Keresés

Részletes keresés

minimal Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1055
Pokorni győzött szerintem is, bár nem lehetett könnyű neki egy hazudózó Kováccsal szemben.

Kovács hazudik, mikor Kövért idézi, Kovács blöfföl a Diákhitellel kapcsolatban, Kovács egy Népbezártság cikk alapján rágalmaz.

Semmi más, csak folytatja a jól bevált diktatórikus, félrevezető gyakorlatot.

De diktatórikus múlttal rendelkező párt másképp nem is érvényesülhetne, hiszen nekik kellett volna távozni a közéletből leváltásuk, a rendszerváltás után, de gyorsan feledtették sötét múltjukat.

A vagyonátmentést/gazdasági hatalomátmentést a rendszerváltáskor, majd 4 éves, remélhetőleg utolsó visszajövetelük közben tették meg.

Tény, hogy a 6000 millárdosra becsült nemzeti vagyon (köztük az energiaszekktor egy rész) ELTŰNT 94 és 98 között!!!!!

A Párt által bitosított kölcsönökből pár millióért nagyvállalatokat vettek meg az elvtársak (pl: Videoton, Fabulon, stb..).

Az akkoriban melletünk lakó Fabriczky András, az MSZMP kincstárnoka, hirtelen Zsiguliját Peugeot-ra cserélte. Két, egyenként kétszer akkora villát, mint a Torgyáné, pár száz méterre az emlegetett Torgyán-laktól környezetvédelmi területre építette.

Manapság a Paksi atomerőmű továbbfejlesztése ellen lobbizak, hogy később Mo. komoly energiaimportra kényszerüljön.

Ezek adják elő a demokráciát? Medgyessy, aki 66-ban a Pénzügyminésztériumba kerülvén (állítása szerint az ottani agytröszt része volt) elöbb a DIP programon (átmenet a szocializmusból a kommunizmusba) dolgozott, majd a felelőtlen gazdálkodás + a Szovjet olajügyek veszteségei (melyeket nekünk is nyögni kellett) miatt adósságcsapdába kergette?

Csak a margóra jegyzem meg, hogy EZ a jéghegy csúcsa. Miért nem kérdezte meg senki tőlük, hogy a Csernobili baléaesetről miért nem értesített bennünket az MSZMP központi bizottsága (Horn, Medgyessy, Kovács, stb..)?

Ezekre a hiteltelen, gerinctelen emberekre lehet szavazni, de mindenki jól gondolja át, amit leírtam, mert ez nem blöff, nem rágalmazás hanem a színtiszta igazság.

vomit Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1054
biztos jo neked ftp-hez jelszot feltenni?
Előzmény: fany (1053)
fany Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1053
Ime egy link:
Orbán - Horn
ftp://valasztas98:valasztas2002@195.70.36.52/

Ha nem jönne be akkor egy kis trükk!
Az explorerben: Eszközök->Internet beállítások->Speciális->Passziv mód használata FTP

ki kell pipálni és voala!
Felraktam egy info.txt-t olvassátok el.

Üdv

Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1052
Tévedsz. Nem Fideszes, hanem jobboldali.
Előzmény: ndee (1050)
vaki Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1051
Első részt nem tudom, félve bevallom nem ismerem a Fidesz 98-as programját.
2. Ha valóban 600km ÚJ autópályát akarsz építeni,akkor szerintem mindez elengedhetetlen. Nem valószínű hogy meg lenne tervezve végi az M3, M5, M6,M7, mert ez úgy kb. annyira jönne ki.
Előzmény: ndee (1047)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1050
Te tudod, hogy melyik hozzászólásomra válaszoltál?

Ebben én visszakérdeztem, nem állítottam semmit!

Egyébbként tuti FIDESZES direktviás, demagóg a stílusod, gratula.

Előzmény: Conscience (1045)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1049
ndee!

Neten elég érdekes szerintem is szavazást lebonyolítani.

De valójában majd jobban látunk 04.22-én.

Előzmény: ndee (1044)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1048
Sem locsólkodós a természeteem, sem -mint 2 tojás hordozója /nade hun a fregyver?/- olvass vissza, majd rágyüssz!

Eszembe sincs, ha nem haragszol.
Habermast olvasni se könnyű, de őt legalább másodszorra megértem... :))

Előzmény: wizes (1042)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1047
1. 1998 FIDESZ program
2. Igazad van, ha úgy fogsz hozzá, hogy ami eddig volt STOP (lásd Nemzeti Színház), kezdjük előről, mert igy:
a. nincs rajta lóvénk
b. amit más csinált az csak rossz lehet, mi majd megmutatjuk!
Előzmény: vaki (1043)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1046
Láccik!
Nem szereted az észt!
Hijába na!
Ami nincs azt irígyelik!
wizes.
Előzmény: Freelander (1008)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1045
Neked ezek a rendkívül bölcs hozzászólásaid már előre meg vannak írva ? Ti. folyamatosan csak a tévedéseidet, alulinformáltságod ékes bizonyítékait ismételgeted. Nem gondolkodtál még azon, hogy legalább utánanézz dolgoknak, amelyekről véleményt formálsz ?
Előzmény: ndee (1040)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1044
Valóban az Indexes szavazás is ezt bizonyítja!

