Délután még tíz-tizenöt százalékra számít a polgári kormány nemzeti radikális pillérének szerepében tetszelgő MIÉP: Győri Béla joviális lelkipászor-imitátorként, a hóna alá szorított fekete könyvvel rója végtelen köreit a fedélzeten, Bognár László magabiztosan nyilatkozik boldog-boldogtalannak. Csurka István állítólag a lóversenypályán hajkurássza a szadeszosokat, de azok érthetetlen módon nem akarnak a dunaparton bulizni vele, pedig még a cipőt sem kell levenni. Nincs tömeg, csak tetőtől talpig bocskaiba öltözött rosszarcúak - külső szemlélő a Szent István rakpartról könnyen a sírásó-szakszervezet szezonnyitó partijának nézhetné a dzsemborit.
A kezdetben sem túláradó önbizalom a választási adatok feldolgozottsági szintjével egyenes arányban olvadozik - kezdetben még fej fej mellett halad az SZDSZ és a MIÉP a parlamenti küszöb alatt, de amikor a szadi áttöri a mágikus ötszázalékos plafont, a mécses eltörik: kétségbeesett magyar emberek néznek egymásra bután, vagy kapkodnak a mobiltelefonjuk után. Hegedűs és Grespik későn érkezik, nekik már csak a dráma jut: a kemény mag a Fideszt okolja a fiaskóért, Balczó homályos tekintettel lődörög. "Ezt elvesztettük" - summázza az eseményeket Csurka, majd rohamosztagosai gyűrűjében pókerarccal vörösborozik tovább.
Jaj gyerekek hát mi történt! Ma csak egy kokárdás familiát láttam de nagyon búval baszottak volta.
Éljen Magyarország, végre észheztértünk!
Miép: volt, nincs és nem is lesz!!!
"a mai MSZP-nek semmi, de semmi köze nincs a kommunizmushoz..."
erre a kapitalis sületlenségre egyszeruen mar nincs lelkierőm mit mondani.
megerdemli a nemzet a sorsat! hat akkor pusztuljunk, ha egyszer ilyen gyengek vagyunk! majd jonnek erosebb nepek, akik kepesek nemzetben gondolkodni. akik majd jobban megerdemlik ezt a csodalatos orszagot.
"Úgy,hogy a komcsik zsidó segítséggel manipulálták a szavazatokat,mert már ha csak azokat az embereket vesszük akik a Hősök Terén ott voltak és ők mind a MIÉP-re szavaztak,akkor simán be kellett volna jutniuk." - Már megint ezek a gaz zsidók, mi?
Te! Én aszondom neked, olvasd el Molnár Gusztáv cikkét a szombati Magyar Hírlapban. Az a figura, mint erdélyi magyar, megmagyarázza neked majd, hogy miért kell elhúznotok a büdös francba.
Szóval ne hivatkozzál már székelyekre, Erdélyre, azok utálnak titeket.
Amikor a nácik hatalomra kerültek, a dán király is kitette a sárgacsillagot. És 1944-ben az én színkeresztény nagymamám is.
Most pedig a magyarság 96 %-a azt mondta: soha többé Gömböst, Bárdossyt, Sztójayt, Szálasit.
Így van!!! Hála Istennek, a nemzet végre megmondta, hogy nem csak a nevetséges 4 százalékos hőbörgő hősökteri-terrorházás náciegyenruhásokból a nemzet!!!
:-)
Nincs több állig feketeruhás madárijesztő a parlamentben!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁ
Ha jól megnéznéd a választási eredményeket, és nem komcsiznál, meg zsidoznál, akkor láthatnád, hogy 243 662 ember szavazott a MIÉP-re 99,75% -os feldolgozottság esetén. Ami több, mint akik a Hösök terén ott voltak. Csa a magas részvételi arány miatt ez kevés volt szerencsére!
Egyébként azért nem jutott be, mert az a nézetetek, komcsizáés, zsidózás, azt ennyire futja töletek. Ez a XXI. században kevés!
Nem 2 hanem 3.
Parlamenti valtogazdasagrol hallottal?
Nekem jobbnak tunik a mostani valodi valasztas,
mintha a 4 evente zsigerbol buntetnenek a valasztok.
MAsreszt meg pont ezert felelos a fidesz, hogy
mindenki partokban gondolkodik. Ez az igazi
komcsi orokseg, hogy itt veri a nyalat mindenki
a partokra. Ebreszto vaszki, a stabil alkotmanyos,
demokratikus intezmenyek es az ellenorzes szamit.
Ezt a szferat erodalta 4 evig a fidesz, es en csak
tisztelegni tudok a valasztok elott, hogy nagyon
hatarozottan megalljt parancsoltak ennek.
Én nézem azt a műsort, de nem tudom mire gondolsz. Ott még sosem beszéltek fehér szukakutyák fehér kankutyákkal által való meghágattatásának kívánatosságáról... :>
na ja, dír Bankár,
arról már ne is essék szó, hogy az indexes szittyakommandó az elmúlt két-három hétben szakmányban verte a klaviatúráját, hogy ki pakoljon és miért, továbbá, hogy kit fog kiszavazni a Parlamentből a magyar nép, mint olyan
hát most szép nagyot szívtak a mélyszittyák, ez spec. nem jött be nekik - talán okulásokra szolgál majd a dolog, hogy vannak bizonyos dolgok, amikre az emberek túlnyomó többsége (még a jobbosok sem) nem vevő
Nocsak... Azt hiszem, most lesz négy éved felülbírálni eme elképzelésed. Pityu bácsin már látszott, hogy elkezdett komolyan gondolkodni, hogy mi is lesz most. Ez mindenképpen pozitív... Hátha kifundál valami okosat.