nem is hiszem el,hogy ide már 1 éve nem írtak...pedig A pokolból egy rohadt jó film....és Johnny Depp...olyan cuki...a gyönyörű szeme....Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem,hogy nézzétek meg és írjatok!!!!!!!!
Én még csak tegnap láttam, nekem nagyon tetszett!
Jó volt az a pince, ahova a nyomozó szívni járt. Az egyetlen helyszín volt a filmben ami nyugodt volt, nem hiába ott halt meg. Kár, hogy nem játszódott ott több jelenet.
no, hát most nem tudom eldönteni teljesen, hogy milyen volt, mert beszívva néztem, de nekem nagyon bejött a film. tehát azt hiszem, jó volt nagyon. kicsit olyasmi hangulata volt, mint a coppola-féle draculának, mondjuk ugyanabban az időben és helyen játszódik, de talán ez kissé autentikusabb, mármint ami azt az életet jeleníti meg, ami a századfordulós nagyvárosi szegénységet jellemzi. ezenfelül jó a történet is, maga a nyomozás szála, ahogy kibontakozik, talán igényes klasszikus krimi-horros-jelleget kölcsönöz a filmnek. elég naturalisztikus jelenetek jellemzik továbbá, ami eléggé a határán egyensúlyoz a brutál vér-bél horroroknak, de ez szerintem használ. a videoklipekre emlékeztető jelenetek hát igen durván jók!
na, hát, ha gondoljátok, nézzétek meg