(vagy mégse ?:?//)

Előzmény: szasza_hungary (1041)
vaki Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1043
Idézhetné egyszer valaki, hogy az ellenzék honnan veszi állandóan ezt a 4év=600km autópálya dolgot.(tegnap Pokorni egy 1999-es infrastruktúra fejlesztési tervet emlegetett, ami 10 évre szól - Kovács nem cáfolta)
Gondoljatok bele, szerintem alapból lehetetlen lenne 4 év alatt, mire megtervezik, eldöntik h. ki építse, régészetileg feltárják, aztán meg valamikor elkezdik építeni....
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1042
Sem locsólkodós a természeteem, sem -mint 2 tojás hordozója /nade hun a fregyver?/- olvass vissza, majd rágyüssz!
wizes.
Előzmény: Conscience (1035)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1041
Nem sikerült az eddigi összes hozzászólást végig olvasnom, úgyhogy bocs, ha ismétlek vkit.

Nekem nagyon tetszett a tegnapi vita. És most is csak azt láttam, hogy Pokorni Zoli egy kiegyensúlyozott, higgadt ember, baromi jó stilusban adta elő a mondókáját és valóban ilyen ember kell egy kormányzó párt élére.
Bár meg kell említani, hogy Kovács Laci is jól képviselte az MSZP-s nézeteket.

De Pokorni szerintem egyértelműen jobb volt tegnap este.

ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1040
Te hol éltél az elmúlt 4 évben?
600 km autópálya = 0 km
adócsökkentés = + 11%
7%-os GDP növekedés = 3,5
Előzmény: fany (1037)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1039
Kedves Freelander,

azt írod, hogy "Az SZDSZ-t úgy egy az egybe rühellem. Tény, de sok a Zsidó köztük...Mivel a vallásuk gyűlöletkeltő elemeket tartalmaz (szemet szemért, fogat fogért...TÓRA), nem iagzán európai a szellemiségük. Nézz csak Izraelre.... "

Nekem egyszer megmagyarázták, hogy a "szemet szemért, fogat fogért", egy szelídségre és mértéktartásra intő parancsolat, és úgy értendő, hogy nem szabad túlzottan válaszolni az erőszakra, azaz szemet csak szemért, fogat csak fogért szabad kiverni.

Viszont a jelenlegi izraeli zsidóság úgy tűnik nem tartja magát ehhez a mértéktaró bibliai formulához. Általában legalább tízszer annyi palesztint próbálnak meggyilkolni, mint amennyi az ő veszteségük volt.

Előzmény: Freelander (1008)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1038
Brilliáns vagy nem, de igen, ha gondolkodsz rájössz Te is miért ez a válasz.
Előzmény: Conscience (1036)
fany Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1037
MINDENNNNNNN!!!!!!
Ha láttad a tegnapi Kovács vigyort, akkor kiderülhetett számodra is.
Előzmény: ndee (1031)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1036
A FIDESZ megsértődött azon, hogy az MSZP filmet csinált Kövér akasztósdiából, de megsértődött azon, hogy a Kuncze azt monda "húzzanak el".

Hát ezért

Szóval ez volt brilliáns válaszod arra a kérdésemre, melyben azt firtattam, hol, mivel, hogyan tette a Fidesz mocskossá a közéletet ?

Előzmény: ndee (1030)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1035
Engem nem locsoltak meg, mert nem vagyok nő.
Furcsállom, hogy ez neked eszedbe jut, de nyilván azért, mert hím létedre ez az aktus neked természetes.
Előzmény: wizes (1032)
vaki Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1034
Igaz, nem én vagyok a címzett, de mélységesen elszomorít az Szdsz negatív kampánya.
Szobatársam Szdsz-es, azaz tudom mit beszélek, tele van a szoba szórólappal(pl:Haverok, Buli, Junta;Narancsbőr; Te is bevetted? stb.) az egészben(kb.10-12 db) mindössze 2 van, ami konstruktív és nem azt hangsúlyozza, hogy válts kormányt de izibe', mert most k*** sz*r(a tények kedvéért az egyik az SZJA csökkentés, a másik az egészségügy rendbetétele).

Érdekes, a Fidesznek nem volt és nincs is szüksége efféle listára, pedig biztosan lehetne.

Íme egy pár tétel:

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány a Világbanki hitelek felvételével jóval magasabbra akarta növelni a tandíjat?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány szintén a közbeszerzési eljárás mellőzésével építette autópályáit?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány a Bokros csomaggal jelentős összegű szociális juttatásokat vont el?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány jóvoltából nem ért még el az M5-ös az országhatárig és szintén az ő áldásos tevékenységük miatt kell horribilis összegeket fizetni a sztrádán utazóknak?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány nem engedte parlamenti vizsgálóbizottság felállítását az ún. székház ügyben?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány idején mindennaposak voltak a maffiaháborúk?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány az Orzságimázs Központ bevallott költségvetésénél 25%-kal többet fordított hasonló célokra?

