Ha vermeerrel az lenne a legnagyobb baj, hogy nem ír helyesen, boldog lennék. Értelmes gondolatokat még rossz mondatszerkezetben is szívesen olvasok, hallok, a'la Medgyessy Péter.
A pályázatot azért valaki elkészítette, s most sopánkodhat - nem jut több lenyúlható pénz.
A pályázat legnagyobb vesztese - nem az ország - hanem a Happy End KFT.
a fideszkozeli vallakozok mar szervezik a vonatokat nairobiba, hogy a voksolas ellen tiltakozzanak!
mindenki csak futocipot hozzon magaval, futomezeket ne! :DDDDD
tanúbizonyság hosszú ú (a tanúság jobb lenne)
Horn úr után felesleges vessző
kulturált - minden u rövid benne
intelligenciahányados egy szó
érdekszövetség egy t.
Én is reménykedem benne, hogy kisebbségben vannak ... vagytok
Helsinki rendezi a 2005-ös szabadtéri vb-t
2002 ápr. 14 15:49 - Forrás: MTI
Helsinki rendezi a 2005-ben esedékes 10. szabadtéri atlétikai világbajnokságot. Az IAAF 27 tagú tanácsának döntését Lamine Diack elnök jelentette be Nairobiban. A finn f?város 1983-ban már volt házigazdája a sportvilág - nyári olimpiák és futball vb-k utáni - harmadik legnagyobb eseményének.
...
Lamine Diack, az IAAF elnöke azt hangsúlyozta, hogy mind a hat kandidáló kit?n? pályázatot nyújtott be.
Budapest az utolsó körig versenyben volt
Csak öt forduló után d?lt el az IAAF tanácsának szavazásán, hogy Helsinki rendezi a 2005-ös szabadtéri világbajnokságot. Az MTI értesülése szerint Budapest az utolsó körig versenyben volt a finn f?várossal és Berlinnel.
Az olimpiai helyszínek kijelöléséhez hasonló rendszer? választáson a legkevesebb szavazatot kapott pályázó mindig búcsúzott. El?fordult, hogy holtverseny alakult ki, ebben az esetben újabb voksolás következett.
els? fordulóban Moszkva, a másodikban a titkos favoritnak tartott Róma, a harmadikban Brüsszel esett ki.
A végs? körben Helsinkire 15, Berlinre 7, Budapestre 5 tanácstag szavazott.
- A magyar küldöttség emelt f?vel távozhat Nairobiból, mert mindent megtett a pályázat sikeréért - mondta Szalay Péter, a pályázati bizottság f?titkára, a MASZ alelnöke a távirati irodának. - Ezt bizonyítja, hogy az utolsó fordulóig versenyben voltunk a rendezésért. Több szakember szerint is olimpiai szint? prezentációt mutattunk be. Helsinki az 1983-as vb mellett az 1971-es és az 1994-es Európa-bajnokság rendezésével is bizonyította már, hogy jogosan tartják az atlétika Mekkájának.
Álljon meg már a fáklyásmenet. Itt gyalázkodtok, és az olvasó nem tudja, hogy miről van szó.
Annyira elnyomta az olimpia az atlétikát, hogy nulla publicitást kapott. Az írja le, hogy mi is törpént, akinek van valami infója. A személyeskedést pedig vigyétek át máshova.
Vesztettünk, pedig nagyon jó volt a pályázatunk, de nem elég jó!
Nem akarta a bizottság elhinni, hogy a mi kormányunk minden versenynapra 1,5 milló ember részvételét garantálja, pedig a számlálást maguk a BRFK szakértői végezték volna.
Nem örülök az eredménynek,
de azért a fidesz-hívek elgondolkodhatnának, tényleg elég nagyon akarni, vagy figyelembe kell venni a lehetőségeket, esélyeket - lásd olimpia.
