Az aktualis legtobbszor partatlan.
Multkor Fodor Gabor volt a vendeg, vele szemben is korrektek voltak - szo nelkul elturte a musorvezeto holgy (a nevet nem tudom) az osszes hulyeseget. (Szerintem tulzasba is vitte az elnezoseget...)
Mostanaban egyedul Csurkara ugrottak ra.
Meggyet tennap barki kiuthette volna, hihetetlenul hihetetlen volt. Balo nem tette, de nem is ez a feladata. (ellentetben a kertevekkel, ugye...)
De azert nem is kellett volna ennyire kimelnie Meggyet - kikerult nehany olyan kerdest, amire keptelen lett volna Meggy ertelmesen valaszolni...
Pl. a kampanybotranyrol jo lett volna, ha kerdez Balo. Mert ez kokemeny aktualitas, vagy az aktualis nem AKTUALIS?
legnagyobb hibaja szerintem az, hogy nem ert a gazdasaghoz, viszont szereti a temat:)
igy aztan mindig feltesz erdekes kerdeseket (mindket oldalnak), majd rendszeresen benyeli a nem feltetlenul korrekt valaszokat.
Nincsen semmi baj a Balóval, bár lehet hogy ezt a MTV1-es környezet teszi, szvsz még a Betlen is
egészen elviselheto, a többi funkcionális mikrofonállványhoz és pártkatonához képest.
Ha az ember sokszor lát egy riportert, akkor megállapíthatja az oldalbesorolását, én azt
nem szeretem, ha egy ismetetlen riporterrol ez mindjárt a 2.-3. kérdése után kiderül. Ilyenkor
az ember hajlamos azt hinni, hogy összetévesztette sajátmagát a szemközt ülo pártpolitikussal.
A "mindenki" közül emelj ki.
Bár, személy szerint nem vagyok egy Baló "hívő", el kell ismernem, hogy tárgyilagos, lényegre törő.
Ilyen riporter kell, ha egyáltalán lesz miniszterelnök-jelölti találkozó.
A tegnapi Satelites riport után nagyot csalódtam Bárdosban.
Egy "potenciális" moderátor-jelölt részéről egy ilyen beszélgetés elképzelhetetlen az ellenérdekű féllel.
Jobbosok szerint balra nyal, balosok szerint a jobboldal megvette kilóra.
Ez szerintem jó jel, Baló helyében büszke lennék magamra... Milyen érvek szólnak amelett, hogy tendenciózusan elfogult lenne valamelyik irányba? Én nem látok ilyen jeleket. Pl. a Közgázon Kunczéval nagyon keményen kezdte a beszélgetést, azért is lett jó beszélgetés, vita belőle. (Sokkal jobb, mint pl. a Betlen-Pokorni)