalapját mert valószínűleg ő is ugyanarra a sorsra jutott. Azthiszem az pedig magáért beszél amit a külfldi megfigyelők a választásról és főleg a kormány, jelenlétéről -a közszolgálati tv-ben és rádióban-
írtak (gondolom biztos ők is MSZP talpnyalók)
A Fidesz által befolyásolt köztévé és közrádió igenis korrekt. Elfogult, de bizonyos határokon belül mozog a ferdítések terén. Míg a kereskedelmiek sokkal többet torzítanak a valóságon, mint az elfogadható lenne. A hírműsorok hangulata és maguk a hírek a szociálliberális kampányt szolgálták 4 hosszú éven át. Most már valóban késő kapkodni, szervezetlen tüntetést rendezni, kérdőre vonni az ORTT-t. De jobbat nem tehetünk, egyelőre. Kedves topiknyitó! Te is máshogy látnád a kertévék állapotát, ha a Fidesz és szimpatizánsai nem lustulnak el magabiztosságukban, és összefogva fellépnek a HAZUGSÁG -és csak az- ellen!
De továbbra is fenntartom, hogy engem és sok tízezreket megsértettek azzal, hogy jóformán csak a MIÉP-et mutatták, abból is a legelvetemültebb arcú tagra zoomoltak fél percen keresztül. A tömegről - ahogy előre megmondtuk - csak 180 cm magasságból készült felvételeket mutatták. Abszolút semmit nem adtak vissza az egész volumenéből, hangulatából. Én büszke voltam a tömeg teljesítményére. Több százezer ember eljött saját idején, pénzén, még csak a körme sem vált le senkinek, mert pl. megtaposták és mindenekfelett: a hangulat. Az tényleg arról szólt, hogy mindenki szeret mindenkit. És bizony az RTL-ék beleszartak - szerintem kb. - fél millió ember teljesítményébe.
Ez már ezerszer meglett beszélve,a médiák elfogultak a ballib oldal felé, '98 elött még
rosszabb volt a helyzet, és ha az MSZP nyer
visszatér a ballib dömping.
Én ettől vagyok ki a legjobban, nem lehet majd
újságot olvasni, tv-t nézni, rádiót hallgattni,
mert mindenhol Kéri,Verebes,Juszt,Farkasházy,
stb. lesz és az agymosást már semmi nem állíthatja meg.
Egy ízléstelen propagandamüsor. Egyoldalú, ahogy a kereskedelmi TV-k.
Kellene egyszer egy közvéleménykutatást csinálni arról, hogy a Heti Hetes nézöi melyik pártra szavaznak. Szerintem legalább 80% MSZP-SZDSZ párti. Ök sorolhatók a megtévesztett tömeg kategóriába.
Nagyon nehéz lenne annyi tisztességet egy elhunyt számára megadni, hogy nem állítasz valótlant róla?
Abban a tévhitedben megmaradhatsz, hogy 1,5 millionak állítasz be lényegesen kevesebb embert. Emiatt csak mosolygunk rajtad...
"A Fidesz szerintem még az ellenzéket is megszüntetné ha így halad tovább."
Ne aggódj! Feltett szándéka. Amolyan "látszat" ellenzéket szeretne. Ezért ez a nagy felhajtás, mert még ha ellenzék is lenne az MSZP, (Ami nem következhet be ;-) ) akkor is túl nagy falat neki.
Megint a másfél millió.
Ha nem lenne elborulva az agyad tudnád, hogy az egész Lipótvárosban nem fér el másfélmillió ember, nemhogy a Parlament környékén. Elégedj meg 300ezerrel. De azzal nagyon. Ajánlom figyelmedbe az Index területszámítását.