Keresés

Részletes keresés

user_af Creative Commons License 2002.04.12 0 0 11
Miről beszélsz?
Előzmény: Védangyal (9)
user_af Creative Commons License 2002.04.12 0 0 10
Bocs, de Izraelben csak Izrael tudna engedni, a palesztinoknak már nincs miből. És fegyverük sincs más, mint a terrorizmus (mivel hadseregük nincs, és valahogy szeretnék észrevetetni az izraeliekkel, hogy takarodjanak haza az ő országukból).
Szóval ott azért nem a palesztinok vannak a rossz oldalon. Ezt, azt hiszem, kis logikával be lehet látni, mindenféle antiszemitizmust kiabálás nélkül is.
Előzmény: toppen (7)
Védangyal Creative Commons License 2002.04.12 0 0 9
A magyarok kivel targyaljanak? Azzal, aki felall az asztaltol, es a sajatjainak lopást hirdet?
Te mit tennel ilyenkor?
Igazad van, a romák nem valaszthatnak, mert nem akarnak targyalni sem arrol, hogyan lehet kulturaltan egymas mellett elni. A regi serelmeket felre kellene tenni, es valoban targyalni. Bicskával a kézben senkit nem lehet partnernek tekinteni.
Előzmény: toppen (7)
Mallow Creative Commons License 2002.04.12 0 0 8
Mar van egy ilyen topic, a cime: democsokracia.
Nem veletlenul en reklamozom:)
Előzmény: divot (-)
toppen Creative Commons License 2002.04.12 0 0 7
Az Iraeliek kivel targyaljanak? Azzal, aki felall a targyalo asztaltol, es a sajatjainak dzsihadot hirdet?
Te mit tennel ilyenkor?
Igazad van, a palesztinok nem valaszthatnak, mert nem akarnak targyalni sem arrol, hogyan lehet kulturaltan egymas mellett elni. A regi serelmeket felre kellene tenni, es valoban targyalni. Bombaval a nyakaban senkit nem lehet partnernek tekinteni.
Meg egy eve sincs, hogy mar majdnem megallapodtak, de egy vacak dombon mulik a beke?
Arrol raertek volna kesobb is egyezkedni. Nem is akartak megallapodni. Ugy rendezkedtek be, hogy jobban megeri merenyleteket elkovetni, mint termelo munkaval jobb megelhetest kivivni egy szabad orszagban! Ugy tunik, ez tul sok melo lenne! :-((

Bar ez az egesz hogy jon a mi demokraciankhoz?

Előzmény: Védangyal (4)
user_af Creative Commons License 2002.04.12 0 0 6
Van már ilyen. Diktatúrának nevezik (csak Európában a XXI. században már nem túl szalonképes). És ott még azt is eldöntik, kinek lehet valódi véleménye.
Ez azért szar, mert mi van, ha te nem vagy közöttük?

Kedves jobbos olvasótársak, veszteni tudni kell. Emelt fővel. És lehet konstruktív ellenzéknek lenni, hátha 4 év múlva mellettetek dönt a választók többsége.

Előzmény: divot (3)
toppen Creative Commons License 2002.04.12 0 0 5
Azt hiszem, a demokracia halala az lenne, ha a tobbseg akaratat valaki nem birna elviselni, es eroszakra buzditva (nyiltan vagy burkoltan) a valasztasi eredmenyeket halalra itelne. Nem lehet osszekeverni valamelyik part erdeket az orszag erdekevel. Ha jol sejtem, az orszag erdeket a tobbseg gondolja!
Legyunk tiszteletteljesek es meltosag teljesek, barhogy is alakuljon.
Előzmény: Antisystem (2)
Védangyal Creative Commons License 2002.04.12 0 0 4
Izraelben mazsoláznak
a palesztinok nem választhatnak
divot Creative Commons License 2002.04.12 0 0 3
Jó, akkor hagyjuk a demokráciát, és találjunk ki valami jobbat. Mert engem egy kicsit idegeít, hogy olyanok döntenek a sorsomról, akiknek a választási bizottság segítőkész tagjai vezetik a tollát. Szavazzanak azok, akiknek van valódi véleménye, és nem a szomszéd, meg az ilyen-olyan média állításait ismételgetik.
Antisystem Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2
Nem, a demokrácia halála az lenne, ha valaki elkezdene mazsolázgatni a választók között.

ÜdV

miriuta maci Creative Commons License 2002.04.12 0 0 1
Ez pusztán szégyen, nem a demokrácia halála.
Védangyal Creative Commons License 2002.04.12 0 0 0
igen
ez a dem0krácia
divot Creative Commons License 2002.04.12 0 0 topiknyitó
Magyarországon nyolcmillióan választhatnak. Köztük azok is, akik nem tudnának két minisztert megnevezni, és nem tudják, hogy mi a neve a köztársasági elnöknek, Medgyessyről pedig legfeljebb a pite ugrik be számukra. Az egész választás valami idétlen termék lett, amelynek sorsáról reklámok döntenek. Ez lenne a demokrácia halála?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!