Keresés

Részletes keresés

Zsiger Creative Commons License 2002.04.14 0 0 1

Szerintem, csak sokkal tobb a tehetseges /nagyon tehetseges/ baloldali ujsagiro ! Sokkal jobban bannak a fegyverukkel, a TOLLAL !!!
Előzmény: Andras47 (-)
Tzp Creative Commons License 2002.04.14 0 0 0
Hat ez nem 0 dolog am!
Előzmény: Andras47 (-)
Andras47 Creative Commons License 2002.04.14 0 0 topiknyitó
Mivel a sajtó szerepével, milyenségével sok topicban fogalkoznak, gondoltam, megér egy külön topicot is.
Szerény véleményem szerint egy sajtóorgánum akkor nevezhető szabadnak és objektívnek, ha minimum két feltételt teljesít:
1. Az említésre méltó tényekről, adatokról, hírekről - függetlenül saját orientációjától - korrekt beszámolót ad, de állást nem foglal.
2. Elemzéseiben, publicisztikájában, stb. vállahatja elkötelezettségét, de érveket sorol fel, és ezeket tényekkel, adatokkal, méghozzá elelnőrizhető, összehasonlítható adatokkal támasztja alá.

Szerintem ilyen, és más hasonló megfontolások alapján lehet arról vitatkozni, hogy a baloldalnak túlsúlya van-e a médiában, hogy baloldali-e a sajtó, hogy melyik sajtótermék vagy tv-rádió műsor ad korrekt tájékoztatást és hasznos, az embereket eligazító-segítő elemzést.

Remélem, sokan hozzászóltok a témához, és érveket hoztok fel véleményetek alátámasztására. Nekem speciel nagyon elegem van az ilyen általánosságokból, hogy baloldali, meg jobboldali, meg elfogult meg nem is tudom milyen sajtó.

üdv és köszönet mindenkinek, aki megszólal.
Andras

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!