Frissen alakult zenekarba keresünk technikailag és zeneileg képzett billentyűst. Irány: progresszív rock/metal, kb. egy light-osabb, AOR-osabb Dream Theater, sok egyéb hatással megtűzdelve.
Budapesti progresszív-metal zenekarba keresek tagokat, ha hangszeres zenészként, vagy akár énekesként játszanál ilyen zenekarban, keress meg!
Egy albumnyi megírt zenénk van készen, és van még rengeteg ötlet, egy elkészült demonk, saját havidíjas próbatermünk, koncertlehetőségeink, stb...
Mindenképpen komoly hozzáállású tagokat keresünk éppen átalakuló-félben levő zenekarunkba, megbízhtaó, és pontos hangszeres tudással, énekes esetében változatos, és igényes éneksstílussal (a thrashes agresszívabb stílustól az egészen dallamos, tiszta énekig)...
Bp-i modern, doom alapú metal banda keresi gitárosát illetve basszusgitárosát. A lényeg hogy légy elhivatott, legyen meg az alapvető tudásod, illetve az sem baj, ha szereted a lassabb muzsikákat. Koncertlehetőség, saját számok, feldolgozások (P.Lost, MDBride, Metallica) adottak.
Hello!ÉNEKES-GITÁROS vagyok. SZEGED és BAJA között/környékén keresek zenekart. STÍLUSOM leginkább pop-rock, blues, jazz retro műfajban tevékenykedem. De játszottam pl mulatós zenét is. Attól függ mik az elvárások. Rugalmasan alkalmazkodom a körülményekhez. :)
Amit nyújtani tudok: - ének/ritmusgitár tudás - angol szöveg nem probléma - elektromos gitár cucc - gyors tanulás - dalszöveg-dallam írása - kreatív ötletek - esetleges fellépési lehetőségek - zenekari tapasztalat stb...
Amit szeretnék: Egy olyan zenekarral együtt játszani akik szeretik a zenét és megfelelően értenek is hozzá. Megfelelő fellépési lehetőségek (lagzik,rendezvények,koncertek stb ) a sikerélmény, ismertség és egy jó cél felé haladás szempontjából. Megfelelő próbaterem esetleges próbákhoz. stb
A többit ledumálni e-mailben: mpeti789@hotmail.hu vagy telón: 06 30 463 90 45
Indulo Post Grunge - Alternative Metal zenekar basszert keres! Dallamos, valtozatos ritmikaju, ugyanakkor utos zenet csinalunk. Jelenlegi felallas: dob, enek, ket gitar.
Lokacio Budapest.
Olyan embert keresunk, akinek a vereben van a groove, szereti a huzos riffeket, es a kemenyebb temakat sem veti meg.
Az idealis jelolt, hangszertudassal, koncertkepes cuccal rendelkezo, jo kiallasu, igazi zenemanias orult. Fontos, hogy a megjelolt stilust magaenak erezze, hosszu tavon gondolkodo, kitarto emberre van szukseg.
Nemrég költöztem le Szegedre, és arra gondoltam páran összeállhatnánk reppelgetni. Csak még nem sok embert ismerek, és gondoltam valahova beírom, hátha valakit érdekelne. Már évek óta írogatok szöveget, meg stb.
Akit érdekel írjon nekem mail-t: derecszsolt@freemail.hu
A tatabányai, fúziós-rockot játszó Ummagumma Project legalább haladó szinten lévő énekest, billentyűst (Hammond orgona előnyben), vibrafonost, marimbást, trombitást, fuvolistát, valamint szaxofonost keres! Alapvetően saját szerzeményekben gondolkodunk. Próbahely van! Elérhetőség: nyugalmas@citromail.hu vagy 06-20-385-3754
Zeneírót keresek hosszútávra Budapesten. Nem kell profinak lenned, a lényeg, hogy legyen elég időd ezzel foglalkozni. A feladat: heti minimum 3 - 4 db kb. kétperces, egyszerű, instrumentális zene leadása az előzetesen megadott témák/instrukciók alapján.
