Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1216
még az observer.hu-n sincs :(
pedig credites vagyok, mindent látok ott...

Wic

Előzmény: Törölt nick (1215)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1215
Még mindig keresem én is, de semmi.
Nincs közöttünk egy lelkes, ráérő titkárnő/titkárfiú, aki a hanganyag alapján -egy sörrel ellentételezve- beírná ide?

Megköszönném.

Előzmény: Wic (1214)
Wic Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1214
Szintén zenész:

hihetetlen.
Sehol nem találom a neten az Orbán-Medgyessy vita teljes szövegét.
Tudja valaki, honnét lehet letölteni?
TXT-ben, nem hanganyagként...

Wic

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 1213
Kedves eeervin!

Nem akar ez nekem összejönni.
Nem elég, hogy nincs fenn írásban az anyag, de ráadásul egy olyan oldal nézegetésével kellett az idŒmet pazarolnom, hogy azt kifejezni szavakkal nem lehet.

Mindenesetre köszönöm a tippet.

Engem a vita ÍRÁSBELI dokumentuma érdekelne.

De tényleg köszönöm.

K.

Előzmény: Törölt nick (1212)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.26 0 0 1211
Pontosabban nem koszonom, merthogy ez valami trefa akart lenni, amibe alaposan belefutottam.
Es meg csak nem is jutottam elobbre.

De poennak jo volt.

Előzmény: Törölt nick (1209)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.26 0 0 1210
thx
Előzmény: Törölt nick (1209)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.24 0 0 1208
HELP! SEGITSEG!

Hol tudom megszerezni a 2002. aprilisi Medgyessy-Orban vita szoveget?
Az MNO-n csak hangban van fenn, az sajnos nem jo.
Irasban kellene.

Segitsegeteket koszonom szepen.

K.

Előzmény: Törölt nick (1207)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.24 0 0 1207
Kedves Mindenki!

Szeretnem megszerezni a Medgyessy-Orban vita leirt anyagat.Ha valahol a NETen megtalalhato, nagyon megkoszonnem az informaciot.

K.

Tiborcsik Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1205
Egyébként egyetértek veled, mert volt már részem undorító letiltatásban.
Előzmény: Törölt nick (1203)
Tiborcsik Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1204
Láccik, hogy nem jársz a "Moderálás" c., az MM-et a macerátorok által szabadon értelmező topikba, ahol szásszor megmonták, hogy letiltott nickkel azonosulni, szintén letiltással jár, mivel hogy az nickhami.
Előzmény: Törölt nick (1203)
Tiborcsik Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1202
Öö, most akkor ez itten nickhamisítás?
Előzmény: Törölt nick (1201)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1200
OFF:
"Gondolom, robbantgatott, - ezt meg csak mostanában toleráljuk..."

Ávóspupu, mint mindig, iszonytatóan "szellemesen" tud gúnyolódni mások tragédiáján, esetünkben egy valódi, bátor ellenálló bányász 1967-es kivégzésén. Érezni, hogy milyen fontos neki, hogy MINDENBEN megvédje hóhér rendszerét, amely - képzeljétek el - olyan jó volt, hogy Opel Kadethoz juttatta az ő jó édes rokonát.
Milyen emberek ezek?

Előzmény: PuPu (1197)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1199
"Ezt a topikot még a régi nickemmel nyítottam meg.
De szép idők voltak..."
Igy múlik el a világ dicsösége......
Bocs:-)
Előzmény: Törölt nick (1198)
PuPu Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1197
Gondolom, robbantgatott, - ezt meg csak mostanában toleráljuk...
Nem azt írtam, hogy nem volt halálbüntetés, hanem azt, hogy politikai okokból nem akasztgattak. Ilyen alapon a ferihegyi rendőr gyilkosát is politikai bűncselekménynek lehetne felvezetni.
:O)))
Előzmény: Törölt nick (1188)
barka Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1196
" ...nem akartam hinni a szememnek, mikor sokan MP-t lattak folenyben OV -al szemben."

