Remelem igazad lesz, vagyishogy biztos vagyok benne, hogy igazad lesz, HA nem bizzuk el magunkat.Viszont azt latom, hogy az ellenzekiek onfeledten unnepelnek, elore isznak a gyozelemre, mig a fideszesek gozerovel szervezkednek.
Szerencsere en most csak a legrosszabb scenariot festettem le, nagyon vszinu, hogy sokan ugy erzik most, mint a halalraitelt, aki az utolso pillanatban kegyelmet kapott(en is) es duhot fog erezni a "gyilkosai" irant, most hogy van remeny elmegy es szavaz. vszinu sokan lesznek akik csak menni fognak a csordaval es a gyoztesre szavaznak.
sokan lesznek akiket a fideszesek megdolgoznak egyeni modszerekkel, es sokan lesznek akik meggondoljak magukat, mert megijednek az mszp abszolut tobbsegtol, Kovacstol, Nagy Sandortol. sokan lesznek, akiket az Orban-Pokorni paros elkabit ujonnan visszaszerzett fiatalsagaval.
ezek a hatasok szerintem kb. ki fogjak egyenliteni egymast, illetve enyhen jobb fidesz szereplest hoznak a vasarnapinal, de keveset az eredmeny forditashoz.
a legtobben azonban azok lesznek akik nem mennek el szavazni, mert ugy gondoljak, hogy lejatszott meccs.
na itt bukhatjuk el.
Kedves EP, fontos lenne, hogy minel elobb megszulessen az mszp-szdsz megallapodas.
Ennek meg a mai Orban-beszed elott kellene mletrejonie, hogy vezeto hir legyen.
Lehetoseg szerint ne csak a visszalepesekrol, de a koaliciorol is tegyenek szandeknyilatkozatot.
Igazad van szó se róla, de azért az igazságot tudni kell mindenkinek, mert elég volt 4 év hazugságból (AZ EMBEREK FOGNAK GYŐZNI stb.).
Ahol még nem értek véget a választások ott mindenki el fog menni szavazni (valamivel kevesebben, mint 7-én) és hasonló lesz az arány.
Ez nem közvéleménykutatás, hanem választás volt.
Nem 1000 embert kérdeztek meg, hanem majdnem 6 milliót!
Vegyuk mar eszre, hogy a Fidesz meg nincs legyozve.
Lehet szamolgatni a vasarnapi aranyokkal, de az mar doglott kutya.
Az MSzp kapott egy csomo szimpatia meg impulzus szavazatot, amit 2 het mulva nem biztos, hogy meg fog kapni!
Mandatumszamitasaitokat ismeteljetek meg a kozvelemenykutatok 47/38 joslataval, ugyanis csak az MSzP biztos szavazotaborara lehet szamitani, a Fidesz viszont mindent meg fog tenni az emberek mozgositasara, es sikerulni fog neki, mert az arrogancia miatt erzett tuske mar kihullt az emberekbol!
A Fideszesek intenziv - man to man - propagandajat kulfoldrol is erzem.
Ha az Mszpsek elbizakodnak, es nem mennek el szavazni - BIZONY NYER A FIDESZ!!!
Ugyanazt a taktikat kell folytatnunk, mint a fideszeseknek, leulni minden egyes emberrel es meggyozni arrol, hogy az MP kormany semmit nem fog elvenni, de visszaadja a demokraciat.
Jo, tegnap unnepeltunk, de konyorgom most mar birjuk ki ezt a ket hetet!