Keresés

Részletes keresés

láz-adó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 8
Valóban. Nem gonbolom azt, hogy a Bokros-csomag hiba volt. Nyilván szükség volt rá az adott helyzetben. Azért mégiscsak valamennyire szakemberek hozzák a döntéseket.

Ezért nem értem, hogy miért mondogatják azt, hogy visszajöhetnek azok az idők.
köszi, L.

Előzmény: toloba (6)
sti Creative Commons License 2002.04.11 0 0 7
Azért azt is nézd meg, hogy mindarra NEM-mel szavazott az MSZP, amit most annyira támogat!
Meg gondolj vissza 94-98-ra, bár akkor te még fiatal voltál.

Nézd meg a lengyel gazdaságot most, ahol baloldali kormány van és a Bokros ad tanácsokat...

Nézd meg a szlogeneket!
("Munka becsülete", "Merjünk álmodni", "Merjenek az emberek a jövőbe nézni", "magyar vállalkozások végezzenek, amit lehet", "a nemzet nem a határokon végződik", "higgyük el, hogy a problémákat mi tudjuk megoldani", stb.
< "demokrácia veszélyben van", "a kormány a szélső jobboldalhoz tart" , legkorruptabb kormány, felelőtlen külpolitika, "tettek, de tehettek volna többet is",stb.)

Nézd meg a két miniszterelnököt!

Gondolj az SZDSZ-re, aki saját politikai tőkét akart kovácsolni abból, hogy nemzetközi téren le akarta járatni Magyarországot (amikor nyilvánosan megköszönték a francia menekültügyi hatóságnak, hogy befogadták a zámolyi romákat, illetve, amikor ezt a befogadást az 56-os menekültek befogadásához hasonlították)

EGyelőre ennyit.

Előzmény: láz-adó (-)
toloba Creative Commons License 2002.04.11 0 0 6
De írnék Neked még valamit. Talán meggyőz.
Szerinted, ha a Bokros csomag olyan rossz volt, mi az oka annak, hogy az utolsó intézkedését csak tavaly nyáron-ősz elején törölték el?
Szerintem a FIDESZ közgazdászok is közgazdászok, látták benne az "okosságot". Azonkívül Bokrost nyugati közgázokon tanítják.
Előzmény: láz-adó (4)
toloba Creative Commons License 2002.04.11 0 0 5
Nagyon szívesen.
Előzmény: láz-adó (4)
láz-adó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 4
köszönöm gyors válaszaitokat.

Allergia!
nem hiszem, hogy allergiád lenne tőlem, ugyanis neten keresztül nem vagyok ferőző. :))
Esetleg fejtsd ki bővebben lécci!

még1x köszi L.

lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.11 0 0 3
De, komolyan gondolkodóba estem:
valóban amnesztia lenne?
valóban megszünne a lakáshitel???
valóban olyan rossz világ lenne az mszp-vel???
valóban lenne újabb Bokros-csomag??

Nem lenne amnesztia, ezt cafoljak...
Nem szunik meg a lakashitel, sot csokkenek a kamatok, ezt az OTP allitja. Gyorben nehany fiok dolgozoja kezdte el terjeszteni a remhirt, az OTP hivatalosan cafolja a hirt.
Nem lenne rossz vilag az mszp -vel, mert lenne ?
Itt nagyon nagy a tet, egyik part sem jarathatja mar le magat megegyszer, mert az a teljes szetesesbe taszitana, be kell tartaniuk az igereteiket.
Nem lenne uj bokros csomag, anno szukseg volt erre a gazdasag stabilitasa erdekeben, most mar nincs.

Ha vegkepp nem tudod eldonteni, akkor nezd meg megegyszer a TF -en tartott beszedet, es gondold at, ez kell -e neked ?

Lolka

Cyberius Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2
A fidesz választási stratégiájának része a rémhírek terjesztése. Ne ülj fel nekik!
A Bokros csomagot pedig nem valószinű hogy visszahoznák, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben értelmetlen lenne, de akkortól számíthatjuk a gazdaság növekedését.
toloba Creative Commons License 2002.04.11 0 0 1
Az általad felsoroltak nem igazak.
Az MSZP már milliószor elmondta nem szüntet meg sem lakáshitelt sem tandíjat sem semmi olyant amit felemlegetnek neki. Átalakítani akar oly módon, hogy igazságosabb legyen. Igazságosabb legyen a kisjövedelműek számára. Amnesztiáról meg csak a vétséget elkövetők esetében volt szó, de már csak volt szó. Gondolom érzed, van külünbség a vétség és a bűncselekmény között.
Nincs szükség Bokros csomagra, az ország gazdasága nem áll ott, hogy ez szükséges legyen. És nem is fog.
Ha kormányváltást akarsz, akkor a körzetedben állva maradt MSZP vagy SZDSZ jelöltre szavazz, arra amelyik javára a másik visszalépett!
Allergia Creative Commons License 2002.04.11 0 0 0
Már allergiam van tőletek.
láz-adó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 topiknyitó

Tudom sok topik nyílik mostanában és kb mindben ugyanaz van. Én is olvastam többet is.
De aki jobboldali az az mszp-t szídja, aki balos, az meg fordítva.
Magamról. 23 éves vagyok és eddíg nem sokat foglalkoztam a közélettel, de most érdekelni kezdett. Ezért kérem a segítséget.

Én kormányváltást szeretnék!
Mert: nem teccik az hogy a mi pénzünkből saját magát reklámozza a fidesz, a fidesz közeli cégek, HappyEnd, koronaszállítás, stb.

De, komolyan gondolkodóba estem:
valóban amnesztia lenne?
valóban megszünne a lakáshitel???
valóban olyan rossz világ lenne az mszp-vel???
valóban lenne újabb Bokros-csomag??

Nem hiszem. Miért lenne jó az az mszp nek, ha jól kib*szik a néppel??

Hát lécci mondjatok nekem valami okosat, mert most úgy áll a dolog, hogy nem megyek a második fordulóra.

köszi L.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!