Anélkül, hogy megsértenélek Téged vagy bárki mást, nem azoktól kapom a választ akiktől kértem. Ez önmagában nem lenne baj, ha arra válaszolnátok amit kérdeztem. Hol a törvénytelenség abban, hogy azt írták ki amit?
Egyébként abban igazatok van, hogy etikátlan, sőt bunkó dolog. Csak úgy mint Gönczöt kifütyülni annak idején. Mert azt már elfelejtettétek! A megszólítás jár. Ez tény. Ebben én nem is vitatkoztam.
A hazai és nemzetközi szokások szerint is, egy miniszterelnök megnevezése minisztereölnök és nem lista első. Akár tetszik a kereskedelmi tévéknek akár nem Orbán V. Magyarország miniszterelnöke.
Sőt rossz hírem van, ha nem nyer a jobboldal, akkor is az marad a megszólítása. A Horn is miniszeterlnök, a B.P. is miniszterelnök és az Orbán is az.
Ezeket a szokásokat nem betartani finoman szólva ETIKÁTLAN!
Persze lehet egyálatalán mást várni ezektől a tévéktől? Hát persze hogy nem.
De tetszenek ez a lényeg, nyugodtan nézd, mert neked csinálják.
Örülnék, ha valóban ilyen higgadtan reagálnál egy ilyen lobbysta kiírásra. De nem is veled lenne a baj, hanem az elfogulatlan médiával. Szerinted milyen vezércikkek születnének másnap. Nos, itt van a kutya elásva. Mert az emberek a médiából tájékozódnak, pontosabban félretájékozódnak.
A lobbi és a korrupció között az az egyetlen külünbség, hogy lobbizásnál nincs pénzmozgás. Ilyen értelemben nálunk sem bűn. Csakhogy megyó elvtárséknál volt egy kis pénzmozgás, és ettől már korrupció. Ilyen az élet.
Ennyit még a "balos fikázók" is tudhatnának. ;)
Bocs, de én nem a Te írásodra reagáltam előzőleg, hanem luciferiére.
Elfogadnámm a lobbysta kiírást is, mert lobbyzni nem bűn. Nyugati demokráciákban ez bevett, sőt törvényes szokás. Nálunk bűn valamiért. Hogy törványtelenül lobbyzott-e az meg ugye még nincs bizonyítva.
Én nem törvénytelenségről, hanem etikátlanságról beszéltem. Persze lehet Orbán Viktort egyszerűen listavezetőként emlegetni, de akkor mit szólnál, ha Medgyessy Péter neve alá az lenne kiírva a Magyar 1-en, hogy lobbysta. Mert ugye ez sem lenne hazugság.
Szeretném tudni Tőletek, az elmúlt kedden milyen minőségében lépett fel Miniszterelnök Úr? Mert ha a FIDESZ első embereként akkor a közszolgálati milyen alapon közvetítette élő egyenesben? Márpedig a tegeződés erre vall. Meg az is, hogy FIDESZ pártrendezvény volt hivatalosan. Egy ilyet meg a közszolgálati nem közvetíthet. Erre mit lépsz?
Légyszi: mi volt a törvénytelen a tv-k esetében?
Én tudatlan balos fikázó vagyok. Világosíts fel!
Köszönöm.
Csak hogy tisztázzuk végre. Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor. Ha tetszik, ha nem. De ha nem lesz Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor, akkor is megilleti az elnök úr titulus mint ahogy ma is megilleti Gönczöt, Hornt, és Borosst is.Amit a két csatorna művelt az pedig valóban túl ment minden határon, SZVSZ törvénytelen is volt.
Na látod!
Nem hazudtak, csak nem írtak oda mindent.Ezt hívhatod manipulálásnak, de nem hazugságnak. Hazugság akkor lenne, ha nem lenne listavezető. Az ország első embere a Köztársasági elnök!
OV a második.
Ezek után hogy higgyek Neked a továbbiakban? Nem vagy tisztában egyszerű dolgokkal.
Csakhogy egyben miniszterelnök is. És ezt azért nem kellene elfelejteni. Látom, te is lelkes híve vagy a manipulálásnak. Mert ugye egy listavezető, az mégsem az ország első embere.
Amit szombat este művelt a két kereskedelmi csatorna, az etikailag a legmélyebb pontja a magyar televíziózásnak. Most láthattuk, hogy mit jelent a manipuláció.
A Tények tegnap este Orbán Viktor neve alá azt írta, hogy a Fidesz-MDF listavezetője. Ez több mint udvariatlanság. Ez gusztustalan.
A Népszava ma azt írta, hogy Egérke azért sírt, mert rádöbbent, hogy mi is van a levelében. Ez még cinizmusnak is gyöngécske.
Nos, egyvalamit elértek a tisztelt objektív újságírók: én félni kezdtem.