De igaza van banyának, mi rendszeresen csináljuk anyummal, hogy leteszi a konyhait, felveszi a szobait (közben rágyújt :o)), és nem szakad meg.
(Ha én hívom)
Ma vettem egy vibráló vörös hajfestéket....
Mit gondoltok fel merjem kenni?:-))Habár elég sok a vöröshajú nő az utcákon... narancssárgát meg csak elvétve látni:-))
Na magyarpolgar - ilyenkor hol vagy?! :-)
Meg a többi szkeptikus :-)
Egyébként azt hittem, hogy vmi fantáziadúsabbat is sikerül kitalálniuk... bár ilyen keserű narancscsal a szájban... nem lehet könnyű józanul gondolkodni :-)
Gyöngyös, délelőtt 11 óra. A szomszéd üzletből a kislány falfehéren szalad át.
-Most hívott az Obán Viktor!
- És?- Mit mondott?
-Nem tudom, mert úgy megijedtem, hogy lecsaptam a telefont!:-))
Szóval tényleg nem kamu! Mikor este utaztam haza, műr a buszon is ezt beszélték.
Vajon mit is mondhatott?
Apropó: működik a telefonszex fiús változatban is?
Tudja valaki a számot?:-))
Úgy tudom, hogy hívást csak a hívó fél tud bontani... Úgy hogy, ha végighallgatod, ha nem, az Orbáni géphang végigmondja, hogy miért vagy te egy szerencsétlen, átvert hülye szavazó. :)
Ma este 7 óra, skacok vacsiznak, telefon csönög:
(idézet szó szerint)
"Jó napot kívánok Orbán viktor vagyok, fontos dologban hívom. Sokan Önök közül elhitték, hogy...".
Na itt öntötte el a slájm az agyamat, kitört belőlem az ősmagyar, és kinyomtam a telcsit.
Úgyhogy aki tovább bírta meséljen, mert felhívtam ugyan egy csomó ismerőst, de senki nem részesült hasonló khm... megtiszteltetésben. :o)
Mai nappal több embernek az otthonába - ráadásul a telefonjába - bújt bele kedves Ovi Viktátorunk.
Az otthon lévő emberek személyesen, a dolgozók az esetleges üzenetrögzítőn keresztül hallhatták Orbán Viktor "kellemes kiegyensúlyozott" hangját.
Mocskolódó szöveg, gusztustalan modor!
:-)))
Csak Neked, újra:
itt senki semmit nem akar bizonygatni. Én azokra vagyok kiváncsi, akiknek tudomása van a dologról.
Nem kérem, hogy hidd el nekem - sőt, őszintén szólva baromira nem érdekel, hogy elhiszed-e - de nem is ez a téma.
Azok (is) írjanak, akik hallottak már erről valamit.
Még egyszer - s egyben utoljára - elmondanám, hogy EZ NEM FIKATOPIC!!!
Számomra megbízható forrásból hallottam arról, hogy egy telefonos kampány indult a mai nappal a kormánypárt központjából.
S csak a kiváncsiság vezérelt, mikor elindítottam ezt a topicot - nem a rosszindulat!
Nem értem miért baj, hogy engem - s szerintem többeket is - érdekel az, hogy milyen ügyben telefonálnak a Fidesz érdekeit képviselő dolgozók.
S egyelőre azzal szemben is fenntartásaim vannak, hogy ezt a kampányt a ferdítő, mocskolódó e-mail-es, "suttogó-kampányos", sms-es fogásokhoz kéne hasonlítani - hisz még azt sem tudjuk, hogy mik hangzanak el ezekben a telefonhívásokban!
Tehát ismételten kérném, hogy mint kérdésre tekintsünk a topic címére - s ne a mögöttes, egyébként téves fikázó szemléletet lássuk benne, mert nem az!
Egyébként ami itt megy(index fórum) szerintem nem szignifikáns. Max néhány 1000 ember de aki írogat az kb 100-200. Szóval ez nem hiszem, hogy beleszól a választásokba. Tört ezrelék.
Szerintem nem csak "mi" dobunk fel temakat, es nem csak "mi" fikatopikolunk...
Ez az egesz nevetseges, mindket fel reszerol, de egy biztos:
Ennek a viselkedesnek az eredmenye nem kiszamithato, mert a hallgato tomegek biztos, hogy nem szeretik a balhet, es most mindenki balhet, balheszagot lat...
Az, hogy szazezer ember (Fidesz, MSZP mind1) hangoskodik, es a media kozvetiti, az szerintem az igazi nyugodt eletre vagyo tomegeket elborzasztja...
Mit gondol a bekes videki kozseg, varos, falu lakoja, amikor a hireket nezi? Hogy milyen jo ez?
Ha valakit felhivna egy part, az majdnem tuti, hogy abban a partban azonnal scalodik!
Ezt én is megkaptam csak nem a fidesztől hanem egyik ismerősömtől. A benne foglaltak szerintem egyébként igazak a mai magyar társadalomra. De ehhez nem kell fideszesnek lenni. Nekem is kedvem volna most szétküldeni 10000 mailt csak hogy ne Kovács Önelégült László nyerjen. És én sem vagyok fideszes.
telefon, SMS nem volt, viszont kaptam 2 e-mailt.
Sajna nem tudom leirni mi volt benne, mert kitoroltem mar oket, az egyikben egy csatolt .doc file volt, ami osszehasonlitotta, hogy mit tett a Fidesz, mellette az MSZP.
Ezt a tablazatot elolvastam nagyjabol, de egy kicsit reszrehajlonak tunt, ugyhogy azt is kukaztam.
Az MSZP hívott fel egy (valszeg többet is) idős nénit vasárnap kora délelőtti órákban, s arról érdeklődtek (egy ismert színészé volt a hang), hogy mennyire elégedett a nyugdíjával, s megkérték, hogy szavazzon az MSZP-re...
Az Isteni becsületes kampánycsend-betartó Szent MSZP-re...