Keresés

Részletes keresés

frigy Creative Commons License 2002.10.03 0 0 134
Majd egyszer tüntessetek annál a TV épületnél is, amelyik műsorában lovas meg bayer hazudott. Most, mivel elsőfokon pert vesztettek Mécs Imrével szemben, várom a máskor oly aktív utcagyerekek feltűnését az adott helyen és annak kikövetetését, hogy lovas meg az a mocskosszájú bayer haverja NYILVÁNOSAN bocsánatot kérjen Mécstől!
Ez hogyan hangzik, fassssssszikám?
Előzmény: 1gyöngy1 (94)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.19 0 0 133
...mi meg majd jól megtanítjuk nekik, hogy hova menjenek tüntetés helyett, ha még hagyunk nekik lábat hozzá...
Előzmény: suttercane (113)
suttercane Creative Commons License 2002.04.19 0 0 132
nála van az igazság....
Előzmény: Babaloo (131)
Babaloo Creative Commons License 2002.04.19 0 0 131
Most őszintén, láttad te azt a híradót? Szerinted, hányan nézték aznap este, és hányan nyilatkoznak itt úgy, hogy nem látták? Elenyésző a számuk, az biztos, mert azt egyszerűen nem lehet elhinni, hogy egy egész szavazótábor hirtelen, alkalmi süketségben szenvedjen (Egyes becslések szerint 80 ezren, más becslések szerint pedig másfél millióan gyűltek össze) Vhogy úgy tudom ezt elképzelni, hogy vmelyik hithű szavazó a hiradóban csak odáig hallgatta, hogy 80 ezren, jól felháborodott, azonnal hívta társait, azok továbbadták, és így tovább. Hogy a hiradó tovább folytatódott, az nem érdekelte már.
Előzmény: AnthonySoprano (129)
suttercane Creative Commons License 2002.04.19 0 0 130
a hazugsággépezet a jobboldali erők segítője..."1,5 millió ember a Kossuth-téren..."

bruhaha..:)))

Amúgy tudjátok, hogy a Fideszesek miért viselnek kokárdát?

Mert 7.-én volt a szalagavató, és 21.-én lesz a ballagás :))

Előzmény: AnthonySoprano (129)
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.04.17 0 0 129
A nézettség ember, a nézettség. Méghogy túlerő...Nem olyan nehéz ennek a matematikája, de azért annál bonyolultabb, mint hogy összeadod az adók számát. Ez az M2 elválasztva különösen jól hangzik:))
Ja, az újságoknál, rádióknál körülnéztél már?

Öntsünk valamelyest tiszta vizet a pohárba:
Az, hogy nézett az rtl, nem jelenti azt, hogy hazudhat, igaz? A nézők száma nem jelenti a szavazók eloszlását sem, mert ha így lenne, az m1 katasztrofális nézettsége azt jelentené, hogy a Fidesz be sem jut a Parlamentbe.

Tehát egyrészt elismerem, hogy az m1-et nézhetővé kell tenni, de ezzel párhuzamosan a kereskedelmiek baloldali elhajlását középig vissza kell terelni. Ez utóbbi a jobboldaliak feladata, ti balosok hiába gúnyolódtok, nem is nektek szól. Könnyen hülyéznék én is, ha helyettem egy profi hazugsággépezet hintené az igét.