A helyesírás és a helyes magyar beszéd pedig nem emeszpé-közeli. Erről te, illetve miniszterelnök-jelölted tesztek tanubizonyságot. Persze, azelőtt Horn úr, kifinomult és kultúrált államférfiúi stílusa nyűgözte le a filoszokat...Summa summarum: az emeszpé az aluliskolázottak, a félanalfabéták és a szégyenletesen alacsony intelligencia hányadost tulajdonlók érdekszövettsége. Sajnálatos tény, hogy az e kategóriába illeszkedők igen sokan vannak.
Abban azonban szabad reménykedni, hogy Magyarországon mégiscsak kisebbségben vannak.
Bogaram. Csak mert helyesírásról értekezel.
1. Nem "tanubizonyság", tanúbizonyság.
2. Viszont nem "kultúrált", hanem kulturált.
3. Az "azelőtt Horn úr" után nincsen vessző.
4. Nem "érdekszövettség", hanem érdekszövetség.
Amúgy meg. Alig bírsz kikecmeregni gyatrán szerkesztett mondataidból. Fentebb stíllel próbálkozol, holott egyelőre a világos fogalmazással kellene megkűzdened.
Nekem az intelligencia szintjét az árúlja el aki tények nélkül pocskondiázik lásd Fidesz és párthű szövetségesei, gyerekek a kérdésre kéne válaszolni és nem mellé beszélni úgy ahogy azt már Orbán Viktortól jól megtanultátok, én meg valahogy még mindig nem tudtam; úgylátszik én rossz tanuló vagyok a FIDESZ számára! Lehet hogy ezért nem tudok 1-ről a 2-re jutni. Én csak azt a bölcs mondást tudom mondani hogy "A magyar ember addig nem nyugszik míg nem szaros a szája" én azért megválogatom hogy "kitől legyen az"...
A helyesírás és a helyes magyar beszéd pedig nem emeszpé-közeli. Erről te, illetve miniszterelnök-jelölted tesztek tanubizonyságot. Persze, azelőtt Horn úr, kifinomult és kultúrált államférfiúi stílusa nyűgözte le a filoszokat...Summa summarum: az emeszpé az aluliskolázottak, a félanalfabéták és a szégyenletesen alacsony intelligencia hányadost tulajdonlók érdekszövettsége. Sajnálatos tény, hogy az e kategóriába illeszkedők igen sokan vannak.
Abban azonban szabad reménykedni, hogy Magyarországon mégiscsak kisebbségben vannak.
Emlékeztek még Hofi egyik nagy mondására mikor Deautsch Tomika (sosem tudom leírni) kirúgta az MLSZ akkori elnőkét a FIFA közbenjárására helyezték vissza (gondolom a FIFA-nál ez a társaság már biztos "bevágódott" úgyhogy fidesz-es megfogalmazás szerint "jó esélyünk" van minden hasonló jellegű nagy sporteseményre pl.: labdarúgó vb.-re) úgy látszik a FIFA-n kivül már a Nemzetközi Atlétikai Bizottság (IAAF) sem "Fidesz-közeli" mert nem milyénk a vb. mindegy lesz még itt olimpia talán a 2012-es parlimpiára még van esélyünk mindent bele fiúk Hajrá Magyarország!!! Van egy jó ötletem talán ha 21.-e előtt leraknánk az olimpia alapkövét valahol a fővárosba "jó eséllyel" pályázhatnánk!
Szeretném megkérdezni hogy hol lehet megtekinteni azt a pár stadiont amit 2001-2002-re igért a kormány köztük Kecskemétre ha jól tudom már a régi focipálya kerítését is lebontották de stadiont még sehol nem láttam. Jaj de hülye vagyok itt gombfoci pályáról írtak csak hát ez a fránya sajtó! Várom olyan emberek jelentkezsét akik a TV-reklámon kívül ismernek személyesen olyan embert aki egy fillért is kapott már az oly nagyra becsült Széchenyi- Bozsik- és Ötéves -terv keretében kikötés hogy az elnyert pályázó nem lehet (kormánypárti) politikus és előtte nem kellett megtömni az elbiráló FIDESZ-es MDF-es és Kisgazda párti "elbírálok" zsebét sajnos felénk csak így lehet pénzhez jutni tudjátok a választások minden pártnak nagy anyagi megterhelést jelentenek....