Keresés

Részletes keresés

horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.01 0 0 84
amúgy egyet lehet érteni a hozzászólásával sztem, csak az OV nem kellett volna oda...
Előzmény: libera nos a malo (82)
libera nos a malo Creative Commons License 2006.03.01 0 0 83
Na, megint egy összeesküvős baromság.
Előzmény: Törölt nick (50)
libera nos a malo Creative Commons License 2006.03.01 0 0 82
Ez nem álom. Szerintem a kereszténydemokráciának Magyarországon is van jövője, ahogyan az EU-ban más országokban is. Jelenleg ennek az irányzatnak a legerősebb képviselője pedig O.V.

Ne kacagtass, mert bepisilek! :DDDDDDDDDDDDD
Orbán mint kereszténydemokrata! Egy ateista, aki sehogyan sem demokrata, nem tud visszatérni már a normális politikusok közé "kereszténydemokrataként" (sem). Túl sokat forgolódott már ide-oda, most éppen a nemzetikommunista korszakánál tart... Semmi hitele.

Előzmény: marylou (9)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.01 0 0 81
hú de szánalmas agitálós...
vizinikk Creative Commons License 2006.03.01 0 0 80

Szerintem jobb, ha nem próbálnak mást mutatni, mint ami a valóság

te melyik pártról is beszélsz?

:-)

Előzmény: marylou (67)
vizinikk Creative Commons License 2006.03.01 0 0 79
én nem fogok össze veled.
Előzmény: afoki (72)
Uránusz Creative Commons License 2006.03.01 0 0 78

Szerintem jobb ez így az országnak nem?!

:)))))

Előzmény: horst_fuchs (74)
vizinikk Creative Commons License 2006.03.01 0 0 77

csak vigyázz, nehogy még jobban begolyózz!

:-))))

Előzmény: originalqszi (15)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.01 0 0 76
asszem Mikroszkóp színpadon volt egyszer, hogy OV és Gy.F. 2040-ben(vagy vmi hasonló) egy szoci otthonban...
Előzmény: mibi (75)
mibi Creative Commons License 2006.03.01 0 0 75
Pontosítani kéne!

Ővé a nagyon nagyon távoli jövő egy szociális otthonban.
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.01 0 0 74
hát ja... ha marad libsi, akkor vagy legalább simán jobbos(tehát nem radikális) akkor jó 10-15 évig min.elnök lehetett volna(lehetne)
Előzmény: gedo (-)
geszthi Creative Commons License 2005.01.10 0 0 73
Ugy latom, ugyanazon konyvet olvastatok Racz Sandorral, meg Gonda Laszloval (146. ugyanott)....
afoki Creative Commons License 2005.01.10 0 0 72

Ezért kell nekünk jobb oldaliaknak összefognunk.

Ezért kell nekünk MAGYAROKNAK összefognunk.

Czibók Kálmán Creative Commons License 2005.01.10 0 0 71

Ez is megnyugtató.

3 éves nullandrendű le sem nullázott topikok fel.

Idézek:
"Az elején tisztázom,az Szdsz-re szavaztam"

Több fantáziát. :)

Előzmény: _ Liar _ (0)
Operator Creative Commons License 2005.01.10 0 0 70
Kérem kedves Fehér Lovag!

Kicsit fogja vissza magát. Aggódása megható, de rezeg a léc.

Köszönöm az együttműködést.
halford Creative Commons License 2005.01.01 0 0 69
Nálam a sajátbőrömön kívül még a konyhában van két iparág. Nem tudom ám mihez kezdjek velük, úgy mint Polt az agancsával.
:/
Előzmény: Törölt nick (52)
marylou Creative Commons License 2005.01.01 0 0 67

Szerintem jobb, ha nem próbálnak mást mutatni, mint ami a valóság. Különben a párt belső életébe kívülről nem is akarok beleszólni, az ő dolguk. Így határozták meg a működési szabályokat, a kongresszusuk ezt hagyta jóvá, ezzel semmi gondom nincs. Nekem, mint szimpatizánsnak az a fontos, hogy erős, jól működő párt legyenek, és összhangban legyenek azokkal a szép elvekkel, amelyeket a saját maguk számára deklaráltak, amit felvállaltak. Tehát, hogy hitelesek legyenek.

Előzmény: Törölt nick (65)
zuglo_14 Creative Commons License 2004.12.31 0 0 66
"Igen, de ugyanez a hirtelen fejlődés az egész pártja összes tagjában egyszerre végbement?"

Már miért ne, elöl megy a VÜ utána a nyáj:-))

Előzmény: pannonbetyár (64)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.31 0 0 65
Azért érdekelne, hogy ez konkrétan neked tetszik?Hogy ilyen nyíltan...
Nem várnád el hogy legalább demokratikusabbnak látszanak?
Előzmény: marylou (63)
pannonbetyár Creative Commons License 2004.12.31 0 0 64

Nekem az az érdekes az egész fityeszdemokrációban, hogy a vezér radikális vulgárliberálisból lett mélyen hívő keresztény konzervatív.

Elvakult hívek azt mondják: megtért. K-talibánok még hozzáteszik: mint Saul.

Igen, de ugyanez a hirtelen fejlődés az egész pártja összes tagjában egyszerre végbement?

