Keresés

Részletes keresés

badcard Creative Commons License 2002.04.19 0 0 21
Csatlakozom az előttem szólóhoz.

a fidesz minden képzeletet felülmúló lejárató, mocskolódó hazugságdömpingbe kezdett.

A félelemtől megbomlott elméjű Orbán Viktor már olyan kijelentéseket tesz, hogy:
"az ellenzék kormányra kerülés esetén legalizálja a kémény drogokat"
"eladják a Paksi Atomerőművet" és még sorolhatnám a képtelenebbnél képtelenebb ostobaságokat.

Undorodom a fidesztől. Olyan, mint az utcán "felejtett" kutyagumi. Az embernek belerúgni sincs kedve, mert csak a cipője bánja.

Előzmény: PolNick (20)
PolNick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 20
Hát ez bejött. Az elmúlt két hétben valóban nagyon sok mocskolódó röpcédulát, SMS-t, e-mailt küldtek szét, és rengeteg mocskolódó nagygyűlést tartottak. Ugye nem kell külön megemítenem melyik oldal (gyk. a kormány) követte el mindezt.
Little Boy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 19
Én MSZP-SZDSZ-t mondtam.
Előzmény: bqasx (18)
bqasx Creative Commons License 2002.04.09 0 0 18
Az SZDSZ arról híres, hogy a nyugdíjasok, munkások érdekeit védi???
Előzmény: Little Boy (16)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.09 0 0 17
Ma reggel fogorvosnál voltam. A váróban ült egy fiatal pár és egy idősebb nő. Azt mondta a srác a csajnak: hogy emiatt a sok hülye miatt jönnek vissza a komcsik. Erre az idős néni kikérte magának a hangnemet. Ezek meg felrakták a lemezt és kezdték a mocskolódást. És nem értették, hogy nem a néni a hülye......... Ennyi.
Előzmény: PolNick (12)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16
Ne aggódj a nyugdíjasokért. Az MSZP-nél és az SZDSZ-nél a "szociálpolitika" nem a polgári középréteg agyontámogatását jelenti.
Előzmény: bqasx (15)
bqasx Creative Commons License 2002.04.09 0 0 15
Hol van Horn??? Mi lesz a Horn beszólásaival? Többek között a Mol gázüzletágát illetően. Erre még kiváncsi leszek! Csak nehogy sok pesti nyugdíjas belefagyjon a lakásába.
Előzmény: Fostaliga (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 14
No most tőled is megkérdezem: Mivel mocskolódott az mszp eddigi kampánya során?
Konkrét példát akarok!!!!
Előzmény: Vonó Box (-)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 13
Nem beszélve arról, hogy a közszolg. tévének illene pártatlannak lennie (senki alatt nem lesz), viszont a ker. csatornák magánkézben vannak, így annak kampányolnak, akinek akarnak. (kicsit valóban ellenzékiek)

LB

Előzmény: PolNick (12)
PolNick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 12
Tegnap a buszon hallottam, amint 2 Fideszes beszélgetett. Azt mondták, hogy a sok birka csak a TV2-t és az RTL-t nézi és elhiszi amit ott hall, ezért szavazott az MSZP-re. Ha megnézzük az M1 híradóját ott folyik a mocskolódás. Lehet, hogy a kereskedelmi tv-k egy kicsit ballra húznak, de korántsem annyira mint amennyire az M1 jobbra. Ott másból sem állt a híradó, mint a Fidesz éltetéséből és a baloldal lejáratásából. Talán pont ezért vesztíett a Fidesz, mert az emberek az M1-et is nézik. Annakidején Borosék is ráb@sztak a Pálfy G. féle hiradó mocskolódására. A polgároknak tele van a tökük ezzel a stílussal.
alfredoo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 11
vonobox

valasztas elott sajat kolleganom kozolte velem, hogy ilyen mocskolodo kampanyt meg nem latott es ez alatt az mszp es szdsz kampanyat ertette, mint mocskolodo kampanyt. ez egy hatasos kampanyfogas volt a jobboldal reszerol es az emberek egy (nagy) resze ezt el is hitte. a tenyek teljesen mindegyek voltak, csak azt latjuk amit latni akarunk, csak azt hisszuk el amit el akarunk hinni.

ezzel szemben:

itt az indexen volt egy olyan topikcim: "rettego disznokent visit a baloldal"

itt magyarorszagon egy musorban elhangzott: "rettego disznokent visit a baloldal".

en meg nem talalkoztam olyan topikcimmel (most sem, hogy: "rettego disznokent visit a jobboldal"

es olyan nyilvanos (vagy nem nyilvanos) kijelentessel, hogy: "rettego disznokent visit a jobboldal"

mivel allaspontom szerint cseppben a tenger, ezert ez az egy kijelentes es topik is reszemre jelzi a kampany es a jobboldal szinvonalat. es tudjak hogy mindent megusznak buntetlenul mert a baloldal itt is es kormanyban is a megegyezest keresi es rossz a lelkiismerete a 4.5 evtized baloldali diktatura(????) miatt. nem a baloldali elnyomast kerdojelezem meg hanem azt az apro osszemosast, disztinkciot ami a baloldal uralmat ez egesz 4.5 evtized alatt egyforma intenzitasuva lenyegiti. mintha 1975-1985 ugyanaz lenne mint 1949-1955. szvsz.

skan_ Creative Commons License 2002.04.09 0 0 10
"Mocskolódást eddig csak a fidesz részéről tapasztaltam..."