Tudta-e Ön, hogy az Mszp-Szdsz kormány "elfelejtette" 1996-ban megszavazni az előkészítő bizottságok által egyöntetűen megfelelőnek talált új Alkotmányt?

Remélem ennyi talán elég, bár a listám kétségtelenül nem olyan hosszú, mint az Szdsz-é, de mentségemre szolgáljon, hogy csak 15 percem volt rá.

Végül egy-két válasz:
A GDP-hez kapcsolódó kérdések elfogadhatatlanok, hiszen eddig az minden évben folyamatosan nőtt, vagyis ugyanakkora részaránnyal évről évre több pénzhez jutsz.

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a gazdaság még egészében SEM érte el az 1989-es állapotokat, szóval a mezőgazdaság pláne nem.

Az egészségügy állami irányításának csökkenése tudtommal a kórházprivatizációs tv. révén valósulna meg, az pedig legjobb tudomásom szerint nem került megszavazásra(vajon miért is?)

A házassági kötelék szerintem természetes velejárója az ilyen támogatásoknak, különben mi akadályozna meg 2 embert abban hogy élettársaknak nyilvánítják magukat, felveszik a pénzt, aztán elosztják(az ilyen típusú érdekházasság szerintem még nem divat Magyarországon)

Üdvözlettel:Vaki

Előzmény: Törölt nick (985)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1033
Ha egy családban az apát Győzőnek a lányét Viktóriának, a fiát Viktornak hívják ott már gond van.

Ha egy pártban az épen épülő autó pályát eredménynek, a felújítást építésnek a 4 év első felét semminek tekintik ott gond van.

Ha egy kormányban a demokráciát nullának, az embereket hülyének, a miniszter elnököt Jóistennek képzelik ott despotizmus van

Ha egy országban ahol erre 4 év után is igent mondanak ott a despoták tényleg győzők az emberek tényleg hülyék

Stílusodban folytatva :

Ha egy országban olyanok, akik még csak helyesen írni sem tudnak, szabadon véleményt alkothatnak bárkiről, bármiről - ott többek közt éppen a vélemények szabadságán alapuló nyílt társadalom van. S ennek keretei között a Te tévedéseid sem fogják tudni véleményalkotásában a társadalmat befolyásolni. Vagyis még vársz 16 napot, s velem együtt megtapasztalhatod, mit akar a többség.

Előzmény: ndee (1029)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1032
Húzsvétkor meglocsoltaK?
w.
Előzmény: Conscience (1027)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1031
Dear Fany

Azt miért nem említed, hogy mi valósult meg az ott elhangzottakból?

Előzmény: fany (1024)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1030
A FIDESZ megsértődött azon, hogy az MSZP filmet csinált Kövér akasztósdiából, de megsértődött azon, hogy a Kuncze azt monda "húzzanak el".

Hát ezért

Előzmény: Conscience (1028)
ndee Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1029
Ha egy családban az apát Győzőnek a lányét Viktóriának, a fiát Viktornak hívják ott már gond van.

Ha egy pártban az épen épülő autó pályát eredménynek, a felújítást építésnek a 4 év első felét semminek tekintik ott gond van.

Ha egy kormányban a demokráciát nullának, az embereket hülyének, a miniszter elnököt Jóistennek képzelik ott despotizmus van

Ha egy országban ahol erre 4 év után is igent mondanak ott a despoták tényleg győzők az emberek tényleg hülyék

Előzmény: Conscience (1012)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1028
Mocskos a közélet? Eléggé. Erre nem mentség, hogy van más hely is, ahol az. Törekedni kell a minél nagyobb tisztaságra, nem pedig még mocskosabbá tenni, mint ahogy a Fidesz tette.

Szóval a Fidesz tette azzá. És én még azt hittem, hogy...
De bocsánatot kérek, hol, hogyan és mivel tette mocskossá ?

Előzmény: Törölt nick (1026)
Conscience Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1027
Nagytekintélyű, nagyrabecsült PuPukám !

Csalódást fogok okozni, mert egyfelől :
- szoktam tojást tojni, másfelől :
- éppen ezért nem szeretem a rántottát.

Segíts nekem, együgyű röpködőnek, kik is az a harmadik vonal ?

Előzmény: PuPu (1021)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1026
Persze, voltak sikerek is. Erre mondják, hogy nem azért, mert a Fidesz volt hatalmon, hanem annak ellenére :))

Mocskos a közélet? Eléggé. Erre nem mentség, hogy van más hely is, ahol az. Törekedni kell a minél nagyobb tisztaságra, nem pedig még mocskosabbá tenni, mint ahogy a Fidesz tette.

Na jóéjt :)

EOF

Előzmény: Conscience (1023)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!