Jövő hét második felétől letölthető lesz a SoNiC-O-TooL refill, pillanatnyilag még csak NN19 presetek (közel 300) meg redrum patchok, később NNXT presetek is lesznek.
Részünkről megszűnik július közepétől az Orange XT refill CD magyarországi terjesztése, a továbbiakban kizárólagosan az angol AMG fogja végezni a forgalmazást (reasonrefills.com).
Augusztustól új site nyílik kifejezetten refillekre kihegyezve: reasonbanks.com Hárman csináljuk, rajtam kívül Eric (reasonfan) és Raapie vannak a csapatban.
Néhány mazsola a sütihez: Rövidesen elkészül a SoNiC-O-TooL CD Reason refill változata, amely ingyenesen letölthető lesz a (legális) tulajdonosok számára....
Akinek kedve támad egy kis bétatesztelgetésre, az ne fogja vissza magát, jelkezzen emilen még e héten!
Na, kinn van a demo refill. Lesz még egy a jövő héten, néhány mp3 preview társaságában.
Köszönet mindazoknak, akik eddig megtiszteltek a bizalmukkal.
Meglepetés, hogy az itthoni Mo.-i előrendelések elérték a 25%-ot... jó persze, a külföldiek többen vannak, de megmondom őszintén, én max. 10-et jósoltam... ;-)
Extraként ... írok a szülinapod tiszteletére egy demo song-ot az O.Range-hez, elküldöm rps-ben és amikor megkapod a CD-t jól meghallgathatod majd... mit szólsz?:)
A jókivánságokat köszönjük, remélem rászolgálunk...
Pont a megjelenés napján van a szülinapom!
Ezért nem jár némi extra? :)
Csak vicceltem de azt komolyan gondolom hogy legyünk nagyon büszkék a PINKNOISE STUDIO's kis csapatára.
Egy ennyire profi cd-t ilyen elérhető áron megjelentetni...csak megköszönni lehet.
Miután hasonló jellegű hazai kezdeményezés nem nagyon van, gondoltam nem hat nagyon durva önfényező reklámnak, sőt talán még közérdekű is az alábbi kis szines:
A PinkNoise Studio bemutatja:
O.Range Microwave XTension refill pack