Demokrata a HVG után a legnagyobb példányszámú politikai-közéleti hetilap. Heti Válasz a 3. volt, amikor írtad a hozzászólásodat. Magyar Nemzet példányszáma csökkent, de még így is kb. annyi megy el belőle, mint a Népszavából és a Magyar Hírlapból együtt. Egyébként a három lap közül a HV kapott csak állami támogatást, a másik kettő csak hirdetésként (úgy viszont a többi lap is).
Élet és irodalom honlapján egyébként mi az a 90.000 olvasó? Valami házi felmérésre hivatkoznak, amiben azt kérdezték, hogy egy példányt hány ember olvas el?
.........idézet:
"Miről beszélsz???"
....
"A Magyar Nemzet és a Demokrata is meg fog élni, hidd el, egyébként Bayer a Duna-tv alelnöke, sikeres író, Lovas tanít, és szintén sikeres író"
Írta volt A Károly nevü asztaltársunk 2002.04.08-án 11.53-kor 3 sz. hozzászólásában....
Na hiszen.... hol is vannak máre ezek az álmok...
:-)))
Vajon mit is taníthatott egy Lovas a diákoknak.. nemi erőszakot pl.???!!! Vagy más egyéb disznóságot amit megélt az évei alatt???!(Lásd a rövid kis életéről szóló írást a szomszédos topicban címe: "Lovas Isvtán múltja"
:-(
:-(
Ha vege a musornak jol kezdodik a ballib demikracia.Most kell csak folytatodjon ez a musor.A hetfoi bagazs ugyis radio meg tv elnok lesz.Ott is csinalhatna valami musort Lovas.
Én mindig jókat röhögök ezen a szenny műsoron. Főleg mióta kiteszik azt a matyó kulacsot, meg a papír magyar zászlót. Rossz lehet úgy nácinak lenni, hogy egyáltalán nem ijesztőek.
Hát én izgalommal várom a következő pénteki sajtóklubot.
Biztosan arról fognak beszélni, hogy ez az eredmény csak választási csalással jöhetett létre.
Mindenesetre üzenem nekik, hogy ha a lapjukat nem sikerül megfelelő példányszámban eladni, az nem rajtam múlott, mert én baloldali beálítottságú lévén, mindig megvettem a jobboldali lapokat is.
Engem nem is a Demnokrata izgat, hanem inkább a Heti Válasz, amibe beleöltek apait anyait, és mégse fogy, mert olyan unalmas és olvashatatlan, hogy arra nincs szó. Ennyi pémzért nem tudtak volna alkalmazni valami píárost? Hiszen az egész Orbán kormány erre épült!
Lovass mellesleg zsidó származású, ha esetleg nem tudnátok:)
Izraelbe kért letelepedési engedélyt úgy 10 éve, de nem kapta meg. Talán majd most:))))))))
Hát, nagyon szomorú vagyok, hogy fenti korunk hősei nem élvezik tovább adóforintjaimat...
Tisztelt MIÉPESEK+JOBBOSOK!
Kérjük az MSZP 2006-os győzelme érdekében, támogassátok az újságírás eme kiemelkedő alakjait.
SZVSZ nem lenne jó, ha elmennének dolgozni.
A végzett értelmes munka bizonyos értelemben realitásérzéket, a valósággal való szorosabb kapcsolatot is hoz magával.
Még a végén elvesztenék istenadta tehetségüket ezek a nagyszerű emberek...
Nekem mindegy, hogy ki milyen oldali sajtot csinal. Egy szempontom van: Ne kelljen tamogatni ahhoz, hogy eletben maradjon. (Ez vonatkozna a balos allamilag tamogatott lapokra, de ilyen nincs).
Ha Bencsikek olyan ugyes ujsagirok, akkor meg kene tudniuk elni a piacon.
Ez is igaz. Egyébként nem véletlen, hogy 4-5 éve nyugodtan éli Bécsben a dzsentrik világát és valahogy a Fidesz se akart tenni ellene semmit. Egyébként én (MSZP-s) is azt mondom, hogy TISZTESSÉGES (igen, ez az én minősítésem, nem biztos, hogy mindenki 1et ért vele) jobboldali sajtóra szükség van. De azokat csak sajnálni tudom, akiknek ez a péntek esti rohadvány tetszik.
Látod, ezért nem egészen igaz a jobboldali sajtó elnyomása. Pusztán, annyi, hogy tartsák el a lapjaikat (akár az olvasók, akár támogatók) és ne az ország egészével fizetessék meg a gyomorforgató öklendezésüket. (Ez természetesen főleg a pénteki "sajtóklubra" vonatkozik.) Annak ki is a támogatója?
Majd meglátjuk, hogy mire van igény. Az ún. "jobboldali" sajtót ezentúl nem fogják a mi(adófizetők) pénzéből támogatni, ezért kénytelenek leszenk az eladott példánytsázmból ill. a piaci úton szerzett hirdetőkből megélni. Ha marad a megszokott stílus, akkor ez nem lesz könnyű.