Feltételek: Saját eszközpark (hangszerek, zeneszerkesztő szoftverek, perifériák, stb.) Kreativitás Fejlett stílusérzék
ZENEKAR TAGOKAT KERESEK!!! Dob, Bass, Gitár, Billentyű, BUDAPEST. Kreatív, belevaló, SZOLÓGITÁROST keresek zenekar alapításhoz, egyedi, igényes és átütő dalok megvalósításához. Saját dal repertoárral rendelkezem (mint énekes), pozitív visszajelzésekkel :) További tagok jelentkezését is várom: BASSZGITÁR, DOB és BILLENTYŰS posztra. Stílus: (beat, rock, funky, jazz, pop, blues, alter stb) kivéve: metal és gépzene! FREEDOM !! :) tandras1977@yahoo.co.uk 06 20 39 75 308
Zenekaralapítás céljából keresek egyszemélyben zongorán, gitáron, és esetleg dobon játszó tagot, és egy énekest, aki legalább a basszusgitáros szerepét is el tudja vállalni. Életkor: 18-25 A hangszerek váltogatása fontos része az általam elképzelt zenekar ismertetőjegyeinek, de nem sportszerűen szeretném űzni. :) Az én fő hangszerem a dob, és mellette tudok gitározni, és zongorázni.
Sikerzenekart akarok létrehozni, és azt szeretném, hogy egyrészt a tetszetősség, másrészt az ehhez idomított, viszonylag egyedi hangzás határozza meg, hogy mit csinálunk. Így jó ha megvan a külsőségek, és egyéb hozzávalók élvezete is. :)
Fő inspirációnak a Depeche Mode Devotional időszakát említem meg, amikor Alan Wilder szintizett, dobolt, és zongorázott, Martin Gore pedig szintizett, gitározott, és énekelt. Zeneileg is irányadónak tartom a Depeche Mode-ot, illetve a következőket szabadon: Massive Attack, Killing Joke, Nine Inch Nails, EBM zenék... stb. A zenei tudást illetően is ezt a színvonalat szeretném megütni.
Ez az elképzelésem, és emellett nyitott vagyok más ötletekre is, és annak is örülök, ha ezeken az alapokon más szeretné vezetni a zenekart a saját egyéniségére formálva.
Kezdeti koncertlehetőségeket adottak. Próbahely, felvételkészítési lehetőség és alapfelszerelés van, viszont samplereim, és egyéb elektronikus cuccaim nincsenek.
A lényeg a zenei igényesség, exhibicionizmus, és a szívósság!
Alakulni kívánó együttesbe keresünk dobos, gitáros és basszeros tagokat. 1 koncerten már túlvagyunk. Komoly szándékú, együttműködésre hajlandó zenészek jelentkezését várjuk. Stílus: egy új stílus megteremtése a cél, akár akusztikus, akár rock alapból indulva, mindenképpen saját zenékkel. Hely: Szeged, Makó környéke E-mail: diamonddust.h@lycos.com
Rendszeres fellépési lehetőséggel rendelkező együttes keres alkalmazkodóképes dobost és vokalistát. Próbák Szegeden vagy Makón szoktak lenni, és jelenleg kávézóba való slágerzenéket tanulunk. Emellett egyre több saját számot teszünk a műsorba, és igyekszünk nyitni új lehetőségek felé. Eddigi felállás: ének, 2 szinti, konga, hegedű. Várjuk jelentkezésed ide: aigaz86@vipmail.hu Vagy ide: diamonddust.h@lycos.com
KECSKEMÉT - illetve környéki basszerost és dobost keres egy páratlanokkal tarkított saját jazzrock zenét játszó zenekar. Bilklentyűs és gitáros van. Lehetőleg kezdők kíméljenek.
