Én sem értem az egészet,jó hajó káztak 1et?
Abban is biztos vagyok,hogy az Orczy tér fölött nem fognak keringeni Fideszes helikopterek!
Volt egy élményük,aztán megállapítva hogy mégsem tört ki a forradalom,csalódottan kikötöttek!
Holnap majd megírja a népszabó,hogy balos fiatal aktivisták mindent megtettek a kedélyek csillapítására.
Volt egy fontos küldetésük,és bátran viselkedtek:-))
Már megint a gyűlölet? Hogy tudnálak gyűlölni,mikor nem is ismerlek? Veled ellentétben én nem ítélkezem látatlanban. Még az is lehet,hogy te is tudod az X helyét a FIDESZ logó alatt,akkor meg...?
:-))))
Jól érzem a gyűlöletet szavaidból, pógártárs? :-)
Látom most eshettél be a Kossuth-ról Te is...
Az "azt kell látni" arról szól, hogy mi a mondanivalóm, hogy mire akarom fókuszálni a témát.
Érted?
Tudom, hogy nehéz, és a szardobálás meg könnyebb - de azért nem fogsz csalódást okozni meglátod, menni fog, s megérted!
:-)))
Szerintem tobbet, mint Medgyessy ismetelt inkontinenciaja a magyar nyelvvel. Tudod, suttogo propaganda, miegymas, szokasos MSZP-s hazug sunyi modon, meg a vegen az is elterjedt volna, hogy Orban fasisztanacinyilasrasszista szovegeket nyomott, es mindenkit kobanyaba hajtott volna. Sz'al jobb az, ha az emberek Orbantol halljak, hogy mit mondott Orban, semmint szerencsetlen Medgyessy szeretne elmondani, hogy mit is akar mondani... KOvacs. :-DDDDDD
Hogy mit kell látni,majd te megmondod? Hát tényleg majdnem beszartunk a félelemtől. Egy baj van, nem láttuk a hajót,hát ez is elúszott. Az MSZP kishajóvezetői tanfolyamát kevered az AURÓRA cirkálóval? VIcces legény vagy te, hallod e.
Az a szép az egészben, hogy csak a mi utcánkban ötféle házi készítésű kormánypárti (vagy már inkább "hatalmat-megtartani-vágyók-párti") falragasz van a legbanáliabb hazugságokkal, ugyanennyi variációban készültek szórólapok is, ugyanennyi igazságtartalommal.
Erre egyetlenegy igaz mondatért egy maréknyi fiatalt akarnak inzultálni.
Tényleg, mivel a táblát le kellett szedni, értsük úgy, hogy Magyarország mégis fél? Kitől?
Nem véletlenül egy szerencsétlen közrendőr riadt meg attól, hogy meghurcolják, ha úgy dönt, hogy jogszerűen jár el?
Nem akart parasztáldozat lenni a nagypolitika sakktábláján.
Provokációnak gyenge, hülyeségnek nagy.
Volt egnedély, csak nem a hajón...
Itt azt kell látni, hogy egy maroknyi fiataltól félt a 2milliós (többszázezres) szélsőjobbos-LungoDromos tábor, illetve ezek vezetői.
Mszp-s hajó cirkált le-föl a Dunán a mai napon, a Parlament előtt. A Monarchia elnevezésű hajón "MAGYARORSZÁG NEM FÉL!" felirat mellett az MSZP logója volt látható.
A hajón - a kapitányon kivül - 8 személy tartózkodott, mind fiatal, többségük az első forduló győztes pártjának ifjúsági szervezetének tagjai.
A demonstráció megszakadt, mert egy rendőrhajó megtalálta a félelmetes társaságot: a biztos úr felszólította a hajó "legénységét", hogy szedjék le a transzparenseket.
A fiatalok visszakérdeztek, hogy ugyan miért kéne?
A rendőr azt válaszolta, hogy Kovács László kérte, hogy fújják le a demonstrációt.
Telefonok mentek, melyekből kiderült: se Kovács, se senki nem mondott ilyesmit - tehát a rendőr hazudott!
Mivel az engedély még nem érkezett meg a hajóra, s a hajó kapitánya is hajlott arra, hogy leszedjék a feliratot a hajóról, mert fél a munkája elveszítésétől, ha elleneszegül a hatalmi erőknek - szóval elkezdték leszedni a táblát.
A rendőrt a fiatalok megkérték, hogy írjon jegyzőkönyvet a történtekről, illetve a miértekről - a rendőr mondta, hogy oké, azzal visszament a hajójára, és elmentek... vagyis jegyzőkönyv nem született.
A kis csapat később a Petőfi hídnál várta a sajtót, ahol képviselőjük nyilatkozott is a történtekről.
Figyeljétek a Tv2 ma esti híradásait!
És okuljatok!