Sokan voltak, jó hangulatban. A lengyel radikális nemzeti erők mai győzelme új távlatokat nyit.
Agyonhallgatta a hazai média a radikális nemzeti győztest és megtette előre győzőnek a szintén nemzeti, de klasszikus (nem hazai) értelemben vett liberálist. A lengyel példa követőkre talált már párszor nálunk is...
Szerintem sürgüsen át kellene szervezni legalább az egyik tüntetésedet miépes vagy
kisgazda tüntetéssé különben a moderátorok mindjárt összevonják őket a békesség kedvéért
hétfői tüntetéssé.
hiába akarjátok kisajátítani a magyar zászlót, erről már ítéletet mondtak vasárnap; jó lenne elgondolkodnotok, hogy kokárda nélkül több szavazatot kAPOTT VOLNA A JOBB OLDAL; NEM VESZITEK ÉSZTE, HOGY SÉRTITEK A JÓÉRZÉSŰ MAGYAR EMBEREKET? nekik csak az marad, hogy, mint 7-én tették, ünneplőbe öltöztetik szívüket 21-én is, és választanak, nem kelletek, ha még most is itt tartotok
Ugyan miért ne lehetne kampányidőszakban kampánygyűlést tartani?
Ha az Mszp tart ilyet vagy az Szdsz az természetes,ha a Fidesz akkor már nem az!
Ha meg tényleg tüntetés akkor miért tüntetnek?
Ez a Hősök tere féle erőfitogtatás már hozzájárult egy párt kipottyanásához, lehet hogy a fidesz is erre pályázik?
Gyere el te is, tüntessünk a demokratikus választások ellen!
Ez megint arra jó, hogy saját magukat hergeljék. A többséget, aki az elmúlt vasárnap kifejezte akaratát pedig megfélemlítit. Kedves fideszesek, ha így folytatjátok, akkor még a 2/3-os többség is meglesz.
Tüntetnek? Csak nem azért, hogy békében lehessen hazaárulózni az országban?
S koszos kezekkel megint magyar zászlót kell tapicskolni... Hahó! Polgári urak! Ébresztő! Ez a hosszú rúd, piros-fehér-zöld selyemizé nem baseball-ütő... nem illik vele hadonászni!
Orbánék demonstrációt szerveznek a ma esti TF gyűlés melett, április 14-re, vasárnapra. 15 óra, Hősök tere. Orbán a szónok. Mindenkit kérnek, magyar zászlóval érkezzen!