No neeeeeeeeeeeeee

Előzmény: marylou (63)
marylou Creative Commons License 2004.12.30 0 0 63

Bármely párt belső folyamatait megnéznénk, szerintem nagyon érdekes felfedezéseket tehetnénk, ez alól egyik sem kivétel, csak mindegyikben más furcsaságok vannak. Viszont a pártok belső működése egyben az illető pártnak a belső ügye.

Előzmény: mary1997 (62)
mary1997 Creative Commons License 2004.12.30 0 0 62

A diktatúráról azért még töprenghetünk egy kicsit:

Fidesz alapszabály-módosítás lényege:

Tagozatok, de nem az önszervezõdõ tagozatok választanak majd maguknak elnököt, hanem az elnökség vagy Orbán Viktor kéri õket föl. Kétszintû elnökség lesz. A kibõvített, a felduzzasztott elnökségen túl lesz egy öttagú ügyvezetõ elnökség, amelyik az elnökbõl, a frakcióvezetõbõl, a választmányi elnökbõl és a két alelnökbõl fog állni. A mostani struktúra átalakul, és a választó körzetek szerint szervezõdik meg a Fidesz. A választó körzetek vezetõit szintén az elnök fogja kinevezni, a jelölések alulról fognak történni, de aztán az elnök dönt, hogy ki lesz a választó körzetnek a vezetõje. Tehát a tagozatok vezetõit ki fogják jelölni. De hol van itt a párt elnöke feletti kontroll lehetõsége. Nincsen más kontroll lehetõség, mint hogy kétévente tartanak egy tisztújító kongresszust, és választanak egy elnököt. A Fidesz felismerte, hogy párttá kell válnia, mert eddig a Fidesz nem állt nagyon másból, mint az öttagú szűk elnökségbõl. Tehát egy szűk baráti kör volt, ahol valóban nagyon érvényesülhetett az elnöknek a szavazata. Tudjuk jól, hogy egy Orbán, Kövér, Áder, Szájer négyes irányította a Fideszt, ahová ötödiknek bekerülni csak másodpercekre lehetett. Ez még a régi idõk öröksége a Fideszben.
Most létre fog jönni, ezekkel a tagozatokkal, ezzel a néppártisággal egy rezervoár, amelybõl lehet majd meríteni, mert eddig nem lehetett meríteni.

Azaz egyszemélyes diktatúra van érvényben, aki nem tetszik az elnöknek (jelenleg OV), az nem rúghat labdába...

devereaux Creative Commons License 2004.12.30 0 0 61
Szerintem azt te álmodból felébresztve is el tudod mondani, csak szerénykedsz itt feleslegesen.
Előzmény: Törölt nick (56)
devereaux Creative Commons License 2004.12.30 0 0 60

No jó, de az egyes pályán levőnek mind a 100 métert le kell futnia, hogy elismerjék győztesnek, a vén lihegősnek pedig elég, ha elmegy a két méterre lévő vodkásüvegig, ami a hamutálca mellett van letéve a tartánon, oszt' minnyá' jön az ordibálás az übertoleráns oldalról, hogy, "győztél, komám!"

Mert ugyebár vannak, akik egyenlőbbek a többinél.

Előzmény: özv. Bitera Sándor (47)
marylou Creative Commons License 2004.12.30 0 0 59

A bohócokra nem szoktak annyira erős negatív indulatokkal reagálni, kedves Roger. Ha jól bohóckodnak, akkor nevetnek rajtuk, ha pedig nem, akkor büntetésük az érdektelenség. Szerintem O.V-ral kapcsolatban nem ez a jelenség tapasztalható. Ezért ez a hasonlat szerintem nem stimmel. :)

Előzmény: RogerWilco (58)
RogerWilco Creative Commons License 2004.12.30 0 0 58
Tévedsz, csak ő a legnagyobb bohóc, azért röhögnek rajta.
Előzmény: marylou (43)
vazila Creative Commons License 2004.12.30 0 0 57

Igen és vannak terroristák,anarhisták,és szabadságharcosok.

Bizonyos esetekben a jelen kórban rendszeresen összetévesztik őket.

Ha egy társadalomban,bármely réteg csoport DISZKRIMINÁLVA van az a szabadságáért kűzd.

És ez nem jogi  vagy tőrvényi kérdés.

Hisz a jog és a tőrvény "mindig a hatalmon lévő érdekeit védi"!!!!

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 56

Jaa! Erre gondolsz?

:-)

Akkor pedig mégiscsak igaz a csorda elméletem. Vannak narancs marhák és vörös marhák, vannak tulipános billoggal megjelölt marhák, akiket most épp elzavartak a kúttól, vannak csillagosak, azok isznak a pocsolyából is, és vannak ....mi is a jele a másik szélsőségnek?

Előzmény: vazila (55)
vazila Creative Commons License 2004.12.30 0 0 55

Na a kölcsönös előnyőkről nem tudunk semmit.

Pedig a kutya ott van elásva.

Tudod én nagyon rühelem a Dávidot,de lehet,hogy véletlenűl egyszer neki is igaza volt,mikor a maszop-fityisz megeggyezésre célzott!!!!

Előzmény: Törölt nick (51)
kruder Creative Commons License 2004.12.30 0 0 54
jó az iparágad
Előzmény: PuPu (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!