Keresés

Részletes keresés

KillYou Creative Commons License 2003.04.04 0 0 16
Ma végre sikerült össze fabrikálnom és elinditanom az egyik alaplapot.
Nagyon filinges!
2db SamuraiShadow om van ha valakit érdekel.
KillYou Creative Commons License 2003.03.29 0 0 15
Lehet azt szép kis dobozba tenni és TV re kötni.
http://killyou.bixerver.com/
Milyen kazijaid vannak?
Mekem az MVS hez:
Puzzle Bobble
Samurai Shodown
3 count bout
Wind Jamers

Külömben lehet kapni átalakitot AVS hez amibe be tudod dugni az MVS kazikat

Előzmény: newwave (14)
newwave Creative Commons License 2003.03.29 0 0 14
Ja amugy AVS-hez 7 jatekom van egyenlore
Előzmény: KillYou (12)
newwave Creative Commons License 2003.03.29 0 0 13
Egyenlore AVS, de folyamatban van egy MVS is, talan. Meg nem tudom hova teszem :)
Előzmény: KillYou (12)
KillYou Creative Commons License 2003.03.29 0 0 12
AVS vagy MVS milyen kazijaid vannak? Honét szerzed be?
Előzmény: newwave (10)
duc Creative Commons License 2003.03.28 0 0 11
nos igen... aki teheti :))) felgyógyultál már a halálos kórból? :)
Előzmény: newwave (10)
newwave Creative Commons License 2003.03.28 0 0 10
En is Neo-Geo fan vagyok, de en az emulatorokat nelkulozom ;)
Előzmény: KillYou (9)
KillYou Creative Commons License 2003.03.28 0 0 9
MAME val szoktam játszani inkább mame32plus kedvelő vagyok. De mivel én NEO-GEO fan vagyok nekem ott van a NEBULA és WinKawaks is.
Előzmény: duc (8)
duc Creative Commons License 2003.03.28 0 0 8
MAME vagy NeorageX kezeli rendesen az USB-t? (még nem próbáltam csak bill.-el) Láttam én is egy pár durva próbálkozást... Kabinet, benne pc, windows alatt Mame, trackball ott figyel a gombok mellett... :))
Előzmény: KillYou (7)
KillYou Creative Commons License 2003.03.28 0 0 7
Tegnap nem volt időm de nagyon beizgultam hogy találom sorra az ilyen elvadult embereket. Játék gépet kabinetet tudsz venni a EMGame nél www.emg.hu -n fent van a telefon számuk. De kimész a vidámparkba lehet hogy utánad dobják ingyé és bérmentve.
Ha PC re kötöd akkor ne billentyüzeten kersztül hanem hackolj meg egy nagyon gagyi olcsó USB-s Game padot és akkor nem lesz bill ütközés én is ezt csináltam és jól müködik. Első gondolat nekem is a bill dolog volt de mikor játszunk 2 en halálra idegesitő hogy nem ugy mennek a dolgok ahogy te nyomogatod :( és ez már egy egyszerü Puzzle Bobble nél is kijön.

Én Brutto 1800 ért vettem azt a game padot amit nek látod a dobozát.

KillYou Creative Commons License 2003.03.27 0 0 6
Majd kiteszek egy linket az oldarra az összes képpel.
Szeretném látni a te képeidet is.
Ma voltam egy cégnél ott azt mondták hogy müködő képessen kapsz egy MortalKombat gépet ugy 60ért szöröstül böröstül.
Előzmény: duc (5)
duc Creative Commons License 2003.03.27 0 0 5
Hali! Jó a projekt, sok sikert hozzá a továbbiakban! írtad a honlapon, hogy van még fotó, engem érdekelne, ha küldenél mailomra, hálás lennék. Jelenleg eddig egy padot csináltam, Dreamcast és Saturn kompatibilis, egy másik ugyanolyan félkész állapotban van. Tervezem kabinet építését, de ha szerencsém van, tudok egyet szerezni monitorral, bele egy PC mame-val és hali. (kontroller illesztéssel lehet gond, több gomb egyszerre probléma némelyik billenytűzetnek). Ha érdekel, küldök fotót a pad-ról mailra (csak le kéne fényképeznem, 8 gombos, neo-geo joystickkal, üvegszálból).
Előzmény: KillYou (4)
KillYou Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4
Végre megvan az alaplap és már van 4 kazim is. De ha véletlenül tudtok kazzetákat akkor kérlek szoljatok. Amugy meg nézegesétek a http://killyou.bixerver.com
KillYou Creative Commons License 2003.02.11 0 0 3
Nem a gondról van itt szó hanem az érzésről.
Nekem is megvan az összes rom MAME-hoz + összes NEO-GEO ROM. De azért a szivem megdobogtatja egy eredeti gép. A vezérlőm épitése jó ütemben halad és ha kész egy eredeti NEO-GEO alaplap betétele ennek a dobozába nem egy nagy feladat. De lehet hogy akkor inkább egy egész CABINET et épitek neki, persze ha olcson hozzá tudok jutni. Ha 3 éve kerestem volna ingyen dobálták volna utánam itthon százasával. :(
inaki ramirez Creative Commons License 2003.02.10 0 0 2
nem tudom én a mame-t hasznélom és nincs vele semmi gondom....
Előzmény: KillYou (-)
KillYou Creative Commons License 2003.02.08 0 0 1
Kicsit késön jelentkezem de érdekelne.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.15 0 0 0
0 ilyenem van :-)))
Előzmény: KillYou (-)
KillYou Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
Hi mindenkinek!

Szoval ha van valakinek egy fölösleges ilyen alaplapja én nagyon nagyra értékelném.
Ha esetleg a Puzzle Bobble is megvan hozzá akkor mér isten kitüzöt is kapsz!
Csinált már valaki Arcade stilusú joypadot PC-hez?
Keresek mindenkit aki probálgatta a különböző emukat. Melyik az amelyik a teljes képernyőben simitja az pixeleket? NeoRageX nem jó mert nem megy XP alatt.

Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!