Keresés

Részletes keresés

netizen Creative Commons License 2002.04.10 0 0 9
Megmondom mi a kulonbseg. A kulonboseg csupan az az emberanyag amelyik az egyszeurseg es kozerthetoseg kedveert A-tipusu es B-tipusu informacios es gazdasagi halozatok mogott allnak. Informacios es gazdasagi halozat helyett irhattam volna szajhat is, mert ugy kozerthetobb, bar nem annyira elegans. Szal sacc/kb ha te munakber tipusu jovedelembol elsz es ez nem haladja meg a havi 300000-et akkor reszedrol tokmindegy. Ha a szolgaltato iparban valllakozol akkor is tokmindegy. Ha a termelo szferaban dolgozol akkor mar gaz van, mert akkor azt fogod tapasztalni, hogy az A-tipusu szajha szeret veled kurvalkodni a B-tipusu pedig nem.
iratmegsemmisítő Creative Commons License 2002.04.10 0 0 8
A fideszre adott szavazatokat úgy is lehet értelmezni, hogy a kormány alapvetően jó úton jár, és nyugodtan lopkodhat kedvére, hiszen ez az embereket nem zavarja. Amennyiben a fidesz nyer, egész biztosan így értelmezik majd a helyzetet a főpolgárok. Ezzel szemben az ellenzéki pártokra adott szavazatokat a korrupció elutasításaként is lehet értelmezni. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy a kormányzati korrupciót célszerű lenne visszaszorítani, ez utóbbi választás mindenképpen kedvezőbbnek mondható.
Előzmény: fándájk (-)
morczogó Creative Commons License 2002.04.10 0 0 7
véleményedtől még tény marad, amit írtam
Előzmény: fándájk (6)
fándájk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 6
Ez mecsoda hülyeség!
Előzmény: morczogó (5)
morczogó Creative Commons License 2002.04.10 0 0 5
az a különbség, hogy a fidesz a korrupciót el is fogadtatta az emberekkel szükséges rosszként

ez eddig nem volt jellemző

fándájk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 4
Én nem egészen így fogalmaznék, de a stílusbeli problémákat érzékelem.
Az alattomos szobrát pl. Kovács Lászlóról nyugodtan meg lehetne mintázni. Ha ezt magyarázni kell!!! És ugye a cselekedetek ezzel összhangban vannak, hiszen "betartok minden előírást, nem is lehetnék korrupt még ha akarnék se". Aztán meg röhögnek rajtunk. Kösz szépen.
Előzmény: Little Boy (3)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
Viszont akkor hadd kérdezzek én is:
1) a pofátlant elismered/látod-e te is?
2) az alattomost hol látod?

Holnap reggel jövök a válaszért. Addig is üdv.

Előzmény: fándájk (1)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2
Válaszoltam: az egyik korrupciós ügy a saját haszonért szólt (Horn-autópálya). A másik a saját haszonért, az ország teljes leszarásával (Viktor, aki lemondott az uniós pénzekről a klientúra kedvéért). Most már comprende?
Előzmény: fándájk (1)
fándájk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
Nem válaszoltál igazán a kérdésre azt hiszem. A pofátlannál meg semmivel sem jobb az alattomos!
Előzmény: Little Boy (0)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Például az, hogy a Horn-kormány autópályájánál nem volt lehetőség uniós támogtás igénybevételére, míg most lett VOLNA, de a törvénytelen "Vegyépszernek 426mrd-ot!" jelszóval ezt eljátszottuk...

Egyébként a Fidesz-kormánnyal sem csak a klientúraépítés a gond, hanem a pofátlan, fennhéjázó kormányzati stílus is. És még nem is beszéltünk a hatalom központosításáról...

Tisztelettel mindenki iránt
LB

fándájk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
Hölgyek/Urak! Segítsetek megérteni valamit. A Fidesz kormány teljesítményével nincs baj, ezt még a leninista munkáspárti ismerősöm is elismeri. A gond a lenyűlás és a durva klientúraépítés. Én ezzel egyetértek, csalódtam én is bennük. Ezért a Fidesznek bocsánatot kell kérnie és megtenni a szükséges korrekciókat. Persze ezt már meg kellett volna tennie. Én legalábbis nagyon hiányolom. Hogy mi lesz két hét múlva, azt most ne firtassuk. DE!!!!!!!! Mondja meg nekem valaki, hogy mi a különbség korrupció és korrupció között? Mi a különbség, ha valaki mondjuk az autópályaépítés kapcsán versenyeztetés nélkül az általa kiválasztott céget bízza meg, vagy ha nyílvános tendereztetés és közbeszerzési eljárás közepette kiválasztja - "szigorúan szakmai indokok alapján" - az ÖVÉIT? Ennyire birkák nem lehetünk!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!