Micsoda csúsztatás!!! Te nem nézel tv-t, vagy csak befogod a füled, amikor Kovács László "megnyilatkozik"?

Előzmény: Szabo (7)
faithful Creative Commons License 2002.04.09 0 0 9
Igen. Szeritnem a mostani fityesz-stratégia az, hogy kihegyezik a két miniszterelnöl jelölt személyére a választási propagandát, a két személyt úgy állítják be, mintha egy személyben megtestesítenék a választási lehetőségeket, aztán mindent beleadva megpróbálják lealázni Medgyessyt. (erre utal pl. arRogán rádióban 2x is(legalább) elhangzott megnyilvánulása.)
Előzmény: megalazac (8)
megalazac Creative Commons License 2002.04.09 0 0 8
Szerintem a következő két hétben nagyon keményen egymásnak fog esni a két oldal. Hatalmas a tét, nagyon kiélezett a helyzet, csak igazán higgadt emberek képesek megőrizni a nyugalmukat ilyenkor. Ez pedig sem a Fideszre, sem az MSZP-re nem jellemző az utóbbi időben. Szerintem Kövér még hallatni fogja a hangját, Pokorninak és Orbánnak is lesz egy-két húzósabb kiszólása, de a szocik, vagy a szadesz is hozni fogják a formájukat. Én arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e vita 21-én. Ha lesz, Orbán kegyetlenül neki fog menni Medgyessynek. Már az első fordulóban is kóstolgatta, de akkor még vissza kellett fognia magát. Most viszont habzani fog a szája.
Szabo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 7
Mocskolódást eddig csak a fidesz részéről tapasztaltam, inkább valószínű ennek folytatása a fidesz részéről. Esetleg előveszik a Gresco-ügyet, kommunistázgatnak kicsit, tényleg hová dugták kövérkét, most jött el az Ő ideje.

Az MSZP nem fog mocskolódni, eddig sem tette, ezután sincs szüksége rá, a fidesz és Orbán eddigi működése minden mocskolódásnál negatívabb hatást ért el, ennek eredményét majd nézd meg április 21.-én.

PolNick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 6
Szerintem a mocskolódás inkább a Fideszre jellemző. Ők jelentették ki tegnap, hogy 2 dolog közül lehet választani:
1. a jólét
2. a szocializmus
Mintha 94-98-ben szocializmus lett volna.
És azt is Pokorni mondta, hogy az emberek rájuk szavaznak, r-go aki nem rájuk szavaz az tetü. Én azt érzem mocskolódásnak, ha letetüznek.
Fostaliga Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
Kövérnek most be van ragasztva a szája...
Előzmény: firstmaggio (4)
firstmaggio Creative Commons License 2002.04.09 0 0 4
Nem hiszem, egyenlőre mintha eldugták volna Kövér Lacit. Bár lehet, hogy előveszik. Ha Pokorninak kell keménykednie az szánalmas lesz! A miniszterelnökhöz meg méltatlan. Rogán? Lehet...
Előzmény: faithful (3)
faithful Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Két hét tömény mocskolódás fog következni a fityesz részéről. Négy év alatt már megszokhattuk ezt a stílust, és még két hetet kibírunk belőle. Viszont többé nem kell.
Little Boy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
Véleményem szerint a Fidesz az, aki nem tud, vagy nem akar különbséget tenni "mocskolódó" és "intenzív" kampány között. Első lépés: Pokorni hazugságnak nevezte, hogy ők bármiféle együttműködésben is gondolkodtak volna a MIÉP-pel.

Tisztelettel mindenki iránt
LB

Előzmény: Morricone (1)
Morricone Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
Nem hiszem.

Első fordulóban a közvéleménykutatók elaltatták a fidesz szavazókat. Most az eredmény elaltatja a maszopot.

Szerintem intenzívebb, ha úgy tetszik mocskolódó kampányt a fidesz kezd, mert ez kell a magyarnak, csak nehogy későn jöjjenek rá.

hét szűk esztendő Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
A Fidesz részéről mi várható?
Vonó Box Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Két hét tömény mocskolódás fog következni az MSZP részéről. Amint lesz idejük a koalás tárgyalások után, minden eddigi erőiket felülmúlva fogják mocskolni a Fideszt és főleg Orbán Viktort.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!