Keresés

Részletes keresés

aniTA Creative Commons License 2002.04.16 0 0 40
De igaza van banyának, mi rendszeresen csináljuk anyummal, hogy leteszi a konyhait, felveszi a szobait (közben rágyújt :o)), és nem szakad meg.
(Ha én hívom)
Előzmény: 1 magyar (39)
1 magyar Creative Commons License 2002.04.15 0 0 39
Ez egy ideje már nem így van.
Ha a hívott fél rakja le,akkor is bont. Próbáld ki egy ismerősöddel, 7 Ft-ot (kapcsolási díj) megér :-).
Előzmény: banya (32)
1 magyar Creative Commons License 2002.04.15 0 0 38
Persze.
Csak én nem mentem fel. És nem is fogok (ezeknek?).
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 37
Én pl. bukom a vörös nőkre - akik meg vibrálnak, na azakora különösen :-)
Előzmény: Palinta (36)
Palinta Creative Commons License 2002.04.15 0 0 36
Ma vettem egy vibráló vörös hajfestéket....
Mit gondoltok fel merjem kenni?:-))Habár elég sok a vöröshajú nő az utcákon... narancssárgát meg csak elvétve látni:-))
aniTA Creative Commons License 2002.04.15 0 0 35
Igazad van, erre nem gondoltam...
...orbángéphang kereng az éterben és megpróbál kihatolni egy kagylón legalább...:o)
Előzmény: banya (32)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 34
Na magyarpolgar - ilyenkor hol vagy?! :-)
Meg a többi szkeptikus :-)
Egyébként azt hittem, hogy vmi fantáziadúsabbat is sikerül kitalálniuk... bár ilyen keserű narancscsal a szájban... nem lehet könnyű józanul gondolkodni :-)

Üdv.
Greg

Palinta Creative Commons License 2002.04.15 0 0 33
Gyöngyös, délelőtt 11 óra. A szomszéd üzletből a kislány falfehéren szalad át.
-Most hívott az Obán Viktor!
- És?- Mit mondott?
-Nem tudom, mert úgy megijedtem, hogy lecsaptam a telefont!:-))
Szóval tényleg nem kamu! Mikor este utaztam haza, műr a buszon is ezt beszélték.
Vajon mit is mondhatott?
Apropó: működik a telefonszex fiús változatban is?
Tudja valaki a számot?:-))
banya Creative Commons License 2002.04.15 0 0 32
Úgy tudom, hogy hívást csak a hívó fél tud bontani... Úgy hogy, ha végighallgatod, ha nem, az Orbáni géphang végigmondja, hogy miért vagy te egy szerencsétlen, átvert hülye szavazó. :)
Előzmény: aniTA (29)
aniTA Creative Commons License 2002.04.15 0 0 31
Bocsánat, bocsánat...
Mittomén.
Úgyis csak a jövő hónapban köll kifizetni a számlát. :o)
Előzmény: GregorFisher (30)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 30
Naaaa, hogy feltélezheted OViékról, hogy közpénzen kampányolnak?!
:-))
Előzmény: aniTA (29)
aniTA Creative Commons License 2002.04.15 0 0 29
Én rendes voltam, nem hagytam herdálni az adófizetők pénzét...:o)
Előzmény: GregorFisher (28)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 28
Na akkor engem má "csak" az érdekel, hogy ez a pitiáner banda kinek a pénzén telefonálgat?!
Előzmény: aniTA (27)
aniTA Creative Commons License 2002.04.15 0 0 27
Ma este 7 óra, skacok vacsiznak, telefon csönög:
(idézet szó szerint)
"Jó napot kívánok Orbán viktor vagyok, fontos dologban hívom. Sokan Önök közül elhitték, hogy...".
Na itt öntötte el a slájm az agyamat, kitört belőlem az ősmagyar, és kinyomtam a telcsit.

Úgyhogy aki tovább bírta meséljen, mert felhívtam ugyan egy csomó ismerőst, de senki nem részesült hasonló khm... megtiszteltetésben. :o)

ApaReg Creative Commons License 2002.04.15 0 0 26
És ezt te honnan tudod?
Előzmény: Futserg_o AdVyx Jr. (12)
ApaReg Creative Commons License 2002.04.15 0 0 25
Természetesen a szöveg sablonos előre felvett, FIDESZ stílusú, egyszerre több telefonon keresztül személytelenül történik!
ApaReg Creative Commons License 2002.04.15 0 0 24
Mai nappal több embernek az otthonába - ráadásul a telefonjába - bújt bele kedves Ovi Viktátorunk.
Az otthon lévő emberek személyesen, a dolgozók az esetleges üzenetrögzítőn keresztül hallhatták Orbán Viktor "kellemes kiegyensúlyozott" hangját.
Mocskolódó szöveg, gusztustalan modor!

Méghogy nincsen telefonos kampánya?!

GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 23
OVi hangja, ilyesmik?
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.15 0 0 22
Na?
Valaki?
Fejlemény?
Előzmény: GregorFisher (21)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.12 0 0 21
:-)))
Csak Neked, újra:
itt senki semmit nem akar bizonygatni. Én azokra vagyok kiváncsi, akiknek tudomása van a dologról.
Nem kérem, hogy hidd el nekem - sőt, őszintén szólva baromira nem érdekel, hogy elhiszed-e - de nem is ez a téma.
Azok (is) írjanak, akik hallottak már erről valamit.

Üdv.
Greg

Előzmény: magyarpolgar (19)
jobbember Creative Commons License 2002.04.12 0 0 20

TÖBB VISSZAJELZÉSBŐL ARRA KÖVETKEZTETÜNK, HOGY VÁLASZTÓINK FÉLREÉRTETTÉK
ORBÁN VIKTOR FELHÍVÁSÁT A VÁLASZTÓKHOZ
EZÉRT MOST SZERTNÉNK PONTOSÍTANI

A FELHÍVÁS HELYESEN ÍGY HANGZIK:

MINDENKI HOZZON MAGÁVAL 21-ÉN EGY
ÉLŐ EMBERT

FIDESZ
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 19
Amit leírtál az még nem bizonyíték.
Ezt Te is tudod.

Ennyi.

Előzmény: GregorFisher (18)
GregorFisher Creative Commons License 2002.04.12 0 0 18
Még egyszer - s egyben utoljára - elmondanám, hogy EZ NEM FIKATOPIC!!!
Számomra megbízható forrásból hallottam arról, hogy egy telefonos kampány indult a mai nappal a kormánypárt központjából.
S csak a kiváncsiság vezérelt, mikor elindítottam ezt a topicot - nem a rosszindulat!
Nem értem miért baj, hogy engem - s szerintem többeket is - érdekel az, hogy milyen ügyben telefonálnak a Fidesz érdekeit képviselő dolgozók.
S egyelőre azzal szemben is fenntartásaim vannak, hogy ezt a kampányt a ferdítő, mocskolódó e-mail-es, "suttogó-kampányos", sms-es fogásokhoz kéne hasonlítani - hisz még azt sem tudjuk, hogy mik hangzanak el ezekben a telefonhívásokban!
Tehát ismételten kérném, hogy mint kérdésre tekintsünk a topic címére - s ne a mögöttes, egyébként téves fikázó szemléletet lássuk benne, mert nem az!

Köszönettel!
Greg

magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 17
én most kaptam egy levelet a linux listáról ez most fideszes vagy mszp-s kampányfogás? :)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 16
Egyébként ami itt megy(index fórum) szerintem nem szignifikáns. Max néhány 1000 ember de aki írogat az kb 100-200. Szóval ez nem hiszem, hogy beleszól a választásokba. Tört ezrelék.
Előzmény: Nempolitikus (15)
Nempolitikus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 15
Szerintem nem csak "mi" dobunk fel temakat, es nem csak "mi" fikatopikolunk...

Ez az egesz nevetseges, mindket fel reszerol, de egy biztos:
Ennek a viselkedesnek az eredmenye nem kiszamithato, mert a hallgato tomegek biztos, hogy nem szeretik a balhet, es most mindenki balhet, balheszagot lat...

Az, hogy szazezer ember (Fidesz, MSZP mind1) hangoskodik, es a media kozvetiti, az szerintem az igazi nyugodt eletre vagyo tomegeket elborzasztja...

Mit gondol a bekes videki kozseg, varos, falu lakoja, amikor a hireket nezi? Hogy milyen jo ez?

Ha valakit felhivna egy part, az majdnem tuti, hogy abban a partban azonnal scalodik!

Csovi

Előzmény: magyarpolgar (10)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 14
Ezt én is megkaptam csak nem a fidesztől hanem egyik ismerősömtől. A benne foglaltak szerintem egyébként igazak a mai magyar társadalomra. De ehhez nem kell fideszesnek lenni. Nekem is kedvem volna most szétküldeni 10000 mailt csak hogy ne Kovács Önelégült László nyerjen. És én sem vagyok fideszes.
Előzmény: Nempolitikus (13)
Nempolitikus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 13
Hali,

telefon, SMS nem volt, viszont kaptam 2 e-mailt.
Sajna nem tudom leirni mi volt benne, mert kitoroltem mar oket, az egyikben egy csatolt .doc file volt, ami osszehasonlitotta, hogy mit tett a Fidesz, mellette az MSZP.

Ezt a tablazatot elolvastam nagyjabol, de egy kicsit reszrehajlonak tunt, ugyhogy azt is kukaztam.

Nalam ennyi...

Futserg_o AdVyx Jr. Creative Commons License 2002.04.12 0 0 12
Az MSZP hívott fel egy (valszeg többet is) idős nénit vasárnap kora délelőtti órákban, s arról érdeklődtek (egy ismert színészé volt a hang), hogy mennyire elégedett a nyugdíjával, s megkérték, hogy szavazzon az MSZP-re...

Az Isteni becsületes kampánycsend-betartó Szent MSZP-re...

tanacsos Creative Commons License 2002.04.12 0 0 11
az mszp is közpénzen kampányol.
Előzmény: lolka_bolka (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!