Keresés

Részletes keresés

Szolmizátor Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7
nem tudom milyen kulturpolitikát folyatnak majd. ha szar filmet csinálnak ennyi költségvetési pénzből akkor nekik sem fogok tapsolni. Márpedig a Darvas alakítása és egy jó operatőri (nem nagyon jó)munka nem ér meg ennyi pénzt.
amúgy tudja-e valaki mennyiből sikerült kihozni a valami amerikát ? igaz nem történelmi film de nagyon jóóóóó.
evangeline Creative Commons License 2002.04.24 0 0 6
A filmet nem láttam, de..
A múlt héten beteg voltam, ezért alkalmam volt reggel különböző tv-csatornák reggeli műsorába belenézni.Amikor a tv2-re kapcsoltam, éppen akkor vezette fel a műsorvezető hölgy, hogy a Hídember c. film kapcsán beszélget a meghívott alkotókkal:Eperjes, Bereményi, s egy török nevű magyar "úr".
Eperjes "Széchenyinemlettöngyilkos" Károly félig fekve, a haját borzolgatva válaszolt(?) a feltett kérdésekre, de mintha egy teljesen ismeretlen filmről kérdezték volna.A török nevű "úriember" (Can Togay?) rendkívül agresszív módo állandóan visszakérdezett, és igyekezett nem a feltett kérdésre válaszolni, mi több, a Bereményinek feltett kérdésekre is ő akart reflektálni, míg az meg nem szólalt, hogy szeretne ő is mondani valamit...
Az egész úgy volt ordenáré, hogy nem várva meg a végét, elkapcsoltam onnan.
Kérdéseim a következők:
1.Ha ki nem állhatják a tv2-t (mert ez jött át a viselkedésükből), akkor mi a fenének mennek oda?
2.Ha odamennek, miért nem tudnak kultúráltan viselkedni, válaszolni a feltett kérdésre, esetleg a válaszba beleszőni azt, amit mindenképpen el akarnak mondani?
3.Miért "nyomják el" annak az embernek a hangját, aki - mivel a rendezés az ő koncepcióját valósította meg, legalábbis a kívülállók számára ezt így kommunikálták - egyedül kompetens a filmmel kapcsolatos miértek és hogyanok megválaszolásában?
(és egy szubjektív vélemény:Eperjest - mint embert - eddig sem szerettem, ez a viselkedése csak megerősítette ebbéli érzeteimet.Színészi kvalitásait, bizonyos tekintetben nem vitatom.)
evangeline
olajbaro Creative Commons License 2002.04.24 0 0 5
Szerinted Medgyessyék miben élik ki majd magukat a kultúra területén?
Előzmény: raepa (3)
Szolmizátor Creative Commons License 2002.04.24 0 0 4
egyeten maradandó elem: Darvas alakítása.
raepa Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3
Biztos jo lehet. Kar, hogy vesztettek Viktorek, jovore lehetett volna Hidember visszater! :)
Bumburnyák Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2
Addig nézd meg amig lehet. Rövidesen csak a Csapajev megy majd.
Előzmény: Szolmizátor (-)
Szolmizátor Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1
Megnéztem/videoklip/felületes kidolgozás.
Másodszor nem nézem meg.
Tamás Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Két héten belül úgyis leadja az m1, majd megnézzük. :-)))
Előzmény: Szolmizátor (-)
Szolmizátor Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Léátta-e valaki a Hídembert?
Milyen ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!