Lehet, hogy te mondtad, de olyan ez a történet, mintha a legendagyártók műhelyéből került volna ki. Kádárról azt mesélték, hogy megnézte a Nagy Imre-újratemetést és sírt.
Erős, nagy művész volt Ő. Természetesen merül fel itt a neve, hiszen 30 évig a politika volt a kenyér(téma)adója.
Nem hiszem, hogy zavarná, ha foglalkoznak vele akár elismerő, akár bántó módon, akár itt, akár máshol. Szépen átszűrné a saját különleges látásmódján és bohócot csinálna belőled a te megjegyzésedért, belőlem meg az enyémért.
Engem egy Hofista, egy *ecihetes rajongó ne oktasson ki arról, hogy mit és miért olvassak!
Többet lehet megtudni belőletek egy Hofiból, hetihentesből, TV2 "Tények"-ből és Lagzi Lajcsiból, mint László Csabából vagy Kósáné Kovács Magdából.
Gyenge, mondhatnám ávós érveléstechnika, hogy az ávós-Miskolczi lapjának szimpla nőolvasói közé próbálgatsz itt besorolni, hátha úgy elvitathatod a másik igazságát, hiteltelenné teheted mondandóját.
Mindenhol figyelünk Benneteket, mocskosságaitok, trükkjeitek le lesznek leplezve.
Például én mondtam. És még sokan mások is. Nehéz ám nem észrevenni ilyen éktelenül gerjedt közhangulatban a dátumok fura egymásutánját. (Nomeg, ahogy a hírszerzők mondják, nem hiszek a véletlen egybeesésekben.)
szépen kérlek benneteket, HAGYJÁTOK ŐT KI EBBŐL!
ELhunyt, kár, sok embernek okozott örömet, politikai nézetektől függetlenül. Kérlek ebben a hülye, mocskolódó időszakban hagyjátok tisztán a nevét.
Nem tudja elmondani a gondolatait, mert már nincs közöttünk. Szar ember a szememben aki vele támaszt alá bármilyen pol. nézetet vagy gondolatot ma.
sokat nevettem Hofi poénjain - utoljára az előző este - és nem tartottam őt nagy EMBERNEK. Sőt.
De.
Az első infarktusát aznap éjjel kapta, amikor egy képviselő azt mondta a parlamentben, hogy Hofit be kéne tiltani.
Szívbeteg ember volt. Így nehezen vitatható, hogy az a kedd este volt neki az utolsó csepp. Mert már nem kellett sok. Akkor nekem is fenn volt a vérnyomásom, csak én jobban bírom az ilyeneket.
Én tudom, a korábban, más topicokban már említett politikai gyűlöletén kívül, végtelen zsugoriságában, hülyeségében, hogy ne tudják meg mennyi vagyona van, pénzét nyaralójába vitte, és valamilyen papírdobozokban tárolta. Szétrágták az egerek. Ez, és az ehhez hasonlók vitték a halálba.
(Forrás: a Kiskegyed vagy a Sztori riportja)
Vajon nem gyűlöletkeltés azt állítani/sugallni, hogy egy közkedvelt humorista halálát közvetve a kormány ill. maga Orbán Viktor okozta? Nem az ennek a topiknak az üzenete, hogy "szegény Hofi, megölte a szemét kormány árokásó és gyűlöletkeltő politikája"?
Hihetetlen, hogy mindent képesek vagytok kiforgatni, miközben alapvető emberi értékeket rúgtok fel és tapostok sárba!
Ha itt valakinek félnivalója van, azok nem ti vagytok. Épp ellenkezőleg.
De mi nem félünk. Mi átlátunk ezen az aljas és primitív lélektani háborún.
Hofi pedig az egyik, ha nem a legnagyobb humoristája volt országunknak. És ezt akkor is így gondolom, ha sokszor elvetette a sulykot, és olyan dolgokat cikizett ki, amelyek számomra komoly értékek. Egy igazi humoristának ehhez joga van. De olyan cinikus, kissebbrendűségi komplexusokkal küszködő alakoknak, mint te is, nincs erkölcsi alapjuk az ilyesmihez.
Valóban BÉKE poraira !
Szomorú, hogy egyesek egy ember halálát is felhasználják politikai célokra...
Akárki hal is meg egy emberrel szegényebbek vagyunk !
Hofi azonban nemcsak egy ember, nagy művész és zseniális clown volt..
Kedd éjszaka halt meg, előtte nézte a TV-t !
A szívbeteg művésznek feletehetően nem használt a zaklató beszéd.
Egy másik humorista mondta, hogy tőle már nem kell "megvédenie a hazát" Viktornak !!!