Keresés

Részletes keresés

_LaJoS_ Creative Commons License 2002.06.02 0 0 5
Ja-ja, a lónyál monnyon le!
Előzmény: lajafix (4)
lajafix Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4
Qrvák & gengszterek (+ más állatfajták)

3000es napijegy után is lónyálat akartok inni?!

Vesszen a lónyál!!!

lajafix Creative Commons License 2002.04.16 0 0 3
De - gondolom - legalább hidegen, sörnek és nem lónyálnak előadva!!!

Örülök majd ha tényleg sört kapok.

Legalább tudjuk, hogy máshol sem fenékig tejfel sör ügyben.

Előzmény: Geitenbeffer (2)
Geitenbeffer Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2
Mi még örüljünk, mert holland ismerőseim oda meg vissza voltak a Szigetes sörtől, ui. náluk fesztiválokon csak 2%-os "party beer"-t lehet kapni...
lajafix Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1
Szerintem hozzáállás/értés kérdése az egész:

Miért az csapol sört, aki nem issza? 96ban dolgoztam csaposként a szigeten, egy este 20 hordóval is kinyomattam(szomjasak voltak a vendégek:), van róla elképzelésem: a csapoló készülékek(amire a hordót rákötik) sz@rul vannak karbantartva. Egy ilyen - ha jó állapotban van - képes arra, hogy állandó csapolás mellett is hidegen tartsa a sört. Ha nincs tisztítva rendesen, akkor jön a lónyál! AMIT NAGYON UTÁLOK!

Előzmény: junkie177 (0)
junkie177 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 0
Eléggé érdekes téma. Majdnem 0 ötletem van arra hogy miert is van ez. Talan a pénz miatt?
Előzmény: lajafix (-)
lajafix Creative Commons License 2002.04.12 0 0 topiknyitó
Miért van az, hogy a Szigeten majdnem lehetetlen olyan helyet találni, ahol hideg sört bírnak csapolni és nem gyenge, meleg lónyálat?! A Nagyszínpad környékén pedig egyenesen csodálkoznak, amikor nem vagyok hajlandó fizetni a lónyálért, amit úgy kaparnak össze 2-3 korsó aljáról!

Az is kérdés hogy a sörös szponzor miért hagyja, hogy a gyenge sörét még gyengébben nyomassák? A szigeten kívűl nincs az az Isten hogy én Tök Filkó tipusú sört vegyek, annyira elég a szigeten!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!