Akármerre nézek, mindenki Kovács László szövegét szajkózza.
Mondd csak kisfiam vannak neked saját gondolataid is, vagy Laci transzportálja őket az üres fejedbe fénypostán?
Miért zavar titeket annyira, hogy Orbán ennyire népszerű?
Akkor menj és szavazz a Pötyire (Medgyessy), egy színvonalon vagytok!
valóban az Origo-n is megnyitottam ugyanezt a topic-ot, ugyanezzel a névvel, tehát soha nem is igyekeztem tagadni. És ide is bemásolom az ott adott válaszomat, mert ugyanúgy érvényes:
Ha kicsit a Fidesz kijelentései mögé néznél, talán nem tartanád olyan őrültségnek a topic-ot. Semmit nem jelent a Schmidt Mária "lelőnék, mint egy kutyát" kijelentése, a Nemzetgyűlés kifejezés, a kokárda kisajátitása ("csak mi vagyunk a magyarok"), a "szellemi hajléktalan" kifejezés, a "kössék fel magukat", és még sorolhatnám?
Egy ilyen kijelentésre csak legyintenék. DE AHOL EZT A HATALOM FOLYAMATOSAN SULYKOLJA, OTT ELŐBB-UTÓBB A TÖBBÉ-KEVÉSBÉ EGYÉRTELMŰEN JAVASOLT TETTEKET MEG IS TESZIK. Ez történt pl. Milosevics Szerbiájában, és a 30-as évek Németországában. Naivitás azt hinni, hogy nálunk, csak pár évvel és kilométerrel odébb, ez nem történhet meg.
Gratulalok, hogy az origo forum utan itt is reszesulhetunk aldasos fikatopicnyito tevekenysegedbol. Kerlek ne hagyd abba, es mindenkepp nyissal minel tobb hasonlo szellemisegu topicot lehetoleg minel tobb forumon ! Ezert fognak teged szeretni, es ezert fogsz majd jo sok penzet kapni a Koztarsasag terrol... Gratulalok :-(
Április 7-én, vasárnap nappal több százezren tettünk hitet a szavazófülkékben.
Hitet tettünk, mert veszélyben érezzük mindazt, ami számunkra érték. A demokráciát, az alkotmányt, a független igazságszolgáltatást.
Április 7-én többen szavaztak a hatalmi gőg ellen, mint valaha.
Április 7-én többen szavaztak az Orbán & Társai Kft. ellen, mint valaha.
Április 7-én többen fejeztük ki egy X-szel, hogy: ELÉG!
Mindannyian tudjuk:
A választás még nem dőlt el!
Tegyünk újra hitet a mindenki számára egyenlő esélyt nyújtó jövő mellett
2002. április 21-én, vasárnap reggel 6 órától este 7 óráig.
Legyünk annyian, hogy a jövő ne csak szavakban kezdődhessen el
Hogy békés, demokratikus választás után polgárháborúért kiáltva üvölthesd a tömeggel a "Kossuth Lajos azt üzentét", mert a Vezér szerint "veszélyben a haza"!
Hogy a Párt Vezetőinek minden szavát gondolkodás nélkül elhidd, függetlenül attól, hogy az illetékesek azonnal megcáfolják!
Hogy a Castro módszerével ingyen Pestre vonatoztatott százezrekkel ordits örömödben a Vezér minen mondata után!
Hogy a Párt Vezetőinek utasitásai szerint végre fel lehessen akasztani és le lehessen lőni ("mint egy kutyát") azt a pár millió ördögi, nemzetellenes, kommunista strigát, akik mernek nem egyetérteni a Párttal!
Hogy végre ne kelljen olyan baromságokkal foglalkozni, mint a demokrácia és a jogállamiság!