Igen, ezt nevezik önámításnak... :-))

Előzmény: NeoXon (1195)
NeoXon Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1195
barka: ugyanez a velemenyem a kerdesrol. Szinte az egesz topikot vegigolvastam, de nem akartam hinni a szememnek, mikor sokan MP-t lattak folenyben OV -al szemben. Valoban profi modon megprobalt higgadt maradni OV, bar helyenkent - MP meglehetosen kozhelyes hozzaszolasai utan - el-elmosolyodott, amit meg is tudok erteni: otthon a TV elott ulve alig telt el ugy egy perc, hogy nem nevettem v. ereztem eppen szanalmat MP irant. Egyszeruen olyan volt, mintha a heti-hetest neznem v. valamilyen mas politikai temaju kabaret.
Aki ezutan is MSZP-re szavazott (es nem csereli le valamilyen uton modon az elnokjeloltjet a part), akkor nagy gondokkal fog kuzkodni ez az orszag... Csak kepzeljetek el mi lesz, ha ez a kulfoldi partnereivel ilyen nevetseges modon all le vitazni. Azert nem art eloszor a vita temajaban felkeszulni (mind pontos adatokkal, mind az osszefuggo, ertheto, tartalmas beszed miatt), mert amit penteken hallhattunk, jo lenne ha tobbe nem ismetlodhetne meg. Ez a vita is egyebirant Meggypite tulzott buszkesegenek kovetkezmenye, hiszen megtehette volna, hogy nem elegyedik szoba orszagunk miniszterelnokevel, es azt hiszem mindnyajan jobban jartunk volna, de foleg ő. :)
Előzmény: barka (1194)
barka Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1194
Megnéztem a vitát, és az a véleményem, hogy Orbán toronymagasan jobb volt Medgyessynél. MP. Szinte rá se tudott mozdulni OV. érthető és világos érveire. Képtelen volt felfogni pl. a kormány elképzelését a segélyekkel és az adókedvezményekkel kapcsolatban. Nem "értette", hogy a kormány ezt mért csinálja, jóllehet OV. ezt mégegyszer világosan és érthetően elmagyarázta. Rá se tudott mozdulni OV. érveléseire, ellenérvek helyett a populizmustól és tömény demagógiától sem mentes "érzései" és "fájdalmai" támadtak. Fájtak a parasztok, a munkások, az ápolónők és úgy általában minden és mindenki. Szinte már kínos volt, amikor elkezdte: "Nekem az fáj...", meg - érvek híján -: "Mégis az az érzésem..." stb., kezdetű mondatait...
Kissé szánalmas volt, és hogy őszinte legyek sajnáltam is egy kicsit, holott nem érdemli meg (van egy-két elvarratlan ügye, lopott is eleget, szóval olyan átlag MSZP-s), így eléggé álszenteskedőnek tűntek a "fájdalmai" és az "érzései" is. Száz szónak is egy a vége, eléggé szánalmas vitapartner és hogy nem égett le teljesen, az csak OV. lovagiasságán és úriemberségén múlott. Miután kiderült, hogy nem egy súlycsoportba tartoznak, OV. azt csinálhatott volna vele, amit akar...

Amúgy nem tűnik MP. ellenszenvesnek, de mégsem repesnék az örömtől, ha ő lenne Magyarország következő miniszterelnöke...

rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1193
Azt hallottam !!!!!!!!!!!! lenyulta az atomerömüvet tokkal-vonoval. Azér!!!
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1192
Meg vagyok gyözve. Végre megvilágosodtam. Hogy én erre nem gondoltam! ........... Tényleg! A ..........re fogok szavazni. Nem félsz, hogy megszeged a kampánycsendet? :-)))))
Előzmény: ovidiu (1191)
ovidiu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1191
Szavazzatok a ........-re!
Előzmény: rinpoce (1190)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1190
Puff neki PuPu a padlon(pvc) van. Mindig csodálom, aki ilyen konkrétumokat tud elöásni.
Előzmény: Törölt nick (1188)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1187
Nézettségi adatok nincsenek már a vitáról? Nem hiszem, hogy az is a kampánycsend alá esne.
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1186
Még egy orosz... Hol a Pszichiáter? Pszichiátert akarok! Vagy legalább egy Pszicho-Patát....
Előzmény: Törölt nick (1183)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1185
Rád jön a kékhalál mingyá!
Előzmény: GEORGIOS (1184)
GEORGIOS Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1184
Sajnos a Munkáspárt is bejut!
Ezt kihagytad!
Čn kihagynám öket és a MIČP-et is, de sajnos nem tudom!!!
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1182
Én ide nem irok. Ez a topik szellemtopik, ugy van, hogy nincs.
inverz Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1179
Hali, az én elemzésem:

M.P. egy csomó ziccert nem ütött le, de így is sokkal jobban szerepelt, mint azt sokan várták. O.V. mintha másra készült volna... feszült volt de vérprofi.