A Sun Workshop(több klipes, külföldképes) rockzenekar szaxofonistát keres állandó tagságra. Aki fel tudja vállalni a könnyűzenei élet sajátosságait és szaxofonos létére szeretne egy kicsit zúzni az hívja a számot.(lentebb) Előny ha vokálozni is van kedv és képesség. www.sunworkshop.net / 06705860112
Szja, Rajongó! :-))) Figyelj Bazze, ha kreativitásra van szügség számit6sz rám engem úgy ismernek a szakmába mint az 1ik legcreativabb zenészt és ezt mos nem én találtam ki, hanem tényleg eszmondják. Na szóval esetleg segit7ek rajtatok bár ez sok mindentől függ,. EGyrészt ugye most indult újra Dínom dani zenei pálya futása és ez sok időmet el vesi más részt közismert hogy nem műkdöfök közre akár milyen projektben. Te6't ha p.ldául kábittó szeresek buzeránsok vannak a zenekarba akkor szó se le7 semmi féle 1-5t működésről. És le7öleg legyNek nők is a zenekarba mert tapasztalatom szerint nökkel könyebb 1-5t dolgozni. ;-))) Na majd részleteket még 10-tázzuk reméljük a leg yobbakat.
Gitáros és basszusgitáros keres billentyűst, dobost és csellistát zenekaralapítás céljából. Elsősorban saját számokról lenne szó, a stílus pedig eléggé szabad, a kreativitás nem hátrány, mindenki hozzáadhat a saját elképzeléseiből. Nem kezdőket keresünk, de mi is csak pár éve zenélünk, úgyhogy ne is legyél profi (vagy ha már az vagy, nézd el, hogy mi nem vagyunk azok:)). Jelentkezzetek, ha felkeltettük érdeklődéseteket a szefe1@enternet.hu címen, vagy a 0630-4374001es telefonszámon. weboldal: http://w3.enternet.hu/szefe1/
Keressük a megfelelő embert a s.y.b.e.r.i.a. zenekar basszer posztjára! Ami adott egy már majdnem kész album (a kiadó már könyörög az anaygért;), az Echoes of Pink Floyd zenekar magja, az ex-Kert énekes Dömötör Balázs, és az ex-Mahavishnu Orchestrás Steve Kindler hegedűs (játszott még Jeff Backkel, Kitaroval, Jan Hammerrel), aki az album producere is lesz.
Az anyag szerintünk elég egyedi, de hatások a következőek: Spock's Beard, Porcupine Tree, Dream Theater, Fates Warning, Mahavishnu, Flower Kings, Pink Floyd, Deep Purple, szal ilyesmi ;)
Stúdiósession március elején kezdődik, vélhetően a HSB stúdióban. Nem az a lényeg, hogy agyonképzett legyél, bár bizonyos hangszerbiztonság nem árt;), inkább, hogy be tudjál illeszkedni egy új zenébe, és hát mint az ábra mutatja: gyorsan.
BASSZUSGITÁROS és BILLENTYŰS kerestetik britpop-rock bandába. Énekes (ritmusgitárral), dobos, szólógitáros megvan, egy éve létezünk (7 fellépéssel a hátunk mögött, köztük a Rocktogonban is), de megfogyatkoztunk.
Stílus, amit eddig követtünk:
Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC.
Ha vkit konrétabban érdekel az együtt zenélés: 19-20 évesek vagyunk, mind érettségi után. Ennyi. Jelentkezzetek! :)
Mondd má, milyen az a női zene?
Speckó, csak nőknek?
Sub-genres?:
-Szőke zene, egy-billenyűs szintivel?
-Pláza zene, divat-reklámszöveggel?
-Szüfrazsene, nagy hangerővel?
-Anyuka zene, gügyögéssel?
-staöbbi?
Viszont mi is keresünk zenészeket.
Illetve
1: az egyik társaság basszerost keres régebbi stílusú zenékhez.
2: lányok jelentkezését is várnám hangszerrel női zenéhez.
Annyiszor kerestünk már embereket, hogy gondoltam nem árt egy új topic...
A legrissebb szöveg a következő:
Budapesti trash/hc zkar keres basszert és "énekest". Demó van. Ének szempontjából a lényeg, hogy FRONTEMBER legyen, és erős hanggal rendelkezzen. Részleteket később, ha egyáltalán reagál valaki :)