Keresés

Részletes keresés

rOver Creative Commons License 2002.04.08 0 0 7
Hajaj, meg is haladta a varakozast. Azert lett ilyen magas a reszvetel. De ha mindketto gyarapodik ez az aranyban nem latszik meg. Merthogy a 100 szazaleknak ki kell jonnie a vegen.
Ha nem hiszel nekem, nezd meg melyik part mennyi szavazatot kapott 98-ban es mennyit 2002-ben. SZerintem meg a MIEP is javitott.
Előzmény: olsens (6)
olsens Creative Commons License 2002.04.08 0 0 6
éleményemet arra tudom alapozni, hogy egyik 'jobb-oldali' párt szavazatai száma sem gyarapodott a várt mértékben.
Vagy igen?
Előzmény: rOver (4)
olsens Creative Commons License 2002.04.08 0 0 5
Félreértettesz!
Nem cigánySÁG csak 1 db flórián.
A cigányság (ha úgy tetszik mint kissebség) nem egyenlő egy - két Lungodromos névtelennel.
Remélem nem sértettem meg senkit, ha mégis akkor bocs.
Csak érzékeltetni akartam, hogy a fidesz elhitte azt a lehetetlenséget, miszerint F. F. integrálásával megnyerhet magának 5-600 ezer szavazót. A mi kisgazdáink részéről jogos a sértődés,mivel Viktorkáék lemondtak róluk (tán köszöne képpen 98-ért).
Nem tudom láttad-e Horváth Aladárt amikor fordult a kocka. Szabályosan röhögött!!
Szvsz Aladáron (is).

Előzmény: lenolaj (1)
rOver Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
Hat 70%-os reszvetelnel eleg nagy batorsag 15% tavolmaradt szavazorol beszelni.
Előzmény: olsens (-)
vaki Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Szvsz a kisgazda botrányok után a szavazók egy része úgyis átállt volna.
Egyébként abban igazad van, hogy valahogy meg kell szólítani őket, ha igaz az adatod(vsz igaz, mert a szavazatnövekedés sem a Miép-nél, sem a Fidesznél nem jelentkezett, sőt az utódpártok sem alkottak maradandót)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
Gyimóthy? Az ki? Ennél kisebb senkit, és nyálas buta
bábot még nem láttam a magyar politikai életben. Ennél még kövér is egy nagyobb senki, ami több mint egy kis senki!
lenolaj Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
"egy sehonnani szakadt cigányt"

??? tudod mit? no comment..:-(((

verz Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
0 kár értük :)
olsens Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Viktorka!
Úgy látom tán mégsem kellett volna a hülyékre hallgatva belemenni az FKGP szétverésébe?
Most /sajnos/ egyik utolsó gyenge reménységként ki kell állni az elbizonytalanított 8-12% kisgazda elé, és mély alázattal megkérni Őket, hogy szíveskedjenek a NAAAAGY Polgtári összefogás szekerét a szmötyiből /ahova a jó barom tanácsadók munkássága folytán került/ kisegíteni.
Számomra ugyanis a mai /ill.tegnapi/ eredmények azt mutatják, hogy a 98-as 15% kisgazda tábor javarésze távol maradt az urnáktól.
Hisz ha a manipuláció igaz lenne és szavazóink ez alkalommal inkább a Miép-re szav aztak volna a Miép most kb. 10-13%-os párttá vált volna.
DÁm ez nem így történt.
Természetesen mi sem vagyunk ártatlanok a kudarcban. Táborunk egyrészét ugyanis maga T.J.-nek sikerült "leszerelni".
Lásd ajánlószelvénygyűjtés!
Jómagam kb.4000 háztartást kerestem fel.Visszatérő reakció kisgazda bemutatkozásomra: Kell az FKGPde csak TJ. nélkül, inkább nem megyek szavazni.
Hát itt tartunk.
Még valamit kedves Viktor/ék/!
Amikor T.J.-t a miniszteri székből felállítottátok nem lett volna jobb Gyimóthyból minisztert csinálni?
Ő ugyanis meg tudta volna szólítani a vidékieket, és ma stabil egy fidesz vezette kormánya maradna az országnak.
Jobb üzlet volt ehelyett Dávid Ibolykát és egy sehonnani szakadt cigányt magatok mellé emelni?
Döntsétek el!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!