Dávid Ibolya szerintem remekül beszélt, és az aki igazán közbepofázott, az a Kuncze volt, tudja nagyon jól hogy a tandíj ma tényleg 16000 lenne és csak nyomta csak nyomta a rizsát.....
DI egy alpári tehén, akibe egy cseppnyi kultúra sem szorult. Folyamatosan közbevágott, óvodás szinten ismételgette ugyanazt a közbevágó fél mondatát, ami semmit sem jelentett, csak az volt a célja, hogy a többi ne beszélhessen. Undorító volt.
Akkor sem volt képes moderálni saját magát, amikor ő kérdezhetett. Egy árva mondatot nem hagyott közbeszólás nélkül kimondani másnak. Úgy ítélte meg, hogy itt csak ő beszélhet, illetve csak az és addig, ameddig ő ezt megengedni méltóztatik.
Döbbenet, hogy milyen primitív perszóna ez a nő!
Csalódtam Dávid Ibolyában és a Csurkában is. Utóbbiban kellemesen. Ha nem lenne olyan agyatlan, még értelmes is lehetne. :-)
Persze könnyű neki a modorost játszani, helyette is habzik az Iboly. Akkor most Iboly a rossz rendőr, Pista a jó rendőr? :-)
Ebbol a showbol kupaek jottek ki a legjobban. A szoke no a mellbedobason kivul iq bedobassal vesztette egy par szavazot. Hat ja, szeretem amikor valakibol elobujik az allat es lehull rola a pr maz.
Persze, hogy nem élő. Többször volt elszólás. Pl. a tegnap esti vita kapcsán. A végén meg benyögte az a majom, hogy most kampánycsend és vasárnap találkozunk...
De a csiga2-ön az összes ilyen felvételről ment. Fel sem tételezem, hogy megvágták...
Ennyit erről. Nem nézed, de tudod, hogy a szoclib oldal mocskolódik, hőzöng... Mindannyian igy itéltek? Mert akkor nem csoda, hogy ennyi hive van a fiuknak. Biztos mindig csak halljátok mástól, milyen nagyszerűek!