Az egész pont arra volt jó, hogy semmire... nem hinném, hogy bárki aki eddig biztos pártválasztó volt ettől váltana, de azt sem, hogy ez a vita a bizonytalanokat döntésre ösztönözte.

Egy polgár Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1178
Sziasztok!

Mielőtt bármibe belemennék és ez talán még a kampánycsended sem érinti érzékenyen.
A csütörtöki vita után átkapcsoltam az RTL-re és éppen az "Elnök emberei" című amerikai sorozat ment. Ami nekem egyébként is tetszik, de a mostani rész is érdekes.
Nagyjából (és röviden) arról szólt, hogy a főfő tisztifőorvos valahol arról nyilatkozott, hogy a fű nem rosszabb az alkoholnál. Sőt.
Ezt a törvényalkotók, köztük az elnök nagyon nehezményezte, így azt várták el tőle, hogy ezután beadja a lemondását.
A főorvos meg azt mondta, hogy nem mondott semmi durvát, úgyhogy nem mond le. Őt az elnök nevezte ki, bocsássa is el, ha úgy látja jónak.
Többen próbálták meggyőzni, az elnök jobbkezének sikerült is, végül elment az elnökhöz, hogy beadja a lemondását.
Beszélgettek, aminek az lett a vége, hogy az elnök rájött, pont ilyen emberekre van szüksége, aki teljesíti az utasításait, még akkor is, ha azok informálisan jutnak el az illetőhöz.
Hát ennyit a nagy demokráciáról.

MaZsola Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1177
Bocs, de olvasd el a a kódex lényegét. Lényegében csak a nyitóoldal tabu, ott tudsz kampánycsendet sértő cuccot direkt hagyni. Nyilván nem törlik le az egész WEBtárat. Ahogy a plakátot sem kell lefedni és a tegnapi újságot sem kell kidobni. Jó reggelt! Nézd meg a vezető kormánypárt honlapját, milyen gyalázatos anyagokat mutogat még mindig a honlapján, aztán menj át az ellenfélhez. Nos, ez a különbség!

És végül hadd álljon itt a egy e-mail pontos változtatás nélküli tartalma, hogy lássék milyen stílusban gondolkodik a dologról és magát mentve az ellenfeleit mocskolja a Fidesz:

A www.fidesz.hu internetes oldal semmivel nem sértette meg a kampánycsendet, vagy ha ön szerint megsértette, akkor a többi párt internetes oldala is megsértette. Az ön által kifogásolt dolgok (Most 0 óra múlt el néhány perccel és az említett helyen jól láthatóak a választás előtti értékelések, maga a párt programja, a kormányról szóló elmarasztaló hangvételű publicisztika és a párt tevékenységéről szóló vélemények kutatási
eredményei.) ezekre az oldalakra is illenek, sőt egyik oldalon egy olyan választási hirdetés is megjelenik amelyik tegnap még nem így nézett ki (a
szegfűk között más szám szerepelt). Kérem nézze meg alaposabban a többi párt honlapját is. Ön szerint ilyen elfogult egy semleges pártállású ember?

Tisztelettel: Fidesz sajtóosztály

Előzmény: Kulik (1093)
asszír Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1176
Jól látom,hogy nem öltönyben dolgozol? Tevékhez szoktál,mardj is közöttök,ott jobban elboldogulsz,mint itt velem. A korod pedig kizárólag állapot,remélem még menthető,ha nem állatorvossal konzultálsz. Az akasztottak pedig nem tudnak bizonyítani,de a könyvtárban találsz hozzá segítséget./segítenek a könyvtárosok,ha kéred/ Na jó etetést,bocs olvasást.
Előzmény: PuPu (1175)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!