Előzmény: suttercane (124)
Babaloo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 128
A kokárdádat ne hagyd otthon aztán! Valós információkért meg fordulj Orbán Viktorhoz. Annyi igaz szó hagyta már el a száját, hogy csodálkozom, miért nem nőttek még angyalszárnyai.
Előzmény: AnthonySoprano (119)
sommázó Creative Commons License 2002.04.17 0 0 127
Akkor most mi legyen? Ha a RTL előtt tüntetünk, akkor a "királyit" minimum robbantani kellene. Ugye a "királyi" malacperselybe mindannyian dobáljuk a pénzt?
Előzmény: egy kis szöveg (123)
Babaloo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 126
A demokráciában jogod van választani, melyik csatornát nézed. Ha nem tetszik az RTL, akkor ritka hülye vagy, ha nézed. Helyette ott van a számtannal küzdő Duna meg a közszolgálati tévé, amelyek nagyon korrektül tájékoztatnak, ha ők azt mondják mésfél millió, akkor az annyi, s emellett a képtelenség mellett akkor is kitartanak, mert elveik vannak, amikor bebizonyosodott, hogy az már a science fiction kategóriáját súrolja. Elfogultnak lenni mindig sokkal könnyebb, mint gondolkodni.
Ez a magyar társadalomba nem illő-dumád meg annyira egyszerű, nyalod OVi seggét te is, ez nyilvánvaló.
Little Boy Creative Commons License 2002.04.17 0 0 125
Szerintem ne emelgesd itt senkinek sem a lógóját, mert éppen a jele nkormány alatt lett az m1 logója vörös, az m2-é pedig narancs.
Igazságos, mi?
Ehhez képest mindkettőből a jobboldali szar ömlik...
suttercane Creative Commons License 2002.04.17 0 0 124
Ezzel a politikával az RTL csak megpróbál balanszot tartani, mivel az M1, M2 valamint Duna Tv erősen a jobb oldalra húz.... szóval még így is túlerőben vannak....

Majd egy kormányváltás helyreteszi itt a dolgokat...

egy kis szöveg Creative Commons License 2002.04.16 0 0 123
Az Rtl -klub a fókusz és hasonló stílusú műsoraival mindig megmondja az igazat a valóságosat és az élethez szorosan hozzátartozó dolgokat:))))))Így megtudhatjuk hogy az élet semmi jóból nem áll és minden ember szomszédja anya gyilkos, rasszista vagy a társadalom ellen egyébb bűnöket követett el. Az emberek így egy olyan országban élhetnek ahol jó ha a szomszéddal nem kötünk barátságot ki tudja milyen sátán lakik benne. Ezekre az adásokra az RTL-klub büszke de hasznos emberi értékeket közvetítő műsora egy sincs. Azzal hogy ilyen műsorokat sugároz gyűlöletet szíjt, így a felebaráti szeretetet kiöli a polgárokból és a jószándékú segítőkész embereket magyar társadalomba nem illő egyénekként állítja be. Mellesleg a választási kampány körutak közvetítése világossá tette előttünk, hogy az RTL-klub nem csak logójában vörös. Igy érthető a tv csatorna "hova tartozása" és hogy miért állítja be Orbán Viktort és kormányát a társadalmat megosztónak. Ezt a megosztottságot a társadalomban nem Orbán Viktor és kormánya hozta létre. A társadalmi megosztottság létezik kormánytól és személytől függetlenül. Valójában nem a magyar társadalom szétzilálásáról van szó csak egyes emberek a jövőt próbálják építeni míg mások a múltat próbálják visszaállítani.

U.I.: A politika így is úgy is megoszt ez mindenhol természetes. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye hisz az demokrácia

üdv

Monthy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 122
Végülis a demokrácia az ilyen tüntetések iránti jogot is lejenti.
Ugyanakkor kb annyi értelme van mint ha azért tüntetnétek, hogy miért vesz mindenki piros autót, meg kb ennyire van igazatok is.
Na mindegy, a demokráciában mindenkionek joga van baromnak lenni.
crvena zvezda Creative Commons License 2002.04.16 0 0 121
Na most rácuppantatok a nagy farokra - bemondták az rtl-en, hogy jönnek a sajtóperek. Semmi sem igaz abból, amivel vádolják őket - hozzáteszem, ezt már én is leírtam korábban.
crvena zvezda Creative Commons License 2002.04.16 0 0 120
Menjetek tüntetni emiatt is.
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.04.16 0 0 119
Pénteken lesz tüntetés? Ha rendesen megszervezik, és lesz, akkor szólok sok embernek!
Valaki tud valamit? A Pannon-Rádióban valaki, csak fél füllel tudtam hallgatni, szóval nem tudom, ki, mondta, hogy lesz szervezve most pénteken egy rendes tüntetés a retek székháza előtt.
Menjen el minden jobboldali, ha kedves nekünk a valós információhoz való jogunk!
Babaloo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 118
A tegnapi tüntésről érdekes transzparens jutott eszembe. az egyiken az állt: Úgy jártok (végzitek?), mint a pesti srácok. Ezeknek most már nem elég a komcsi-összefogás ellentét, kell még nekik egy pest-buda is?
suttercane Creative Commons License 2002.04.16 0 0 117
valaki már elöttem említette a berlini techno parádét... amin valóban 1-1,5 millió ember körül szokott lenni...

