A 2/3-ad nem lenne rossz, de ne éljed bele magad.
Nem kell túlértékelni ezt a médiaeseményt. :(
Ezzel együtt én nagyon jól szórakoztam, remélem te is. :)
A "bejáratott demokráciákhoz" képest még mindig nagyon sok
"bizonytalan" (azzal 1ütt, hogy esetleg 1részük megnézte a vitát)
nem ez alapján fog dönteni, itt csak néhány % szavazatról van szó.
Azt viszont (természetesen :) ) Viki nyerte el.
Papírforma vita volt.
Viki (okosan) vigyázott, hogy ne hozza kínos helyzetbe
vitapartnerét. Amikor ez mégis bekövetkezett (többször), akkor ő maga
próbált oldani.
A Fidesz-MDF kb. 7-9%-ot fog ráverni az MSZP-re, ami már az első
forduló alapján is elég lesz a kormányalakításra (feltéve, hogy
a szadisták eltűnnek a balfenéken), viszont a 2. forduló
még sokkal nyitottabb. De ha, ne adj isten, a szadisták (SZDSZ) is
bekerülnének, akkor még mindig túl szoros a meccs.
Volt egy kis farkas és a bárányka jellege a dolognak, de szerintem OVI nagyon szelid volt. Vagy indiszponált, vagy beteg, vagy igy akarta, ez a legvaloszinübb. Én nem bánom, nem ennek kell eldöntenie a választást. Meggymag elégedett lehet. A lehetö legjobban helytállt. Söt azt is bemutatta, hogy milyen lenne az ellenzék, ha kulturált lenne. Vesd össze a TV2 vitával.
No jó éjt fiatalok!
Én lefekszem a leendő feleségem mellé. És álmodok majd egy szép házról, meg a szép jövőmről. A vita(?) után kicsit nyugodtabban teszem ezt.
Kedves uccu.
Neked hogy tetszenek a Fidesz kormány eredményei?
Csak mert Medgyessynek tetszik.
Az hogyan tetszett, hogy elnézést kért azért, mert nem tud olyan jól beszélgetni, mint OV?
Ez az EU csatlakozási tárgyalásokon hogyan jött volna eddig? Bocsi EU, de tudják, tök tehetségtelen balfasz vagyok, de azért vegyenek fel, jó?
Na, ne!
Sziasztok! A Medgyessy említette, hogy tartott előadásokat a közgázon.
Nem tudom, szerintem arra is alkalmatlan.
Teljesen érezhető volt, hogy az előre betanult monológokat próbálja beilleszteni (KISSEBB-nagyobb sikerrel oda) ahová éppen úgy gondolta, hogy talán elmegy.
Majdnem azt írtam, hogy nézd meg az impresszumot, de még jó, hogy megnéztem előtte.
Egy pár hete még fent voltak az igazgatóság tagjai. Most eltüntek. De, ha kíváncsi vagy rá Braun Róbertre gondolok. Aztán nézz utána, hogy pletyka-e. Ha igen, akkor ő hazudta.
Ugye nem tűnt fel, hogy az indexen, csak szdsz-es és mszp-s bannerek mennek hetek óta?
Ez most valami pletyka, vagy esetleg igaz? Mert ha az utóbbi, akkor az megmagyarázza, hogy miért tünnek el a cionizmussal foglalkozó (foglalkozni próbáló) topicok 30 másodpercen belül.
Az ATV már magyarázza. Kováccsal, aki most mondja, hogy hite, meggyőződése és lelkiismerete van. Sietnek a fiúk.
src="http://index.hu/cikkepek/0204/belfold/ovmp3.jpg" width="220" height="165">src="http://index.hu/cikkepek/0204/belfold/ovmp4.jpg" width="220" height="165">
Ahhoz képest, hogy az index elnökségének tagja (korábban második ember a cégben, amíg rá nem jöttek, hogy alkalmatlan) a magyar cionista szövetség (mozgalom?)elnöke, egész jó kis összefoglaló. :(
Az ATV már magyarázza. Kováccsal, aki most mondja, hogy hite, meggyőződése és lelkiismerete van. Sietnek a fiúk.
src="http://index.hu/cikkepek/0204/belfold/ovmp3.jpg" width="220" height="165">src="http://index.hu/cikkepek/0204/belfold/ovmp4.jpg" width="220" height="165">
Elárulok neked egy titkot. Egyetértek veled.
