Keresés

Részletes keresés

Usul2 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 13
Túl későn...
+ az én szememben már hiteltelenek ezek után. (figyelemmel követem a politikát egy ideje de nem emlékszem, hogy mdf- képviselő szót emelt volna valami disznóság miatt => lapítottak a langyos iszapban, most ,hogy kezd szorítani nagyon nehéz lesz kitörni... én csak támogatni tudom mert hiányzik egy HITELES jobboldali párt az országból... de csak azért mert a többpárt rendszer arról szól, hogy lehetőség szerint minnél több nézetű párt közül tudjon választani a "nép,polgár,elvtárs".

U.
(Mo. nem a kispártok országa!)

Előzmény: kábelbúvár (10)
egyszerűsített Creative Commons License 2002.04.09 0 0 12
Azért öröm látni, hogy az első fordulóban érvényes és eredményes szavazókerületeknél ahol jobbközép (A MAI KORMÁNYPÁRT) képviselőjelöltjei nyertek, (Szádesz szerinti értelmesebb nyugat magyarország:))) szóval a húsz képviselő egyharmada MDF-es, vagy MKDSZ-es. Ez talán jelent egy komoly erkölcsi, morális erőt a FIDESZ-MDF szövetségen belül (mert ugye nem olvadt bele a Fideszbe az Mdf!)

Érdemesebb volna nem a Centrum Pártot felemelnei az egekbe hiszen a balosokkal, (volt komcsikkal-ezt se felejtsük lécci teljesen el) Kupa Mihály már lepaktált (pedig nem hiszem hogy a Kupa Misire a Szoci szimpatizánsai szavaztak....)

Más. A nagyobb baj az, hogy nem merném mgszámolni, hogy mennyi kampánygyűlést tartottak a fideszes fiúk mondjuk BAZ megyében, vagy Heves megyében. Vagy hogy a sok-sok fidelitaszos fiú hova ragasztotta fel azt a sok sok fidesz-mdf plakátot. Szóval hol volt a kampány. Vagy csak elaludtak volna?

Egy biztos:

háromszor-négyszer több szdsz, mszp plakát van még mindig kint mint fideszes. Jó volna ha legalább ez megváltozna.

kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.09 0 0 11
Talán még Lezsák és Horváth Balázs, aki echte MDF-es.
Előzmény: kábelbúvár (10)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.09 0 0 10
Font Sándorról tudok.
Előzmény: Kulik (3)
global91 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 9
A megmaradt MDF-esek egy önálló pártot szeretnének a fidesztől legalább annyira függetlenet, mint amennyire a Centrum független.
Gyülölik a fideszt azért, amit a párttal tett !
Usul2 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 8
szvsz Dávid Ibolya egy haldokló pártocska (bocs de ez van) karrierista elnöknője aki belepusztul ha nincs hatalma. Az MDF-nek vége. Antal miatt sajnálom (minden hibája ellenére tisztelem azért amit tett), hogy ez lett a pártból.

Ha bíztak volna a támogatottságukban akkor nem kötnek választási szövetséget a Fidesszel. Nézzétek meg a Centrumot emeltfővel vállalta a megmérettetést és (szerintem) nagyon jól teljesített (ha okosan csinálják 4 év múlva simán bejutnak). Ezt nem merte vállalni az MDF-es képviselők közül senki.

Nem kell lemondania nevetségesé teszi magát és az MDF-et is.

Üdv.

U.

Előzmény: Törölt nick (4)
Photo Shop Creative Commons License 2002.04.09 0 0 7
butaság. Épp hogy nagyon sok (:= aránytalanul) MDF-es és LungoDromos jutott be a FIDESZ hajón!

www.mdf.hu, első oldal (akikre büszkék vagyunk...)
Ibojka a békejobbal pont a Centrum szintjén állna, sokára értette meg, pedig a Horváth már teljesen kikészült.

toloba Creative Commons License 2002.04.09 0 0 6
Hülye lenne Kupa összeállni a levitézlett MDF-el.
Pont ezek kellenének oda? Frászt. A FIDESZ-szel kötött paktumuk egyben a szélsőség felé történő elmozdulásuk is volt. A CENTRUM középpárt.
Előzmény: global91 (-)
livefast Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
MDF tagként miért szavaztál 1998-ban a Fideszre?
Előzmény: global91 (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 4
Szerintem TE is pontosan tudod, hogy nem az MDF-miatt jutottak be és nem is az egyéni jelölt miatt (bár biztos volt olyan, ahol maga a jelölt az aki miatt rá szavaztak, de kevés), hanem a hatalmon tartás okán szavazták a Fidesz-MDF közös jelöltre.
Előzmény: Kulik (3)
Kulik Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Gondolom az SZDSZ-re gondoltál és azon belül Kuncze Gáborra.
Hány MDF-es jutott be egyéni jelöltként az első fordulóban a Parlamentbe?
Nézz már utána a www.valasztas.hu oldalon.
global91 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
MDF tag vagyok, de MSZP-re szavaztam.
Az MDF-et a Fidesz szalámizta le !!!
cicatappancs Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
Dávid Ibolya még mindig népszerű???? Szerintem sok ember szemében nagyot zuhant, amikor lepaktált a Fidesszel....De ő tudja....

Mindenesetre péntek este a TV2-n rendkívül gusztustalan módon viselkedett a többi pártelnökkel. Azt hiszi, neki már mindent szabad????
Szegény Antall József, forog a sírjában....

bqasx Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Láttad az MDF-es képviselőjelöltek szereplését a választásokon?
global91 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Szerintem Dávid Ibolya megsemmisítette az MDF-et, amikor ilyen egyenlőtlen pártszövetségbe vitte a Fidesszel.
Az MDF újraéledését csak egy Centrummal kötött szövetséggel lehet megpróbálni. Dávid Ibolya, annak ellenére, hogy népszerű, le kell vonja a következtetést, amiért aknára futtata az MDF-et !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!