Keresés

Részletes keresés

Jack S. Creative Commons License 2004.07.18 0 0 2
nem is hiszem el,hogy ide már 1 éve nem írtak...pedig A pokolból egy rohadt jó film....és Johnny Depp...olyan cuki...a gyönyörű szeme....Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem,hogy nézzétek meg és írjatok!!!!!!!!
Del_Naja Creative Commons License 2003.02.13 0 0 1
Én még csak tegnap láttam, nekem nagyon tetszett!
Jó volt az a pince, ahova a nyomozó szívni járt. Az egyetlen helyszín volt a filmben ami nyugodt volt, nem hiába ott halt meg. Kár, hogy nem játszódott ott több jelenet.
diesel()diablo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
hát senki nem látta még?
hülyék vagytok?
vagy vakok?
Előzmény: iksz4tadeathx y (-)
iksz4tadeathx y Creative Commons License 2002.04.15 0 0 topiknyitó
no, hát most nem tudom eldönteni teljesen, hogy milyen volt, mert beszívva néztem, de nekem nagyon bejött a film. tehát azt hiszem, jó volt nagyon. kicsit olyasmi hangulata volt, mint a coppola-féle draculának, mondjuk ugyanabban az időben és helyen játszódik, de talán ez kissé autentikusabb, mármint ami azt az életet jeleníti meg, ami a századfordulós nagyvárosi szegénységet jellemzi. ezenfelül jó a történet is, maga a nyomozás szála, ahogy kibontakozik, talán igényes klasszikus krimi-horros-jelleget kölcsönöz a filmnek. elég naturalisztikus jelenetek jellemzik továbbá, ami eléggé a határán egyensúlyoz a brutál vér-bél horroroknak, de ez szerintem használ. a videoklipekre emlékeztető jelenetek hát igen durván jók!
na, hát, ha gondoljátok, nézzétek meg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!