Hajaj, meg is haladta a varakozast. Azert lett ilyen magas a reszvetel. De ha mindketto gyarapodik ez az aranyban nem latszik meg. Merthogy a 100 szazaleknak ki kell jonnie a vegen.
Ha nem hiszel nekem, nezd meg melyik part mennyi szavazatot kapott 98-ban es mennyit 2002-ben. SZerintem meg a MIEP is javitott.
Félreértettesz!
Nem cigánySÁG csak 1 db flórián.
A cigányság (ha úgy tetszik mint kissebség) nem egyenlő egy - két Lungodromos névtelennel.
Remélem nem sértettem meg senkit, ha mégis akkor bocs.
Csak érzékeltetni akartam, hogy a fidesz elhitte azt a lehetetlenséget, miszerint F. F. integrálásával megnyerhet magának 5-600 ezer szavazót. A mi kisgazdáink részéről jogos a sértődés,mivel Viktorkáék lemondtak róluk (tán köszöne képpen 98-ért).
Nem tudom láttad-e Horváth Aladárt amikor fordult a kocka. Szabályosan röhögött!!
Szvsz Aladáron (is).
Szvsz a kisgazda botrányok után a szavazók egy része úgyis átállt volna.
Egyébként abban igazad van, hogy valahogy meg kell szólítani őket, ha igaz az adatod(vsz igaz, mert a szavazatnövekedés sem a Miép-nél, sem a Fidesznél nem jelentkezett, sőt az utódpártok sem alkottak maradandót)
Gyimóthy? Az ki? Ennél kisebb senkit, és nyálas buta
bábot még nem láttam a magyar politikai életben. Ennél még kövér is egy nagyobb senki, ami több mint egy kis senki!
Viktorka!
Úgy látom tán mégsem kellett volna a hülyékre hallgatva belemenni az FKGP szétverésébe?
Most /sajnos/ egyik utolsó gyenge reménységként ki kell állni az elbizonytalanított 8-12% kisgazda elé, és mély alázattal megkérni Őket, hogy szíveskedjenek a NAAAAGY Polgtári összefogás szekerét a szmötyiből /ahova a jó barom tanácsadók munkássága folytán került/ kisegíteni.
Számomra ugyanis a mai /ill.tegnapi/ eredmények azt mutatják, hogy a 98-as 15% kisgazda tábor javarésze távol maradt az urnáktól.
Hisz ha a manipuláció igaz lenne és szavazóink ez alkalommal inkább a Miép-re szav aztak volna a Miép most kb. 10-13%-os párttá vált volna.
DÁm ez nem így történt.
Természetesen mi sem vagyunk ártatlanok a kudarcban. Táborunk egyrészét ugyanis maga T.J.-nek sikerült "leszerelni".
Lásd ajánlószelvénygyűjtés!
Jómagam kb.4000 háztartást kerestem fel.Visszatérő reakció kisgazda bemutatkozásomra: Kell az FKGPde csak TJ. nélkül, inkább nem megyek szavazni.
Hát itt tartunk.
Még valamit kedves Viktor/ék/!
Amikor T.J.-t a miniszteri székből felállítottátok nem lett volna jobb Gyimóthyból minisztert csinálni?
Ő ugyanis meg tudta volna szólítani a vidékieket, és ma stabil egy fidesz vezette kormánya maradna az országnak.
Jobb üzlet volt ehelyett Dávid Ibolykát és egy sehonnani szakadt cigányt magatok mellé emelni?
Döntsétek el!