Mecedes 124; 190-re való 15colos lemezfelni gyári dísztárcsával 50% Pirelli winter gumival eladó. Gumi nélkül a felni 5000/db dísztárcsa 2500/db 50% téli gumi 3500/db egyben az egész szett 33750 Ft.-
az a kérdésem, hogy ha a kerék 14"os akkor arra csak 14"os dísztárcsa jó vagy más méretű is felmegy rá, illetve van-e más kritérium amit figyelembe kell venni. köszi a választ előre is.
Van azért olyan kocsi, illetve szín, aminek nem áll jól, ha fekete a felni.
Engem az érdekelne, hogy milyen módszerek vannak a dísztárcsa felfogatására? (Eredeti VW felnim van eredeti VW felnire, illetve a nyári guminak külön felnije van, ami nem olyan mint az eddigi, ezért kell egy új dísztárcsa is...)
Illetve lehet olyan dísztárcsát venni, ami nem megy rá egy felnire? Tudok rosszat venni? Illetve Debrecenben hol lehet normális dísztárcsát venni?
Nekem ket autoval ezelott volt a teli gumikhoz tescos disztarcsa. Egy telet siman kibirtak, pedig egyszer-egyszer oda is vertem oket mindenfele genya katyukban.
EMBEREK!
Milliméteres felniről nem hallottatok még? Elvetemült franciák használták főleg a citromokon - pl. a 315-ös olyan 12,4"-nek felel meg, úgyhogy igen nehezen kapsz rá dísztárcsát - citrom bontókban próbálkozz!
Sima kis 14-es. Tényleg, azért láttam olyat, akinek az ilyen Tesco-tárcsa egész sokáig fent volt. Lehet valami trükkel jobban rögzíteni? Esetleg kifúrni a csavar helyét és a felnire csavarozni?
A 15"-os Suzukin szerintem nem biztos, hogy elfér, nem a gumi, hanem a futómű miatt, hiába peres a gumi. Arról nem is szólva, hogy a 15"-os kerekek 2 hét alatt kinyírják a futóművét. De Suzukin valószínű a 13", főleg ha SPORT változat. :))
(Suzuki SPORT: spoiler elöl-hátul, króm kipufogóvég, alufelni(13"), ford számmérő, stb). Csak hát a kaszni, a fék, a futómű nem igazán sport...
te szándékosan hergeled a nagyközönséget? :)
a gumi fajtáját és tipusát lécci ird ide abból valszeg kiderül mit jelentenek a számok.. de van még azon sok bötű meg szám csak hajolj le mélyebben! :)
Csá!
Én is vettem egy 4-es garnitúrát pár hónapja a Tescoban. Fél óra alatt elgurult az összes. Pedig amikor feltettem, még állt, mint Katiban a gyerek. Buktam 1600-at.:-(
Hali! Eccerűbb lenne, ha megirnád, hogy milyen kocsira kellene, az hamar eldönti, hogy a számsorból 13, vagy 15 collos a kereked. Szerintem egyébként, ha nincs elütés a számban, akkor inkább 15 coll, és a 3 az R-hez tartozik.
Ne csinálj ebből ekkora ügyet. :-) 13"-os (collos) a kereked és kész. Higgy nekünk.
A Tescoban, benzinkútnál, kínainál ugyanolyan darabokat kapsz, csak esetleg kétszer annyiba kerül egyik helyen, mint a másikon. Az legyen a szempont hogy neked tetszik-e.
Ezek általában 6 műanyag füllel kapaszkodnak a felnibe, így (ha nem vered a padkának őket) akkor nem fognak leesni.
Én a tatai utcában vettem 4 db dísztárcsát. Picit igényesebbet mint a Tesco-s. (bár néha ott is lehet találni normálisabbat)
Egész türhető választék van, darabja 500 ft körül.
Itt: http://www.sziklai.hu/argo.htm
ne nézz teljesen hülyének, de ha neked a fenti sorból egyértelmű, hogy milyen kell ( elvonatkoztatva minden egyébtől), tehát ha pontosan meg tudod mondani, hogy mi a helyzet, akkor jó neked.....
biztos nektek van igazatok, de mint mondtam korábban is, nincs benne elgépelés, ezért nem értem én se..... ha úgy lenne ahogy írod, nem kérdeztem volna meg