ebből kiindúlva úgy kb max 400.000 ember lehette ott...

a másik.. tudtommal szinte egész budapesten az mszp nyert, tehát a ha minden pesti fidesz szavazó ott volt (amit kétlek) akkor az max 750-800 ezer ember... akkor egymillióan jöttek fel vidékről? a magyar közlekedést ismerve ez lehetetlen... minden adat azt támasztja alá, hogy a 1,5 milliós szám is drasztikus túlzás...

dez1 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 116
Nos. Én elmentem. És nem a szombati létszám miatt mentem el. Várható volt, hogy az egyik oldal dúrván túlbecsüli, a másik meg durván alul. Ez benne van a pakliban.

Hanem azért mentem el, és az amúgy szerintem korrekt hangvételű petíciót is azért írtam alá, mert ez a csatorna sem tudósít korrektul, hírműsorai tele vannak erősebb-gyengébb csúsztatásokkal. Azt hiszem egy ilyen megmozdulás nyugodtan lehet pártfüggetlen, mindenkinek érdeke, hogy korrekt tájékoztatás legyen az országban.

Azt nyilván a résztvevők nem tudták, hogy nincs engedélyük, ha nehezen is de fel is oszlottak. A TV munkatársai pedig tényleg kimutogattak az ablakokból - No Comment.

Azt is elismerem, hogy a köztévé sem tudósít korrektül, ott is rendet kell tenni - de erre egyik magyar politikai párt sem lesz képes 8eddig sem voltak). Azt hiszem a köztévé egyik csatornáját meg kellene szüntetni, a másikat meg átadni a Duna TV-nek, és az lenne a köztévé, a jelenleginél is szigorúbb BBC-s normák maradéktalan betartása mellett. A Duna TV így az egyik csatornáját tehetné kicsit populárisabbá, a másikat pedig megtarthatná mindenféle rétegigények, stb. kiszolgálására.

ET2000 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 115
nekem eszembe jutott, hogy lehet, hogy ez a filip csak elnézett egy nullát. eléggé az elején mondta, hogy "most jött a hír, hogy 1,5 millióan vagyunk". nem lehet, hogy valaki adott egy cetlit, hogy "150000", és ő meg egyszerűen többnek nézte?

ezzel együtt el tudom képzelni, hogy voltak 4-500000-en. én nem voltam ott, de barátaim, akik igen, azt állítják: "a Bajcsizsilinszki tele volt", de a 2 milla egyszerűen lehetetlen.

számolgattunk ugye, hogy Bp lakossága nincs 2 milla, szóval annak kb. a fele el se ment, mert vagy más dolga volt, vagy másként gondolkodik (ugye lehet kommunistázni, de minek...). szóval ha el is ment mondjuk 1 milla Budapestről (ami szintén szerintem sok), akkor még egy millának kellett jönnie vonattal, busszal, személygépkocsival. hány vonat érkezett aznap Pestre? vonatonként jöhetett vagy 1000 ember. ha jött mondjuk 50 vonat, az 50000 (és mondjuk mindenki oda ment). aztán busszal? mondjuk jött 1000 busz (de ezek hol parkoltak? menetrend-szerinti nincs ennyi, de mondjuk jött), egy busz full mondjuk 50 fő (negyven valamennyi egyébként), tehát újabb 50000. ez még mindig csak százezer plusz. 400000 ember jött volna kocsival? kizártnak tartom, ennyi gépkocsi sehol nem tudna parkolni. de még 100000 se, ha minden kocsi tele volt, ami abszolut nem jellemző magyarországon.

mindez persze semmit nem von le a rendezvény értékéből, akinek ez értékes volt. de "maradjunk józanok". persze az is lehet, hogy filip nem tévedett, ezt akarta mondani, mert tudta, hogy ez is egy újabb gumicsont, amit lehet rágni-rágcsálni, addig is róluk beszélünk. és ismét egy ügyes üzenet az emelvényről, elbizonytalaníthat, hiszen fel kellett mutatni: ennyi egységes igaz magyar hazafihoz csatlakozik az, aki rájuk szavaz vasárnap.

csak halkan kérdezem: azért én még lehetek hazafi, meg magyar, amiért másként gondolkodom?