Nem tetszik nekem ami itt folyik. De úgy gondolom, hogy a cél érdekében ezt is föl kell vállalni. Nem hiszem el, hogy attól lesz nekem jobb, hogy OV jobban szerepel a tévében, mint MP.
De ez alapján választanak azok, akik még bizonytalanok. És ez engem megnyugtat, mert úgy gondolom, hogy jó irányba megyünk. Alapvetően.
Jöhet bárki heppienddel, igaza van. Tényleg.
Az én fizetésem az elmúlt 2 évben 3-szorosára emelkedett. A kedvesem legjobb barátnője nővér egy budapesti kórházban és a Fideszre szavaz. Elfogult vagyok, biztos, de örülök, hogy végre van miért.
Ezt a vitát a sajtó legalább döntetlenre kihozza! Még jó, hogy már nincs túl sok idejük, mert holnap már azt az agyagba döngölt Orbánt kellene sajnálnunk.
Orbán többször is (!) próbálta Medgyessy kínos helyzetbe kerülését
megakadályozni (szvsz sikerült is neki).
Ezt nagyon helyesen tette, hiszen el kellett kerülnie a "sajnálat"-effektus
létrejöttét.
Amiket írtal azok szerintem kampányfogások, amiből a másik oldalon is van legalább annyi (durvábbak is), viszont az, h lenézően viselkedik a másikkal az talán nem az..
Orbán az elején egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a pite ilyen balfék.Nem akarta egyszerűen elhinni.Én sem akartam előszőr elhinni.Iszonyú volt a pite.Remgett a keze, a lába, dadogott, összeszorította az ajkait..
Nem tudott néha kikevredni a mondataiból.Mint írtam mára végén ilyesmit mondott
Elmondanám, mit szeretnék mondani...
:)))
Beégett a lengyelekkel, az agrárkerekasztallal, a nemzetivel, a kórházakkal, a családi támogatásokkal.
Mindig azt hajtogatta, az az én problémám, azt tapasztaltam...
Előre betanult mondatokat ismételgetett.De szegénynek nem mindig jött elő, hogy mit is tanult meg:))))
A szoci taps mindig jókor jött neki, mindig akkor, amikor már majdnem alsírta magát:))))
Akkor tudtam volna gátlástalanul vidulni, ha a "vita" közben Medgyessy kínos feszengése helyett láthattam volna a szoclib keresztapák ábrázatát.
Meg persze a Werberét.
A Medgyessy mögött álló stábnak gratulálok. Tényleg nagyon jó munkát végeztek. Főleg a második sorban ülő, látványosan Mszp-nek tapsoló cigányokra gondolok. Ez profizmusra vall.
Talán a miniszterelnökjelölt kiválasztásánál kellett volna kölültekintőbbnek lenni.
szadesz:
- a művelt megyék szavaztak ránk
- ha nem keszünk többségben a kormányban, vége a demokráciának
- azért léptünk koalícióra az MSZP-vel, mert még mindig, jobb, ha vigyázunk rájuk
MSZP:
- csak mi vezethetjük Európába az országot
- ha nem kerülünk kormányra az a demokrácia végét jelenti
- mi felelünk meg a művelt Európa igényeinek.
Medgyessyvel előre megtaníttattak poénokat és panelokat. Általában rossz helyen használta őket.
Néha sajnáltam én is, de azért azt tudtam, hogy kiket képvisel. Milyen gátlástalan és erkölcstelen társaság próbálja strómannak használni.
Szerintem is, Orban nagyon visszafogta magat, Medgyessy rengeteg magas labdát adott föl, amik lecsapásával az egész idő elmhetett volna, de Orban nem ugrált, csak a kezdő fut minden minden labda után.
Ez a vita volt a kampány egyetlen kulturált megmozdulása, és Megyó derekasan tartotta az arcát egy igen megalázó vesszőfutáshoz.
Csak sajna azt igazolta, amivel nyitottam egy topicot, hogy a jelenlegi MSZP alkalmatlan kormányzásra.