E.T.

Előzmény: Lökdbeneky Kemény Farkas (101)
Tamás Creative Commons License 2002.04.16 0 0 114
De szerencsére most kormányváltás lesz, úgyhogy egy darabig nem kell összegyűlnetek...:)

Hát pont az abaj, hogy ezek után állandóan gyűlni fognak... :-(

Országimázsközpont megszüntetése? NA NEHOGYMÁR! VESZÉLYBEN A HAZA!!! TÜNTETÉS
Schlecht, Simicska rács mögé? NA NEHOGYMÁR! VESZÉLYBEN A HAZA!!! TÜNTETÉS
Pótköltségvetés? NA NEHOGYMÁR! VESZÉLYBEN A HAZA!!! TÜNTETÉS

Nagyjából ez lesz... marha jó. :-((

Előzmény: suttercane (113)
suttercane Creative Commons License 2002.04.16 0 0 113
Szégyen amit a Fidesz és a Fidesz szimpatizánsok művelnek ebben az országban...
Nem tökmind1 hányan voltatok ott?? Minél nagyobb a szám, annál többen szégyeljék magukat...

De szerencsére most kormányváltás lesz, úgyhogy egy darabig nem kell összegyűlnetek...:)

Szykla Creative Commons License 2002.04.16 0 0 112
Ha az RTL Klub azt mondta volna, hogy Viktor az üres térnek beszélt, akkor is csak max. félmilliót hazudott volna, míg a köztévé több mint egymilliót hazudott. Miért nem oda mentetek tüntetni?
Előzmény: Baphomet (78)
Meisteranker Creative Commons License 2002.04.16 0 0 111
Tüntetésnek jó lett a vége! :) OSZLATÁS! :))) Ez nem jött be!? :))

Üdv

deus Creative Commons License 2002.04.16 0 0 110

Több helyen megnéztem, asszem az 1.6 milla a reálisabb. De hol van ez a Kossuth téri 2 milliótól?

"Messze van, mint Lagos Philiptől!"

:)

Előzmény: luxxie (105)
deus Creative Commons License 2002.04.16 0 0 109

Elzavarták őket a rendőrök a francba, mert nem adták be 3 nappal korábban az engedélykérelmet.

Hiába, ez nem megy így, vannak játékszabályok.
Tüntetést nem lehet így szatócsmódra, álljunk-össze-oszt-menjünk stílusban csinálni.

Ja és a szervezőket szabálysértési eljárás alá is vonják, a nem megfelelő engedélykérés miatt.

Ennyi volt. A ballibsi bérsajtó ma reggel azt hazudta nekem, hogy 300-500 ember volt ott, de lehet, hogy felmegy ez 50.000-re is... :)

Előzmény: Pardon (107)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 108
Gratulálok a demonstráció minden résztvevőjének.
Törvénytelen tüntetés egy félrehallás alapján...
Szép volt, magyarok.
Pardon Creative Commons License 2002.04.16 0 0 107
Na mesélj! Mi volt a tüntettésen?
Előzmény: hicskok (-)
Kagakusha Creative Commons License 2002.04.16 0 0 106
"Szóval rengeteg helyre el lehetne menni tüntetni. És nagyon sokféle embernek. Gyönyörű lenne, minden nap több tüntetésre is lehetne menni. "

Ja!
És a meteorológiai intézet elé is, ha azt mondják azok a galádok, hogy rossz lesz az idő. :-)

Előzmény: RGABOR (83)
luxxie Creative Commons License 2002.04.16 0 0 105
csak megjegyzem, hogy ugyanez a kep, ami mar be lett linkelve ide, fennvan ezen az oldalon felirat nelkul is, viszont a kepalairas ott 3.4 millio emberrol ir...
http://www.cfan.org/offices/usa/crusades/AFRICA/special0701/specialpg1.htm
Előzmény: Lökdbeneky Kemény Farkas (101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!